Šimečkovci = rodinka na výslní štátnych dotácií

2. sep 2024

No porzimeže, kto sa kde priživuje...cez 1 milion Eur, pekne.

Nevadí Vám to priatelia PSkári, ste spoko? Či Miško má všetko odpustené? A poďme zas do Fica. Vyjadrí sa niekto z Vás priamo k pánovi Šimečkovi??

https://www.hlavnydennik.sk/2024/08/23/simeckov...

janinah
2. sep 2024

1.preco anonymné? Hanbis sa diskutovať pid svojim nickom?
2.pozistuj si fakty aj inde ako na pofidernej stránke,lebo sa len strapnujes

melanta
2. sep 2024

Hlavný denník, Machala, Telegram - svätá trojica plochozemcov? Ale dobre to robia. Poukazujú bez toho, aby uviedli všetky fakty a ľudia ako ty potom nevidia iné, podstatné veci z dielne smero hlasu esenes, ktoré sú pre Slovensko ozaj nebezpečné. Ako odznelo v jednom starom československom seriály - kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete vznášet jako holubička.

zeldia
2. sep 2024

A ty sa hanbiš za svoj pravopis? Chat gpt ti zablokoval prístup? Pekne, len chod medzi svojich…

sss777
2. sep 2024

Nenašla som v článku vyjadrenie pána Šimečku, normálny novinár dá predsa priestor obom stranám

mimimoje
2. sep 2024

Len tak, hneď prvý link, ktorý mi vybehol po zadaní hesla do googla "dotácia Fico" - viac času s tým tráviť nebudem, je toho na kvantá. A ja síce nie som PS ale teda toto mi nejak pofidérne nepripadá a myslím, že nikto PS priaznivec nie je s nimi nespokojný.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/923327-premie...

brendaa
2. sep 2024

ale prosím ťa mi nechci povedať že politikom veríš...
Politikom sa neverí, politici sa kontrolujú. Verí sa v Boha, verí sa v prírodu, verí sa v krásu, verí sa v myšlienku, ideu. V politika sa neverí, a kto v neho verí, je idiot!" - Karel Kryl.. pekný deň aj tebe anonym

sevrin
2. sep 2024

Trollovia zo Súmračnej bijú na poplach!
Ako rýchlo sa tu objavila téma o Šimečkovi, len čo sa zistilo, že ficov povolaním syn si ulial zo štátnych https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/firma-ktorej-konatelom-je-ficov-syn-dostala-od-statu-desiatky-tisic/

hiro
2. sep 2024

Ja ich chapem (Smer, Machalu a spol), musia na nich hladat co sa da. Ako a na co sa peniaze pouzili nie je pre nich dolezite.
Ale ak pisu "ŠIMEČKOVCI = RODINKA na výslní štátnych dotácií" preco tak priehladne klamu o "Nadácii Milana Šimečku" ked ta so Simeckom nema nic spolocne? To ako keby som tvrdil ze dotacie na "Hviezdoslavov Kubín" idu Ignacovi Hviezdoslavovi ci nejakemu inemu si nahodne vygooglis...

diewcatqoo
2. sep 2024

Ja len k tomu:
"Pri pohľade na tieto astronomické sumy sa mi dvíha žalúdok," uviedol Machala vo svojom emotívnom vyjadrení. Podľa jeho slov rodina Šimečkovcov "opovrhuje Slovákmi" a pritom "ich bez mihnutia oka vyciciava".
Nie je to vtipne, ak toto povie/napise predstavitel sucasnej koalicie? Ze vyciciava Slovakov.. a aktualna koalicia azda robi nieco ine? A ako okato 🙂

viestta
2. sep 2024

@sevrin na Sumracnej uz drzia specialnu sluzbu, ktora konroluje co sa prida na MK aby stihli vcas reagovat. Alebo toto niekto robi z vlastneho presvedcenia? Mal by nam autor ozrejmit co ho k tej reakcii rychlejsej ako jogurt po kapustnici viedlo

gribka1
2. sep 2024

Čítam, dala som si námahu, aby som konečne pochopila o čo ide. A čo v článku je? No holé nič, domienky, grcky, zvratky s nulovou hodnotou. Ja, že dôkazy, odkazy, bohuźiaľ nič. Niečo lepšie autorka nemáš? Na vode postavenú politiku?

