Školský atlas sveta od VKÚ. Ako vyzerá?

junovka
2. okt 2011

Potrebovala by som , aby ste mi hodili sem link, ako vlastne vyzera tento atlas, z ktoreho sa uci/ ucili vase deti na Geografii, nakolko mi ho teraz potrebujem kupit a na nete som nasla niekolko verzii, tak som z toho teraz jelen 😝 😝 😀 😉

mamkaivka
3. okt 2011

aj naša potrebuje atlas tak som jej povedala nech mi donesie ISBN číslo z toho atlasu a podľa toho budem vedieť aký atlas mám kúpiť. Každá kniha , každé vydanie má svoje ISBN číslo, takto sa dajú identifikovať knihy, to som využívala pri písaní diplomovky a zháňaní kníh. Učiteľ ktorý odporučí knihu tak ju má a má aj to číslo.

irriss
3. okt 2011

Souhlasim s @mamkaivka

Docela Vam zavidim, ja mam podobny problem,ale v mem pripade dost beznadejny 😠
Shanime atlas (klasicky), ale pry se uz netiskne...nase deti dostaly CD s atlasem jako soucast ucebnice, ale skola nema prostredky na to, aby toto CD zprovoznila (nema ho kde promitnout) pri vykladu a "pomocny zemepisny )atlas" se prestal tisknout...

Tady se tisknou pro zakladni skoly nova vydani ucebnic kazdy rok, jen asi 20% je mozno vyuzit z roku skolniho - predesleho ☹

cuchre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelicefo
4. okt 2011

Naša min. rok mala tento http://www.superdeal.sk/svet-zemepisny-atlas-ro...
Vrelo odporúčam je fakt skvelý 🙂 Lenže moja je taká šikovná že si ho obliala. 😀
Tak tento rok zháňame nový,ale všade kde sme boli v kníhkupectve,ešte nemali lebo bola dotlač či čo to a ešte im ho nedodali. Tento rok ešte zháňam atlas slovenska,lebo na geografii budú preberať SVK 😝 😉