Škorpión znamenie - názory, skúsenosti

21. dec 2022

Poznate ľudí škorpiónov? Casto pocuvam že škorpión nie je dobre znamenie. Minule som mala rozhovor s kamarátkou a bavili sme sa o jednej našej spoločnej známej aka bola (nie celkom najlepšia) a ta druha kamoska povedala “no, veď je škorpión čo ti poviem. Všetci škorpióni sú takí, nepoznam normálneho okrem teba.”Ja sama som škorpión a prave naopak si myslim že to vobec nie je take zle ako hovoria ostatní. Praveze som celkom hrdá na to že som prave škorpión. Viem že to závisí hlavne od cloveka ale ti ktorí veríte na znamenia, aky mate názor na škorpiónov? Poznate ich? Akí sú

denden77
21. dec 2022

vacsina mojich dobrych kamaratov su prave skorpioni, ja mam teda len dobru skusenost 🤷‍♀️😁
moja matka tiez neznasa toto znamenie.. vraj su zli a zakerni (ale ona neznasa vsetko a vsetkych 🤔🤣)

thereisabear
21. dec 2022

Moja skúsenosť je, že sú to buď veľmi dobrí a priateĺskí ľudia alebo presne naopak, sebeckí a nepríjemní. Ale určite to tak nie je u všetkých.

babulkomale
21. dec 2022

Ja mam skusenost ze rozhodne to s nimi nie je jednoduche, ale oni si zasadne myslia pravy opak ( ako skoro pri vsetkom)

benit
21. dec 2022

Tak moja skusenost je presne ako
@babulkomale

beata_k
21. dec 2022

Hitler bol baran 🤷🏼‍♀️

noami12
21. dec 2022

Ja žijem so škorpión a je to ten najlepší muž akého som kedy mohla stretnúť. Určite není zlý človek za to že je škorpión 🙂

dankagirl
21. dec 2022

Kto Ti povedal,že skorpioni sú hrozný
Ja aj manžel sme obaja skorpioni a nažívame spoločne 18 krásne zložitých rokov … on je priam stelesnením dobroty a poctivosti ,úžasný otec našich čoskoro 4 deti ktorým sa strašne venuje … úžasný partner a manžel a ja som trosku panovačna,jesitna,dobrostdečna ale navzájom sme perfektný celok
Moj ujo z Tetou sú tiež skorpioni a sú spolu 40 rokov
Sú zarovem rovnakí ale zároveň odlišný
A nemyslím si ,že je zo o znamení ale o povahe ,rešpekte,chcení a v prvom rade o ľuďoch

dankagirl
21. dec 2022

@thereisabear presne a výstižne napísané

vierka0508
21. dec 2022

Mam kamarátku skorpionku a nemozem povedat na nu nic zle. Kazdy sme nejaky ale isto nie je zakerna a neprijemna. A teraz mam aj syna skorpiona, ma 14 mesiacov, zatial sa javi kludne, je to skor taky typ pozorovatela, usmievavy vsak ked cosi zakazem vie sa aj riadne nazlostit, ale stale je to male dieta ktore sa len uci ovladat svoje emocie, takze to este neberiem ako jeho povahovu vlastnost.

lilope
21. dec 2022

Škatuľkovať ľudí podľa dátumu narodenia je také, detinské. Niekto si vymyslel určité povahové črty u ľudí narodených v určitom mesiaci podľa toho, ako ich poznal a niektorí sa tým riadia. Keď je niekto narodený 24. a ďalší 25. a už je iné znamenie, tak má automaticky inú povahu? Sadne to na každého asi tak ako horoskop. Mám v rodine 4 škorpiónov a každý je úplne iný. Jeden je introvert melancholik, ďalší je ani introvert, ani extrovert sangvinik (zabudla som presný výraz), ďalší dvaja sú extrovert cholerik a extrovert flegmatik.
Zovšeobecňovanie určitých vlastností pre určitú skupinu ľudí nesúvisiacich s ich povahou, ale dátumom narodenia, má takú istú výpovednú hodnotu ako určovať povahu ľudí podľa národnosti, farby pleti, náboženstva či výšky.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
21. dec 2022

Skorpion nie je zle znamenie.
Medzi jeho nevyhody patri, ze je trochu vlastnicke, trochu podozrievavejsie, ziarlivejsie nez ostatne. Niekedy vie byt neiste a vyhladava povzbudenie. Ale vie byt velmi tvrdohlave. Ked sa rozhodne, ze nieco chce (urobit, ziskat,…), malokto ho presvedci o opaku. Hlada vsetky cesty a sposoby.

