Šimečka a jeho rodina dostáva desivé vyhrážky

11. sep 2024

Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.

https://www.cas.sk/clanok/2963979/simecka-a-jeh...

ciarraa
11. sep 2024

Je nutne na modromkoniku riesit politiku?

maca1984
11. sep 2024

Všetci čo sme tu máme internet, predpokladám že všetci vieme aj čítať. Tak na čo sem stále tieto "politické oznamy" dávate ? či potrebujete sa stále hádať, útočiť na niekoho ?

jednoduchomaria89
11. sep 2024

Jasné , že sú ... Od 1.10. riešia len svojich obžalovaných kamosov a trestný zákon , zníženie lehôt ..každý deň je v médiách nejaká správa ... Gratulujem ich voličom , snáď majú aspoň nejaké dobré funkcie 😏 my mame len pokoj a mier

makaronka01
11. sep 2024

@maca1984 niektoré ženy na modrom koník nechcú rozoberať len plienky a 💩 ale ich zaujíma aj budúcnosť deti. Ak je pre Vás téma nezaujímavá nikto Vás nenúti ju čítať alebo sa do nej zapájať.

laurita285
11. sep 2024

@ciarraa je nakoľko aj tvoje decko sa spakuje zo slovenska a zomrieš tu akurát tak sama keď to tu bude znova čierna ďúra europy

ciarraa
11. sep 2024

@laurita285 Ano mas uplnu pravdu 😀

stanulienkat
11. sep 2024

@ciarraa
@maca1984 ano, je to nutne, kdze nie sme len sliepky, co su zvedave na ocikane testy, ktore si zeny ani nevedia same vyhodnotit. Je to nutne, kedze 40% tohto naroda je uplne sprosteho. Ano, je to nutne pripominat, co za cvargu ste sem zvolili. Je to nutne, pretoze pri poslednej vlade tu boli nonstop taketo prispevky, kde ficovolicky kvikali o terore a nespravodlivosti. V tomto state sa deju veci, ktore nemaju obdoby v civilizovanom svete. Politici sem prinasaju diktaturu podobnu v zaostalom Ruzzku. Takze ano, je to nutne pripominat, aby raz nebolo NESKORO. Mozte damy skrolovat a vynechat tieto temy. Mozte sa zapojit do hadanky s ocikanym testom, zadat dotaz, ci uz treba dat 5 rocnemu pancusky, resp ako su otvorene obchody 15.9.

maca1984
11. sep 2024

@makaronka01 Niekde tvrdím, že tu treba rozoberať len plienky a soplíky ?
Politika, dianie na SK ma zaujíma. Ale nemám potrebu tu o tom neustále zakladať diskusie, a už vôbec nie útočiť na voličov súčasnej koalície. Presne k tomu vždy príde v týchto príspevkoch.
Ale máš pravdu, idem robiť niečo užitočnejšie ako čítať to, ako tu ponadávajú na kadekoho. Lebo to osoby čo zakladajú tieto diskusie, príspevky vedia najlepšie. Kydať.
Pekný deň ešte želám.

maca1984
11. sep 2024

@stanulienkat Ja som túto "čvargu" nevolila, takže môžeš pri mojom nicku skľudniť hormon.

stanulienkat
11. sep 2024

@maca1984 vidíš teba nezaujíma politika, listuj ďalej. Mňa zas nezaujímajú ocikané testy a napriek tomu to ženy sem dávajú akokeby nemali IQ na to, aby si to vedeli samé vyhodnotiť. Mňa to nezaujíma, tak listujem ďalej. Urob to isté.

maca1984
11. sep 2024

@stanulienkat Aj som ti chcela ešte niečo dlhšie odpísať, ale keďže nevieš ani poriadne prečítať môj komentár, je to zbytočné.
Serúúús

jana_eyre_2
11. sep 2024

@ciarraa je nutné na modrom koníku riešiť politiku, lebo sme tu dospelé ženy, ktoré volia a bohužiaľ je to tak strašne veľa ľudí, čo volia totálne zle strany pre Slovensko, že aspoň takto sa to k nim dostane!!! O politike nesmieme mlčať, lebo už môžeme len zhasnúť.. hoci nepochybujem o Tom že 80%volicov smeru a spol neprizná ani zbla že ich modly robia ľuďom zle.. preto sa o politike treba baviť.. a dokonca nie len s dospelými, ALE aj s deťmi.. inak nikdy sa nič nezmení... A našťastie máme stále demokraciu, kto nechce vidieť politické témy, môže ich preskočiť..

jana_eyre_2
11. sep 2024

@maca1984 potrebuje to zvýraznenie, komunikáciu a argumenty.. keď budeme len ticho čítať články, čo sa tým vyrieši?

