Ahojte prosím reálnu skúsenosť má teraz sinsay výdajňu? Lebo som tam najprv písala bolo odpísane že nie aj na stránke to majú to bolo ešte ráno... Cca pred polhodku som volala a že predajne sú otvorené teraz ako výdajne. Tak ako to je naozaj?
@monka105 veď presne aj mňa to vytáča nám pani na telefóne povedala že mali byť mať otvorené výdajne tento týždeň ale že máme volať v pondelok ešte či sa niečo zmenilo. Tak neviem ale zase jedna baba na FB mi písala že treba zavolať na predajňu spýtať sa dokedy tam sú a ísť si po balík zase zavolať že ste už tam a baby že to dajú cez mreže no ale neviem, ja mám sinsay 50 km takže len tak zbytočne sa mi nechce.
Ale veď to je aj výdajňa e-shopu, mali by byť v tomto režime aj otvorení. Ešte im dávam tento týždeň čas, nech sa zosúladia s opatreniami a ak sa ani budúci týždeň nedostanem ku svojej objednávke a nebudem mať ani informáciu o inej alternatíve jej vyzdvihnutia, tak začnem byť nepríjemná.
@monka105 no veď dúfam aj ja že si to nejako upravia a spravia aspoň výdajne keďže to môžu mať . Ja by son tie balíky aj ozelela ale mám ich už zaplatené a keď som písala na zak.linku nech to stornuju tak že to nieje možné skoro ma vykotilo tak len skúšala aby to poslali kuriérom že si aj uhradim zasa dopravu ale nič bez šance. Tak dúfam aspoň vten výdaj lebo už ma porazí naozaj.
@deanka123 Nie je otvorený. Pred polhodinkou mi tam chcel ísť priateľ vybrať objednávku, ale mali spustené mreže. Celkom ma to vytáča, lebo ak bude lockdown zas do jari, už aj zabudnem, že som si niečo objednala. 😠