Ahojte, bola som v Tescu, kde po naskenovaní stravného lístka, niektoré lístky zobralo a niektoré nie. Boli od rovnakej spoločnosti. Skenujú stravné lístky v Lidli? Alebo len nahodia ako platba poukážkou?
@lienka.7 áno? Lebo v lidli pracujem a stravne lístky neskenujeme 😉
@ziarifka ale ona platila v tescu
@klarissa25 po každý krát ked platim lístkami, pokladnicka s nimi prejde cez kasu - skener ako ked skenuje tovar. Detto v Terne, ci kauflande tak robia.
@lienka.7 tak neviem kde v lidli nakupujes...
mne všade skenuju gastrače, a dokonca ked ich je viac a už neuznaju tak vratia a musim doplatiť , ( ked tam je drogeristický tovar) alebo sa pýtaju aku mám hodnotu a podla toho im vyhodí kolko možem dať. ale vždy a všade skenuju
Nezobrali konkretne listky? Alebo listky na celu sumu nakupu? V lidli mozno neskenuju samostatne, ale pocet moznych na pouzitie zada kasa, teda len platba za potraviny. Ak nevzalo konkretne, tak mohli byt poskodene
Baby vy citate len nadpis ci aj celú otázku? 😅😅🤷♀️🤦♀️
Neviem o tom ze by bol centralny register ciarovych kodov listkov a tam sa evidovala kto kde v akom obchode s nim platil dostupnu pre supermarkety... ak to teda nie je jeden a ten isty obchod. Ak je, tak sa hlboko ospravedlnujem za svoju neznalost :D
Aj povedali preco sa tie listky neberu?
neviem ci skenuju alebo neskenuju akutalne, lebo osobne uz stravne listky nemam a nechcem, ale fakt je ten, ze nemaju dovod nezobrat listok. Mne napr. posledne tesco neuznalo kupony ktore POSIELAJU za body, co som nechapala :D pre mna je to mierne usmevne, ze neberie kod=nevezmeme. PRECO? Je to cenina, platidlo, nie je to zdrap papiera. Ak by bol celkovo problem s prijatim listkov (ich casti) vo viacerych prevadzkach, asi by som normalne oslovila vydavatela stravnych listkov, ze nejaky problem nastal...
@klarissa25 použitý lístok, je asi taký ktorý odovzdáš a viac ho nemáš...
nákup bol iba potraviny, podala mi 2 lístky naspäť, že jej ich neberie, keď som jej dala dalsie zobralo ich, ale tieto nie, určite som nimi nikde neplatila, lebo však ich odovzdáš v obchode... jedine mi napadlo, či ich nemohli oskenovať minule a podať mi späť, inak neviem, a čo sa týka sintry tak tá lístky iba zrátala, opečiatkovala a nič neskenovala, len neberú ich už. up slovensko
@estelle10 už je možnosť namiesto stravných lístkov, brať od zamestnávateľa peniaze
výhoda je že ich berú všade, neprepadnú ti neminuté na konci roka a kde nimi zaplatíš tak obchod/reštaurácia dostane celú sumu, nemusia z nich platiť odvody "lístkovej firme".
Potom nebudeš musieť riešiť kde ako berú/neberú lístky a oberať o príjem obchod/reštauráciu.
A prečo ta to zaujíma? Ty chceš pouzitymi lístkami platiť v lidli ?