maca1984
11. sep 2024

@jana_eyre_2 Tebe ešte odpoviem, pretože ty narozdiel od mnoho iných komunikuješ slušne.
Keby tie príspevky boli len o diskusii, slušnej diskusii-absolútne nemám nič proti. Ale ak si všímaš, čítaš to tu-aj na stene, takmer vždy sa to zvrhne do urážok, zosmiešňovania báb na mk /tých čo volili súčasnú koalíciu/, a to naozaj nechápem k čomu je dobré.
Nazývať tu niekoho sliepkami, tupkami, jednobunkovcami a pod.
Chcú od nich argumenty, dôvody prečo volili ako volili, ale už vopred ich pourážajú kadejako. Označiť niekoho " tá blbá blondína" nech sa vyjadrí ... Prepáč, ale toto je tiež úroveň suterénu.
A nehnevaj sa, ale naozaj už idem, pretože tu to tiež tak sklzne a na toto naozaj nemám chuť, ani čas.

eva8
11. sep 2024

Dlhodobo celil vyhrazkam, len sa o tom nerozpravalo.

eva8
11. sep 2024

@ciarraa
@maca1984
Ano, je nutne. Pretoze zijeme na Slovensku, vychovavame tu deti a je velmi dolezite vediet, co nas a nase deti caka, na co sa pripravit

autor
11. sep 2024

@ciarraa je nutné žiť v normálnom štáte, kde sa človek nebojí chodiť do práce a pustiť svoje deti sa hrať čo i len na dvor, nieto ešte do skorumpovsného školstva a nedaj Boh do nemocnice z ktorých vyštvali už desatisíce našej kvalifikovanej pracovnej sily!
Ty si myslíš, že MK je Monako? Štát v štáte? Nie nie je a preto že spadá do našich životov, riešime tu všetko čo sa nás a naších blízkych bytostne dotýka. Keď sa ti nepáči, nečítaj.

jana_eyre_2
11. sep 2024

@maca1984 no ja sa tomu javu ani nejako nečudujem, hoci neschvaľujem.. keď sa také ženy dokážu zastávať strán, ktoré dokážu urážať rodinu politického protivníka, okrádať občanov, klamať a tváriť sa že to je všetko v pohode a spomínať dokola matovica, každému by už praskli nervy.. a zase netvarme sa prosím že voliči dnešnej koalicie sú slušni, čo nikdy nenapadnu opačnú stranu a musia trpieť urážky - toto je vyslovene rétorika tejto koalície - rubaj a rez do krvi a kričia, že to oni, to oni ma urážajú, hoci z ich úst iné ako napadnutia nepocut.

jana_eyre_2
11. sep 2024

Mimochodom počuli ste dnes aké prasiacke poznámky mal huliak? Nie že by som čakala niečo iné, len že je to fakt desivé že vysoko postaveni ľudia na Slovensku dokážu byť sexisticki a nepríde to divné polovičke Slovenska.. stavim sa že chlapi v krčme sa ešte smiali aki je ten huliacik vtipný.. na grcanie

gribka1
11. sep 2024

@jana_eyre_2 Veď kto by ho volil? Len takí, jemu podobní.

larinka552
11. sep 2024

Pripravuju konsolidacny balicek, to v preklade znamena, ze este zdaleka nekoncia a potrebuju z ludi vytrieskat prachy ako to len najviac ide.
Mozme sa tesit opat na zdrazovanie, vyssie poplatky, drahsie byvanie, energie. A pravdepodobne aj rusenie sviatkov. A ked to vsetko prezijeme potom nastane aj ten slubovany pokoj a mier. Lebo Slovensko bude v ciernej diere Europy a nikto o nas nezakopne 👍

gribka1
11. sep 2024

@larinka552 Vidia len tú najľahšiu cestu, zdaniť čo sa dá a koniec. Ďalej ich inteligencia nepustí. Stačí povedať, že to je kvôli bývalej vláde a ich voliči sú s tým ok, lebo vraj tamtí by to ešte horšie riešili😂

darina77
11. sep 2024

Zatiaľ tu strieľal len Šimeckov volič. Takže keď chceme normálne Slovensko treba ubrať z týchto vašich nenávistných a burcujúcich politických tém. Nie som ficovolič, ale nechcem aby nejaká trafená guľka od fanatického progresívca zasiahla náhodne moje dieťa.

oliolijanka
11. sep 2024

@darina77 Poopravim ta... nie jeden Simeckov volic strielal... ale minimalne dvaja😁
Ci "cistenie" zbrane sa nerata?🙊

gribka1
11. sep 2024

@darina77 Si si istá, že to bol Šimečkov volič? Poznáš jeho životopis? Súhlasím, že netreba rozoberať politiku s nenávisťou , ale rozoberať ju proste treba, keďže ovplyvňuje náš život.

darina77
11. sep 2024

@gribka1 ja neviem, len sa bojim aby tá nenávisť medzi ľuďmi nebola väčšia

gribka1
11. sep 2024

@oliolijanka Aj toto ovplyvňuje tvoj život? Lebo, čo kto robí doma, je každého vec. Najlepšie by bolo, keby zbrane neboli.

petraa2022
11. sep 2024

Preco to vy riesite?

gribka1
11. sep 2024

@darina77 Ale keď sa o tom nebude rozprávať, ľudia budú slušnejší? Je to proste celé zle a väčšinou ľuďom prepne, ak to v sebe dusia. Ale chápem, ako to myslíš.