Ahojte
Rozmýšľame kupit nove auto,a to buď Škoda Kamiq alebo opel Crossland.Ktore by ste odporučili,resp.mate skúsenosti.dakujem
@martinka1103 Pochybujem, že niekto, navyše konkrétne na MK bude mať obe autá, aby ich vedel porovnať. Keď si zadáš do googlu správne vyhľadávanie, tak ti nájde desiatky recenzií, kde porovnávajú tieto autá. Napr. aj youtube má plno videí. Myslím, že je to relevantnejšie, než keď ti niekto napíše, že majú jedno alebo druhé a sú s ním spokojní.
@martinka1103 poradiť ti neviem. S mužom sme dlho dlho obzerali Kamiq, pred tým som mala Opla ale také už nechcel. ale napokon sme si kúpili Scross sx4, som spokojná
@martinka1103 skoda, povazujem ju dlhodobo za dobru znacku. Kamiq sme tiez rozmyslali, no po rokoch skody som si dopriala mazdu cx5
Kamiq je veľmi malý, keď som si obidve auta prezrela, crossland je priestrannejsi, väčší kufor a za tu cenu je to pohodlné mestské auto. Kamiq je designom krajší, ale zasa drahý nato, čo ponúka... značka škoda je spoľahlivá, ale keď už, išla by som do karoqu.
mame crossland, ale nemam skusenost so skodou kamiq. ak mas nejake otazky, pokojne pis 🙂