zdravím🙂 aké skusenosti máte s narodenými dietkami podla znamenia škorpion,či drak (dievčatko),?
@lubess zdravím,ja som škorpion 🙂 ,narodila som sa20.11.nebudem tu síce písat o sebe,to by vyznelo čudne,to by museli moji blízki 😀 ,ale ked som chodila do zš dostala som od mamy knihu o znamení škorpiona a pravdu povediac vela vecí z nej je blízkych aj mne:ludia z tohto znamenia sú po povah.stránke plní paradoxov,niekedy milí a ochotní a inokedy ked to nečakáme,prudkoproti nám vystúpia,je tažké ich spoznat,nedajú sa predvídat ich reakcie.na 2.strane sú títo ludia mimoriadne priatelskí,priatelstvo kladú na 1.miesto vo svojom živote,ale beda človeku,čo sa im znepáči... 😀 sú trochu samolúbi,štastní,ked ich niekto chváli a obdivuje...sú energickí,svoje názory si vedia tvrdohlavo a zatato bránit...,sú síce panovační,škriepni a nemilostdní,ale aj dobrotiví a úslužní...malí škorpioni chcú ovládat iné deti,ich výchova je vraj dost zložitá(no neviem,moja až tak nebola... 🙂 tieto deti vedia robit rodičom aj velkú radost,lebo sú smelé,samostatné a majú múdre nápady,logika a dôvtip sa prejavujú už v ranom detstve škorpiona,deti sú dobrosrdečné k tomu koho majú radi,v dospelosti najviac škorpionov je vraj zamestnaných v zdravotníctve,možno budeš mat budúcu lekárku,alebo aj výtvarníčku 😉 maju často chrípky a angíny...to je fakt,ja mám mandle v dezolátnom stave...škorpioni majú v sebe vyžarovanie,ktorým pozitívne vplývajú na každého kto príde s nimi do kontaktu a toto majú vraj vsebe po celý život... 😀 niečo v tomto duchu zvykne hovorit aj môj manžel,tak neviem....tak neviem,čo a či si z toho niečo vyberieš,v každom prípade,prajem hlavne aby bola zdravá a nech sa jej darí po celý život..... 🙂
moja dcérka je škorpion.popíšem ti skrátka-veľmi živé dieťa,veľmi rýchlo motoricky popredu,od roka a pol bez plienky úplne,bavia ju logické hry,veľmi sebestačná aj ked si vyžaduje neustálu pozornosť,stále len rozpráva,je tvrdohlavá,vyberá si ľudí a ktorý sa jej napáčia dá to jasne najavo.vidím že bude silná osobnosť a bude sa vedieť v živote zariadiť.vo svete sa nestratí.
@lubess Ahoj 🙂 tak @pumka to dokonale vystihla 😀 Pumka, moja dcéra je tiež narodená 20.11. a to čo si opísala sedí takmer na chlp, bude mať v novembri 3 roky, ale teda veľmi veľmi vnímavá, aktívna, zvedavá od narodenia, tým nás neustále núti venovať sa jej, hrať sa s ňou a to má za následok aj to, že je fakt veľmi šikovná, v dvoch rokoch už rozprávala komplet všetko ako dospelák, aj "r", vedela kresliť, strihať, rada tancuje, pozná básničky, pesničky, čísla, farby, tvary, dokonca aj v angličtine, je rozumná. A aj to sedí, že sa snaží komandovať iné deti, to teda odkedy vie trochu rozprávať tak všetkým naokolo prikazuje čo majú robiť 😀 😀 poprípade schvaluje aj keď sa jej nik nepýta ale povie: Môôôžeš 😀 Tarz začalo obdobie vzdoru, tak to je tiež zábava 😝 😀 keď si zmyslí, že niečo nechce (napr. aby som jej spravila cop) tak to by ste mali počuť ten rev až škrek. Ako píšeš, má svoje obľúbené kamarátky ktorým by dala aj posledné, veľmi ich má rada a keď sa stretneme na ihrisku vždy ich vystíska 😀 to som u iných detí nepobadala 😅 😀 No a tie angíny ani nehovorím, už sme mali 4x veru a mandle má ako balóny 😝 to nie je bohviečo, ale dá sa prežiť.
