Dobre rano. Mam vela druhov nausnic, bizuteriu. Velmi rada si kazdy den davam ine, preto nenosim len 1 druh. Problem vsak je, ze takmer vsetky ostavaju zelene a farbia usi. Co to znamena??? PS: prosim nepiste ze vy nosite 1 zlate a mate pokoj, na to sa nepytam. Ďakujem.
Alergia
ja mam taký istý problém, nemôžem nosiť bižutériu, preto som si kupila špecialne iba to zapínanie, napr. z chirurgickej ocele, alebo zlate, a to som vymenila na bižuterii. Jednoducho vymen len to zapínanie a zvyšok naušnice nechaj.
Presne ako píšu, alergia. Tiež mám ten istý problém, nemôžem mať bižutériu. Začala som si kupovať z chirurgickej ocele a odvtedy je po probléme
nič špeciálne, niektoré kovy takto reagujú s pokožkou a chemikáliami, ale nie je to alergia. Jedine, že by mali náušnice alergiu na teba a preto zreagovali 🙂 Alergia je prejav tvojho tela na niečo, takže by ťa niečo svrbelo, vyhodila by sa vyrážka, alebo iná reakcia tvojho tela, nie náušnice.
Skús prejsť na chirurgickú oceľ alebo striebro - oboje cenovo dostupné a striebro ak si vyberieš rhódiované, tak bude dlho krásne.
Ahoj nie je to alergia ale proste bizuteria ...ta farbi ked reaguje s potom...skus s nejakym alkoholom (vodkou alebo nejakym nefarebnym ) pretriet trosku ich “očistit” ci to nepomoze
Môže to byť alergia. Ako ale skúsila by som ich vymeniť aspoň za náušnice z chirurgickej ocele. Tie by ti to robiť nemuseli
Citala som este radu nalakovat koniec priesvitnym lakom, ale nemam odskusane
Vymen si haciky za ocelove/strieborne
Hm moja mama to ma zo zlatých náušníc a retiazky
No neviem. Bizuteriu nosim min. 20 rokov. Ze ti ostavaju nausnice a usi zelene nie jeburcite alergiou, ale tym kovom. Vacsinou su to tie lacnejsie druhy. Vzdy som mala naraz a aj teraz mam okolo 50 parov nausnic, ktore prestriedam. Tie, ktore farbia viac, cistim suchou vatou( ak su oblubene), usne dierky dezinfikujem vodou po holeni a pouzivam ich dalej. Ak uz su obnosene,,vyhodim a kupim nove. Obcas sa mi stalo,,ze som ich musela na chvilu prestat nosit, lebo mi usna dierka zahnisala(vtedy je to uz alergia). Take dva dni som cistila s tou vodou po holeni a do 3-4 dni to bolo O.k. Prestriedam aj s nausnickami z chirurg.ocele alebo zo striebornymi.
Kúp si z chirurgickej ocele, alebo strieborné a nie bižutériu