Ahojte, začínam túto tému, nikde som ju vo fóre nenašla 😅 U nás v rodine sa tento šport za posledný rok-dva veľmi rozmohol a ja sama sa už neviem dočkať, kedy zbalím pásy a lyže a vyrazím za kondičkou 😅
Je tu niekto podobne strelený? 😕
Ikke, ráno som odviezla otca na preteky do Roháčov, tak som trochu viac namotaná 😅 a je zaujímavé ako je fakt z mesiaca na mesiac skialpinistov viac 😕
no ja som to nikdy neskusala, ale s obyc bezkami aj zjazdovkami som kamarat a na hory ja tiez rada, akurat tento moj "dolnozemec" z roviny ochka akonahle ma pod nohami par kamenov... takze ja do hor budem chodit asi uz len na babske jazdy...
ikke to pozname, ja mam bratranca v Belgicku a ked sem pridu, tak ich vzdy niekam zoberieme a to ti je zazitok 😀
my mame kopec kamosov skialpinistov, ale my len popri nich palickujeme na peso. Ale po porode niekam odisla kondicka 😅 a pluha sama sa nechce vratit 😀
Ikke 😅 mne to celé úplne vyhovuje až na to, že mám jemne povedané panický strach z lavín a tak sa na tie najkrajšie miesta nemám šancu dostať 😔
caute moj byvaly je tym posadnuty....az tak ze som sa s nim rozisla.... teda mne to slo na nervy....(to aby nemal skialp len dobre ohlasy...tak mne to rozbilo vztah)...chvalabohu 😀
Ahojky, tento sport s manžou hrozně obdivujeme, a moc se nám líbí. Zrovna minulý týden jsme se vrátili z Alp, několik skialp.výprav jsme potkali, může to být super, obzvláště když je krásný výhled. Třeba se nám jednou také naskytne možnost to zkusit.
Erika, aj ty voláš z okna a kondička nič? 😲 😀
...ja som si optimisticky myslela, že už na začiatku marca niečo spácham, ale malého nevezmem do Manduci, lebo sa občas viem poriadne vysypať 😝 😀 a bezo mňa vydrží max 2,5 h a za tú dobu sa nikam nedostanem... teda s mojím tempom 😀 môj tatko robí chopok za 55min takže ten by to stihol 😝
ja by som aj bola (mozem aj ski aj alpinizmus), ale tu u nas aj v januari mozem akurat tak cezpolny beh... 😅