@pumka ty si ročník 73 ? Ak sa teda smiem spýtať?
@lubess inak ja som povahu znamenia škorpión pochopila až keď som čítala jednu knihu o znameniach, bola napísaná tak trochu odlišne oproti iným knihám, tie znamenia sú tam vysvetlené tak psychologicky a takým spôsobom, že čo je vlastne z tohto pohľadu ich úlohou na zemi. To som ešte nemala dcérku a trochu som sa hrabala v astrológii vtedy, poznala som pár dospelých škorpiónov, aj blízkych aj vzdialenejších. Zaujímala som sa o všetky znamenia, ale ten škorpión ma zaujal, je to fakt výnimočné znamenie v niečom. Som vôbec netušila, že raz aj ja budem mať doma škorpióna 😀 No ale aby som sa vrátila k tomu čo som sa v tej knižke dočítala, v skratke to tam autor popisoval tak, že škorpióni sú istým spôsobom ničitelia, sú to tí ľudia, ktorí spôsobujú zmeny, ťažké, prudké, ale väčšinou sú tie zmeny nutné. Spôsobia doslova smršť, silnú búrku, po ktorej sa ale vzduch a všetko vyčistí, vyčistí od všetkého zlého, starého, zatuchnutého. Zostane čistý voňavý priestor pre niečo nové. Škorpióni majú za úlohu spôsobovať tieto "čistky" , preto majú schopnosť vidieť pravdu až do špiku kosti, tak ako nikto iný, niekedy je to až desivé. A popri tom majú druhú schopnosť, a to, že si nedokážu a nesmú túto pravdu nechať pre seba, nesmú to zlo, nespravodlivosť, krutosť nechať tak, nedokážu to, proste sa musia ozvať aj keby ich to malo stáť život. Preto sú škorpióni niečo ako revolucionári, či už v malom (robia poriadky v rodine 😀 ) alebo skutočne vo veľkom, sú schopní zorganizovať štátny prevrat. V práci sú to tí ľudia, ktorí sa ozvú, keď sú všetci ostatní ticho, keď sa na nich pácha nejaká nespravodlivosť. Preto sú títo ľudia charizmatickí, majú schopnosť obrátiť k sebe masy. A práve pre ich tvrdú a nezaobalenú pravdovravnosť a neschopnosť "taktne" mlčať majú bohužiaľ aj dosť nepriateľov, ľudí, ktorí ich nemajú pre túto vlastnosť radi. Inak sú to ľudia s výborným zmyslom pre humor a tiež veľmi príťažlivý ľudia. Rodina je pre nich veľmi dôležitá. Tak zhruba takéto niečo som sa dočítala o zvláštnej, ťažkej povahe škorpiónov. 🙂
@halienka no revolucionárka,ako sa to vezme 🙂,nemám rada,ked ma niektodo niečoho núti,alebo mi vnucuje svoje názory,moja mamina,čoby profesosorka na penzii,má sklony stále poučovat,presviedčat ludí o svojej pravde a skoro stále si ma pletie miesto dcéry so svojou žiačkou 🙂 ,ono ja nevravím,že poučenie sa vživote nezíde,ale ak to niekto robí stále,potom vyzerám asi takto: 😠 😠 😠 😀 proste som na takéto veci alergická,čo už... 🙂
No ja mám syna škorpiona narodeny 7.11.2005 teda 11 ročného ale baby teda povaha tažka.Hráva futbal a teda povaha tu riadne dáva zabrat ako sa piše škorpiony su najkomplikovanejši zo zverokruhov je citlivý , nekonfliktný, ale neškutočne vytrvalý to čo chce je ako on povie,ale čo chcú druhý to je už iné.Čo sa týka školy sme dysfatici, momentalne žijuci v Čechách a teda čestina nám dáva zabrať moc sa učiť nechceme 🙂, ale jedna vec mi na ňom vadí strašne tažko z neho dostať to čo ho trápi možno je to aj kvôli dysfázie ale veľmi mlčanlivý človiečik a priateľský ale nepochopený niekedy kolektivom
bude to osobnost..