Škôlka v Kvetoslavove

nikoletta1991
9. jan 2018

Baby prosim vas ktora byvate v kvetoslavove a okoli aky je tam stav zo skolkami??

luckabazar
9. jan 2018

ahoj ja byvam v Alžbetinom Dvore, tu u nas su skolky plne, ale treba si podat ziadost a urcite, aby dieta malo trvaly pobyt , to je zaklad

matushka20
20. jún 2020

@nikoletta1991 ahoj, aka je prosim ta situacia so skolkami v kvetoslavove?Zvazujeme tam kupu domu, tak zistujeme, ci by nam tam malu vzali.Dakujem

luckabazar
21. jún 2020

@matushka20 ahoj, co pocuvam..je vsade plna obsadenost. Je narocne umiestnit dieta do statnej skolky. Velmi vela ludi sa pristahovalo a kapacity su plne asi vsade v okoli. Az splnate podmienky treba dat aj pripadne odvolanie. Avsak domy a byty tu v okoli rastu a pribudaju ako huby po dazdi. Cestovanie v celku ok. Zo skolkami neviem naozaj..nic sa neda predvidat..ale naozaj co pozeram.. veeelmi vela ludi tu pribudlo a skolky podla mna kapacitne nestihaju a nemozu vsetkych prijat.

matushka20
21. jún 2020

@luckabazar dakujem pekne za info, nam pani z realitky hovorila, ze ma pribudnut teraz neviem ci v Hviezdoslavove, alebo Kvetoslavove jedna statna a jedna sukromna skolka a tiez by sa malo nieco otvorit aj v Miloslavove, ale ja si to asi overim na obci, lebo ked vtacka lapaju pekne mu spievaju :D My sme sa boli pozriet v Hviezdoslavove na dom a ako hovoris, je to tam uplne preplnene novostavbami, tak si viem predstavit, ze skolky kapacitne nestihaju :( nam hovorila pani z realitky, ze ona vlakom bravala syna do BA do skolky, ale to si teda neviem a ani nechcem predstavit, to musi byt dost narocne...

luckabazar
22. jún 2020

@matushka20 cestovat vlakom je velmi pohodlne. Od nas z Alzbetinho je to da sa povedat luxusna cesta..cesta do Ba za 17 min.vlakom takze dobre..ze vyberate taku lokalitu kde premava regio. Ohladom tych skolok sa naozaj treba informovat..urcite sa budu casom budovat..kedze obyvatelstvo pribuda avsak to je podla mna v buducnosti a nie od septembra.Viem..ze vo hviezdoslavove otvorili skolku a budu aj rozsirovat o dve triedy..ale podla mna to je stale malo. Deti je je neurekom a problemy s kapacitou kazdorocne. Takze vlakom je to super ak aj pracujete v Ba.. aj ja radsej sadnem do vlaku a idem do prace tak. Ako hodinu cestovat autom. Dnes sa v aute vezie kazdy sam..co je skoda..ale samozrejme je to pohodlnejsie ☺vo hviezdnom byvani ked nam predavali byt..vraveli..ze este tento rok pribudne polyfunkcna budova a detske ihrisko. Slubovane min.rok takze netreba verit vsetkemu 😂nastastie ten mame v prenajme takze mi to nevadi..ale zavadzaju zakaznikov