Baby, aj vy ste sklamané z tohoto obchodu? Pred vyše týždňom som objednávala. Dnes som im písala a moju objednávku nestihnú doručiť. Šialenstvo. Z ostatných shopov, čo som aj neskôr objednávala, mám už všetko doma. Oni sú riadni babraci v tom sinsay 😬
Každoročne sa ľudia spamätaju týždeň pred Vianocami🙂ak mi to suri kúpim osobne...
No je vianočné obdobie. Ja som odtiaľ objednávala v novembri a všetko mi pekne stihlo prísť a mám pokoj.
Netreba si nechávať na poslednú chvíľu, ak si teda objednávala niečo pod stromček.
A nie, nie sú babraci. Sú to ľudia, čo potrebujú spať, jesť a tráviť čas s rodinami. Za to, že ľudia objednávajú na poslednú chvíľu a potom čakajú vianočný zázrak, zodpovednosť nenesú.
nepochopila som celkom preco davaju vypredaj pre Vianocami.....asi sa im nakopilo tolko objednavok, ze nestihaju ....a ked este aj vedia, ze kurieri nestihaju
ja som tam iba raz nakupovala, aj to online, vtedy bolo vsetko v poriadku ....veci su kvalitovo take podobne ako z pepca
dokonca som aj vracala nejake veci....tiez v pohode, prisli peniaze
ja mam horsiu skusenost s bonprix......tam som na peniaze za vrateny tovar cakala 2mesiace
tak sklamani su podla mna aj oni, ze kurierske sluzby sa nerozmnozili pred Vianocami. Zavreli obchody, ludia poobjednavali, co mohli tak ako vy, tak sa to dalo predsa ocakavat a vyhnut sa takemuto ,,sklamaniu.
Babrak si tak jedine ty... Mala si si objednať skôr 🤷♀️
Zo sinsay objednane a doručené za 2 dni 👍🏽
Objednavala som 16 a 20 som to mala doma. Nikdy som necakala dlhsie ako tie 3 pracovne dni. Nosi to sps a ti maju teraz problemy s dorucovanim, nie sinsay
Problém nemusí byť v obchode ale aj kuriérskej firme. Mne písali z iného eshopu, že tovar vyskladnili, prebrala ho dopravná spoločnosť ale tá ho nestihne doručiť. Majú toho veľa teraz...
Ja som objednala a prišlo do pár dní. Ale to bolo druhý decembrový týždeň. A to cca dva dni ešte čakalo u dopravcu, zo Sinsay to odišlo do 3 dní od objednávky. Samozrejme že teraz nestíhajú. Presne koli tomu to treba riešiť skor a nie o 5 minút 12. Hnevať sa bohužiaľ možeš na seba, nie na nich.
Kuriéri to majú teraz fakt že ,,zahull". Trebo objednávať v predstihu 😉
ja som si takto objednavala pred rokom..prvy a posledny krat... a to nebolo ani pred sviatkami, len kovid a ja doma a novorodencom... tak balik zaplateny...nedorazil... vraj sa im niekde stratil... peniaze vratili, ale zakaznicky servis nula bodov...nejaka zlava, alebo nieco... no a cca pred mesiacom mi prisiel mail, ze moja objednavka bola vyexpedovana a v najblizsich dnoch bude dorucena... 😂😂😂👌 Bravooo... 👌😂
Ja som ešte minulý týždeň objednala zo sinsay a včera mi to všetko prišlo 🙂 takze ja nie som sklamaná naopak prekvapená
Sinsay vraj garantoval doručenie do Vianoc pri objednávke do 10.12.2021. Mne tiež neprišlo ale to už som len takú blbosť objednala pre seba s vedomím, že nemusí prísť a prežijem aj bez nej. SPS nestíha, bolo to aj v správach, majú veľa pozitívnych kuriérov...netreba vidieť chybu len v obchode, mne napr. už 3 dni ukazuje, že zaslané ale info o doručovaní žiadne. A vinu na kuriérov by som tiež nehádzala, musí to byť neskutočný tlak v týchto dňoch. Mnohí budú voziť ešte aj 24.12. doobeda...verím, že všetci robia čo môžu, tiež sú to len ľudia...
@renka30 ani nevrav, môj brat rovi kuriéra DPD a robí od skorého rána a chodí neskoro v noci domov, robili aj soboty, takže zničený je neskutočne 😔
Myslim ze to nebude tym obchodom, ale kurierskounspolocnostou. Mne dnes pisali email z dvoch obchodov, ze nestíhajú doručiť a to som objednavala na zaciatku decembra.
Pozri ja mám darčeky zabalené pod stromčekom už mesiac, a mám božský kľud...neznášam naháňanie, každému chcem kúpiť niečo, čo využije, čo ho poteší, a nie zbrklo...mala si objednať skôr, ako vidíš aká je situácia, všetci chorí, kuriéri ledva stíhajú..potom čo čakáš?🤦
@trinity_77 je to mimoriadne náročná práca a nechápem, ako niekto môže ešte brblať takto pred sviatkami, že robia pomaly. Najjednoduchšie je srať na všetko, na darčeky si spomenúť týždeň pred Vianocami a potom hrešiť kuriéra, že kde bol doteraz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A co s tym ma Sinsay? Ja som uz viackrat objednavala odtial a vzdy doslo vsetko expresne rychlo. Taky napad ako ty objednat tyzden pred Vianocami ma dalsi 200 000 ludi,tak neviem,comu sa cudujes. Chod tam,kup to rovno v predajni a mas vystarane.
A vies kde je objednavka? Nevisi niekde na depe par km od tvojho domu? Keby si velmi chcela, mozes sadnut do auta a ist po nu iciativne sama. Tak to vies, vianoce ... Mne chodili baliky niekedy zaciatkom decembra a pan z dopravnej spolocnosti hovoril, ze uz mesiac robi nadcasy.
Známy je kuriér a vraví už skoro celý december,že by šiel a s úsmevom radšej robiť do bane 🙄. Hnusný ľudia, hnusné cesty a to citovala ešte slušne 😁
Akurát dnes som hovorila priateľovi, že som si stade objednávala dva týždne dozadu košeľu a že mi určite príde vtedy, keď aj zabudnem, že som si niečo také vôbec objednala. 🤷🏻♀️😂
Nie nemám, práve naopak, všetko vždy rýchlo prišlo. Treba objednávať skôr, všetci vieme ako to chodí pred Vianocami a ajtak sa riešia online objednávky na poslednú chvíľu a potom sa nadáva na obchody a kurierov.
no tak opravujem, ráno mi prišiel mail, že dnes doručia. Potešilo. Teraz toho majú fakt veľa, nazávidím ten stres a zhon....
Aleee prestaň, vieš koľko ľudí obiednava...
Ja som obiednala skôr a všetko došlo na čas ako málo
Ja som objednala 28.11., odoslane 3.12. a prislo 8.12. takze nic moc uz v novembri.
Ono to nie je chyba toho obchodu. Oni tovar neroznasaju.
Ja som odtiaľ objednala iba jednu vec, tuším koncom novembra alebo začiatkom decembra, a prišlo mi to na 3. deň. Nariekať kvôli nedoručenému tovaru, objednanému tesne pred Vianocami, nie je namieste...
Máš objednávať v dostatočnom predstihu, to ešte niekoho prekvapuje, že týždeň pred Vianocami majú obchody taky nápor, že negarantujú dodanie do Vianoc?