Ahojte, najde sa, prosim, u niektorej z vas na predaj skleneny pohar Frozen ako na foto - aspon Elsa a Anna s Elsou? Dnes sa mi podarilo rozbit posledny... :(
@lilimetka to neviem,bolo to davno...
@jankanelka ja ich mam asi aj vsetky... len ich mozem odfotit az v nedelu,lebo nie som doma
@miska143 to by bolo super,aku cenu si predstavujete? Kludne pockam do nedele
@jankanelka pozrem kolko ich mam a dohodneme sa,lebo neviem pocet
@jankanelka aha, dakujem. Mohli by zopakovat 😉
@miska143 dobry vecer ak by ste mali elzu iba tu by som kupila ak by pani nezobrala vsetky dnes som ho rozbila 😢
@miska143 mam zaujem o Elsu samotnu a Elsu s Annou,dakujem
@miska143 prvy zlava a druhy sprava 🙂 (nepocitam ten prazdny bez obrazku - mam zaujem o tu vacsiu Annu s Elsou), vdaka
@miska143 mam zaujem o elzu a moze byt aj anna a elza spolu
Najradsej by som dala vsetky naraz,lebo po kednom to posielat moc nemam chut ani nebiem do coho to balit...takto by som ich dala dokopy do krabice...pockam ci niekto nebude mat zaujem o vsetky
@miska143 a odkial ste?
@jankanelka dobrý deň, ja mám na výber tieto- odložené v krabici, nepoužívané. Ale tiež by som uprednostnila odber všetkých naraz. Cena za ks/ 2€, pri odbere všetkých je cena 11€ ako balík na poštu
@magdalenaza dakujem,beriem,poslite mi prosim do ss c.uctu
Cena za vsetky 12€+posta
@jankanelka z nitry
ak by nahodou mal niekto na predaj prosim dajte mi vediet, cenu respektujem...najmensej dcerke sa podarilo rozbit 2 a slubila som starsej dcerke ze skusim zohnat
@magdalenaza dobrý deň. Máte na predaj poháre. Dnes sa mi podarilo dcérke rozbiť
dobrý deň našiel by sa prosím u niekoho elsa pohár. dnes sa nám rozbil a dcérka je veľmi smutná. ďakujem
Má ešte niekto na predaj frozen poháre z Billy? Stačil by aj jeden 🥰 mali sme obľúbený jeden kde bola Anna aj Elsa, ale už sa rozbil :(
@jankanelka ahoj, kedy boli na predaj take pohare, prosim?