Ahojte, uz nejaku dobu mi vrta v hlave jeden klip S. Magusinovej, vtedy este Martausovej. Neviem uz nazov pesnicky, ale ten klip bol taky zvlastny - ani ten si nepamatam presne, ale prelinali sa tam akoby nejake tanecnice v kostymoch maciek/zvierat v klietkach pri takych divnych svetlach. No neviem, proste vobec sa mi ten klip k nej a k jej tvorbe nehodil. Rozmyslam, ci ho potom aj preto nestiahli alebo len ja ho neviem najst. Neporadi niekto prosim? vdaka 👍
@blaazi Nie nie, to bolo vkusne tancovanie v klipe Nenahraditelna - ale v tom klipe, ktory mam na mysli, to trochu posobilo ako z erotickeho salona...fakt to bolo divne...a preto som uvazovala, ci to nahodou nestiahli z netu, lebo im to docvaklo
A si si istá, že do bola Magušinová? Nebola to speváčka Sima?
To bola skôr Sima. Kukni buď Bohyne alebo Slobodná. Toto sa mi na Simu Martausovu nepodobá 🙂
Neboli tam akože pelikány? Ženy v kostýmoch.
Viem, ktorý myslíš. Bolo to z takého,,krčmového" prostredia. Ešte z niektorého z tých prvých albumov.
@123profil321 Nie, bola to na 100% Sima Magusinova...spievalo sa tam aj nieco o horach
@basullinka Ved praveze sa to na nu nepodobalo, preto to aj mna sokovalo a preto som si to vlastne aj zapamatala, hoci je to x rokov dozadu, mozno aj 7 a viac...
@mayami ano, bolo to davno a nespomenies si prosim na nazov pesnicky?
@heni79 Mozno, ale neviem s istotou...pamatam si len nejake klietky a zeny oblecene do kostymov...iste tam mala byt myslienka v zmysle, ze sa zatvaraju zvierata do klietok a asi len to proste blbo vyzeralo s tym ruzovym osvetlenim...urcite nebol zamer vytvorit zly dojem...
Ja som na to asi dosla!!!!! Nebola to piesen "Za zivot v hore"???? Teraz pozeram, ze k tomu uz klip nie je, uz tam ma len fotku, ale mari sa mi, ze to bolo toto....
Textovo to tusim sedi a aj komentare su k tej piesni vypnute, co som si inde nevsimla...no neviem, bude to asi tato piesen, ale zmienky na nete o klipe nie su...
Bude to ona. Daj si nazov pesnicky do google a najdes hned aj ten klip.
@monikamoniak mne praveze ten klip nikde neukazuje..a aj na stranke vyssie uz klip nie je k dispozicii
@monikamoniak uz to mam:
https://www.dailymotion.com/video/x7dp5b5
Ty si to nasla aj na youtube???
Nepozerala som na youtube
To bolo o tých cibetkach
Tak to potom bude za Život v hore.
To som sa teda riadne sekla, ja som si spomenula na klip k pesničke ,,Sama"
@mayami aha, to nepoznam, pozriem
Áno, toto to bolo. Vo mne to evokovalo plameniaky. Dnes netuším prečo. 🤔😂
Nemyslis Nenahraditelna? Tam tancovali pri svetlach, ale macky ani klietky tam neboli 😁