Ma niekto skusenost so skolenim rozpoctara? Je to 1-2 dnove skolenie.na konci usta a pisomna skuska. Je to ake narocne? -pre cloveka ktory pracuje v tom uz roky? (Bez peciatky).Dakujem
Ahoj.Môj manžel pracuje ako rozpočtár pre firmy na celom Slovensku. Nepracujeme s cenkrosom ale so systematikom( neviem či to poznáš). Sú školenia, kde dostaneš na konci oficiálny papier, a návrh na pečiatku, či ako ( že to môžeš oficiálne robiť, čo by zvíšil mužovi referencie. Na takom školení si nebola? Alebo nepoznáš niekoho? Posielam link na čo myslím: 🙂
http://www.zsps.sk/web/index.php/podnikatelske-...
Aj nacenuje aj vykazy robí. Len špekuluje nad tým, že by bola dobrá tá pečiatka oficiálne - rozpočtár stavebných prác. Akože môže to robiť aj vyfakturovať, akože má stavebnú firmu. Ale keď už len sa stým zoberáva tak by to bola určite jeden plus. Len by som info potrebovala že aké tažké sú tie školenia, alebo len tam presedíš - veď si to zaplatil :D.... Skúsim ho nahovoriť, ale nie je moc nadšený že tam budú skúšky a podobné... 🙂
A tie vymyslené položky poznám.... :( Hlavne keď je to v profesií.... 😵
Ahoj. Nacenovanie robí s všetkými profesiami. Rozpočty - teraz máme len na elektro človeka. Ale na RD spraví aj on ZTI a UK.
Firma SMD-STAV s.r.o., firma z Gabčíkova. Vlastne všetko robíme externe - pošlú nám prácu v maili, pošleme to naspäť. A posielame faktúru(sme platca DPH)
Keď pošleš email adresu pošlem ti naše ceny a termíny.
No my vacsinou robime nakupne centra, banky atd. ...
moj mail je lk@a-st.sk - ako Lucia Krchnava, firma A-Studio s.r.o.
napis mi mail, nech mozme komunikovat 🙂
@alinaaa Ahoj, ja som rozpoctarka (stavebnych prac) a na zaciatku som mala skolenie v cenkrose a inak je to o skusenostiach.
Ja vlastne teraz nechapem na co sa pytas... tiez si rozpoctarka nie? tak v com je problem?
ci toto je akoze kurz, kde dostanes potom nejake opravnenie?