Sklamali vás niekedy kamarátky, ktorým ste dôverovali?

mancicimancici
31. máj 2022

Sklamali vás niekedy kamarátky, ktorým ste dôverovali? Povedali ste im tajomstvo a vyzradili ho ? Alebo sa časom začali správať odmerane, akokeby vás nepoznali ? Keď ste na to prišli, ako ste reagovali ?

loyda
31. máj 2022

@mancicimancici veru áno, nedávno som si zažila také sklamanie. Ja som ale vždy za priamu konfrontáciu. Nastrbilo to dôveru, vychádzame už len ako staré známe, nie ako kamarátky.

danica2711
31. máj 2022

nesklamali. Dobre si vyberám."Kamarátky", ktoré sa správajú tak ako píšeš, nie sú kamarátky, len akési známe. Kým sa niekomu zdôveríš, musíš si ním byť istá

lienka.7
31. máj 2022

@mancicimancici ano. Normalne som to "prezila". Život ide ďalej, nebudem sa trápiť nad niekym, kto za to nestoji

vilma7
31. máj 2022

Áno, skončilo sa to ukončením kontaktu.

sigma510
31. máj 2022

Áno, aj sa k danej osobe tak chovám.

andreafa
31. máj 2022

@mancicimancici ano, prerusila som kontakt. Ale prava kamaratka mi ostala

janka1412
31. máj 2022

@mancicimancici áno, kamoška z detstva odstavila mňa aj dcéru (jej neter) len kvôli tomu, že som si dovolila riešiť výživné súdom, nakoľko jej brat (otec dieťaťa) si neplnil svoju vyzivivaciu povinnosť. No prežila som to. To svedčí o jej charaktere a takú "kamošku" ozaj v živote nepotrebujem. Našťastie mám v živote skutočné kamošky a sme si oporou v dobrom aj zlom.

jana_eyre_2
31. máj 2022

Áno, nijako sa nekontaktujeme.. minule leto som ju stretla v meste, bavila sa somnou akoby sa nechumelilo, tak som sa tvárila rovnako a tým to haslo...

ola101
1. jún 2022

Jasné, asi bežná vec a nekontaktujeme sa. Život je príliš krátky na to, aby som mala vo svojom živote falošných ľudí takže tak 🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_adamcova
1. jún 2022

Áno, nemám šťastie na ľudí okolo seba, ani len na vlastnú rodinu :( Mám pocit, že úprimní ľudia už ani neexistujú. Ani tí, ktorým sa dá veriť.
Ja osobne neverím vôbec nikomu. Vždy ma niekto sklamal, bol falošný, klamal, atď....
Niekedy ma to mrzí, že sa nemám s kým naozaj porozprávať, tak, že mi otvorene a úprimne povie čo si myslí, nezavádza, neusmieva sa do ksichtu a za chrbtom ohovára.
Preto som prerušila kontakty na minimum :( S rodinou sa stretávam - okrem sestry. Ale stále si držím určitý odstup, a nie som úplne otvorená, nepoviem všetko.