No ked ho nastvete, sklamete, oklamete, vie si to pamatat i roky (nie zeby tym trpel, len vam to nezabudne, aj ked sa s vami bude dalej bavit).
Ked mu velmi ublizite, mate velky problem, lebo nielen, ze to nikdy nezabudne, ale na svoju odplatu si kludne so stoickym pokojom pocka ako dlho bude treba, nez mu osud vas znova prihra na smec. Takze aj po rokoch nemusite tusit, preco sa vam zrazu nieco zle stalo a za co to mate. Moze to byt skorpion, na ktoreho ste uz davno zabudli. On na vas nie.
A prave si vas z povzdialia vychutnava. Podla povahy, alebo toho, ako velmi ste mu ublizili, vie byt v tom aj riadne zakerny a kruty.

Je to znamenie, co nema problem s erotikou. Nemusi byt vzdy krasne, ale mava auru pritazlivosti. A vie sa so zvodnostou v posteli vyhrat. Uzivat si.

Ako priatel vie byt oddane a ochotne napomocne. Cim viac to ocenujete a vazite si to, tym viac si vas potrpi.

Ma vodcovske sklony, vacsinou sa neboji prebrat iniciativu.

A dolezite je nerozputat jeho ziarlivost zbytocnymi hrami a naznakmi, ked sa niekto riadi pravidlom, ze ak clivek neziarli, tak nemiluje. To sa pri skorpionovi hra s ohnom.

stanislavicenka
21. dec 2022

Byt hrdy na to, v akom znameni si sa narodila? Skutocne? Ved si sa sama o to nepricinila. Dnes su ludia hrdi skutocne na cudne veci. Ako na narodnost, to je predsa tiez vec nahody🤦.

raszuz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martam11
21. dec 2022

Aj ja som škorpionka, dokonca zo stredu zamenia (11.11.). Mala som priateľa škorpiona, iskrilo to všade, ale až mooooc......Ja zase nemám rada vodnárov.......ja sa riadim inštinktom, spontánne a oni majú všetko veľmi premyslené.......

babulkomale
21. dec 2022

@lilope nie, takto skutocna astrologia nefunguje. Mozno bulvarne casopisy.
Neexistuje 12 typov ludi podla znameni. Vzdy musis pozerat na natívny horoskop podla datumu a hodiny a minuty narodenia, zalezi na vela faktoroch ktore ti vie vysvetlit len skutocny astrolog pri osobnom rozbore. Az tam clovek cumakuje co sa dozvie. A hlavne horoskop ani tak nehovori aka si, ale co si dostala do vienka, aka by si mohla byt a na co mas.

regina22
21. dec 2022

Ja si myslím ze ide o diskrimináciu na základe horoskopu

cecilia29
21. dec 2022

Môj brat a môj muž 🙂 obaja sú dobrí len trosku vybusnejsie povahy. Ale ja znamenia ani neriešim. Netuším ani deti akého sú vlastne

petraslov
21. dec 2022

@martam11 mám rovnaký dátum narodenia 🙂

selu11
21. dec 2022

Ja som tu kedysi čítala, ako sa jedna "snažilka" s manželom dokonca snažiť prestala, len aby sa im škorpión nenarodil 🤦
Sestru, pre mňa dokonalú dcéru a najlepšiu kamarátku mám v znamení škorpióna. Sú to najlepšie baby pod slnkom.
Keď som v práci povedala že som tehotná tak kolegyňa že "pre pána šak to budete mať škorpióna" ako keby som satana mala porodiť bola šokovaná a zdesená 🤔

lilope
21. dec 2022

@babulkomale netvrdím nič iné. Ani znamenie zverokruhu, ani horoskop nevypovedajú o povahe či vlastnostiach človeka ako sa to pred ľuďmi mylne prezentuje.

danulicek
21. dec 2022

@moonlight1210 úplne do bodky opis mojho syna - škorpióna 😅👌

vroni
12. apr 2023

Ja škorpiónov milujem. Aj syna som sa snažila vyhnať z brucha, aby stihol byt škorpión. Ale on sa potatil už pred narodením a dal si načas, takže nestihol.