Žienky, tie ktoré si objednávate tepláky zo sinsay prípadne gate poraďte nejaké, na ktorých sa nerobia žmolky. Raz som si jedny naslepo objednala a prišli pekné, kvalitné, za dobrú cenu lenže vypredali sa rýchlo. Ďalšie čo mám sa rýchlo zničili a hneď sa urobili žmolky. Ďakujem.
radsej investuj do kvality a vydrzi ti roky
@zuzinabila v škôlke pri deťoch nevydržia dlho. Je mi ľúto dať za tepláky 15€ a viac, ktoré skončia napr. oliate tušom alebo farbou. Preto radšej lacnejšie sinsay, len rada by som vedela, ktoré za nežmolia.
Bavlnene z tych cenovo dostupnejsich Reserved a H&M napriklad vydrzia a nezmolkuju.ale tych 15-20 eur za kus vyjdu,ked nie su v akcii.ale zas podla mna to nie je take tragicke s tym uspinenim,ci?ja som ucila v MŠ🙂aj ucitelky nasich deti chodili normalne v šatach,sukniach,nevsimla som si ze by nosili nejake veci,co sa rychlo vyhodia.
musíš pozerať zloženie odevu, pokiaľ máš 100% bavlnu, malo by to byť ok, aspoň ja mám takú skúsenosť, ak je v zložení aj polyester, tak hladaj čo najvyšší podiel bavlny a polyester minimálne, ja sa snažím kupovať, pokiaľ nenájdem 100% tak aspoň aby bolo minimálne 80% bavlna a 20% polyester, čím viac bavlny tým lepšie 🙂
Ked sa nedalo nakupovat kupila som 2 a to iste.Zmolky zvnutra, zvonku, nitky...radsej priplat a kup v Reserved odtial mam supravy a su fajn