tilly
2. sep 2024

Čo je to za denník, ten hlavnydennik.sk? Nech neklikam na nejaký spam?
A dotácie neboli náhodou pre umelcov?

gribka1
2. sep 2024

@tilly Spam nie, ale dôveryhodný koaličný denník.

viestta
2. sep 2024

@gribka1 nezabudla si uvodzovky okolo doveryhodny? Lebo potom by to davalo zmysel

tilly
2. sep 2024

@gribka1 myslíš "dôveryhodný " 😅 takže všetky informácie overené od plochozemcov?

gribka1
2. sep 2024

@viestta Jaaaj, ono to nevidno ako to myslím. Ano uvodzovky tam patria. 🤣

fajnova
2. sep 2024

Takze sa to vôbec nestalo a keď aj náhodou áno, tak to je úplne v poradecku a keby to spravil Fico, tiež by to bolo v poriadku…

mondolina
2. sep 2024

@gribka1
už som sa zľakla, že to myslíš vážne 🤣🤣

sevrin
2. sep 2024

@viestta hej, len čo sa na nete objavil príspevok o mladom ficovi, tak povyliezali jak šváby, keď sa zhasne. A zas dookola o Šimečkovi jak pokazené platne, hoci ten to už viac krát vysvetlil. Nuž trollom s IQ 40 to treba vysvetliť skutočne veľakrát.

gribka1
2. sep 2024

@fajnova Ak sa to stalo, ale naozaj, Fico má voľnú ruku, dokázať, odsúdiť, kde je problém. Len toto je proste nič.

cacianka
2. sep 2024

@sevrin to nevysvetlíš, ani ked nakreslíš

tibor79
2. sep 2024

@janinah Šim.nevyzerá dôveryhodne ani keď číta, čo má predpísané. Veľmi zlá divadelná hra

gribka1
2. sep 2024

@tibor79 Šimkovičová?

tibor79
2. sep 2024

@gribka1 nie

gribka1
2. sep 2024

@tibor79 A komu dôveruješ? Lebo dôverovať akémukoľvek politikovi, je divné.

viestta
2. sep 2024

@tibor79 presne, suhlasim s tebou. Simkovicova pri citani vobec doveryhodne nevyzera. Nedajboze ma povedat nieco vlastnymi slovami, tak habka ako siedmak pred tabulou.

paradajkova
2. sep 2024

@fajnova ved Smeraci roky poberali dotacie kade tade. Slavna kauza Smeru je poberanie polnohospodarskych dotacii na vybetonovanu plochu. Ano toto mi teda vadi.

Nevadi mi vsak, ked ludia cerpaju dotacie na veci, ktore realne vykonavaju. Ci uz polnohospodari, ci umelci, ci zivnostnici. Na to dotacie su.

Smer ma taku taktiku teraz, ze sa snazia “vyvinit” zo svojich kauz, tym ze akoze ukazu ako to robia vsetci. Ale nieje to pravda. Je sakra rozdiel brat peniaze od statu na vybetonovanu plochu a je rozdiel brat od statu peniaze a platit z toho hercov, tanecnikov atd. Skratka, brat ich na ucel na ktory stat tu dotaciu vypisal.

paradajkova
2. sep 2024

@autorka toto keby realne bol problem, tak je to rovnako kauza Ficovej vlady, ako Simeckovej rodiny. Pretoze vlada a jednotlive rezorty zodpovedaju za to, ako su dotacne schemy nastavene. Takze ak niekto pobera desatrocie peniaze na nieco, co nevie nijak vysvetlit je to zlyhanie statu.

Ale Smeraci velmi dobre vedia, ze to je len dalsie divadielko pre svojich volicov. Treba predsa trochu prekryt to, ze za rok vladnutia neurobili nic pre obcana. Prave naopak, extremne mu uskodili.

dobryden
4. sep 2024

Autor ,ty das k tomu ake vyjadrenie? A naprikald kauza Taraba a jeho pravnik sused Podhorsky ti je ľahostajná?