Ahojte baby, prosím Vás u koho sa oplatí kúpiť sim karta na internet do mobilu? Ďakujem
@bebemonika a prosím ťa majú dobré krytie?
Taktiež mám 4ku, teraz je to lepšie lebo tam kde nemajú pokrytie, už využívajú roaming v 4g od orange-u
@petteri a kde to môžem pozrieť či na mojej dedine je krytie? Hľadala som to na ich stránke ale ukazuje len mapu sk a ked vyhľadám svoju dedinu tak nič neukazuje
Ja som spokojná. 🤗
@bebemonika
@petteri a ešte otázka kde sa kupuje vôbec tá simka? Na pošte?
Fúha, to ti ja neporadím, ja som objednávala cez internet 😂. Ale doniesla mi to pošta 🤷🏻♀️
4ka najhorší operátor a internet za mňa určite operátor Radosť
@bebemonika nevadí to si už zistím ďakujem
Buď na pošte kúpis alebo cez ich eshop
Neviem či budeš vedieť zistiť takto pokrytie v tvojej dedine.. veď kúp simku za 4eura a vyskúšaj...
@petteri dobre ďakujem 👍
Ja mam Radost, pokrytie ma ako O2, patri to pod nich ci ako to je.. u nas lepsie ovela ako Telekom co som mala doteraz, takze ja som spokojna, s cenou tiez 👌
@anavixy ďakujem 👍
Radosť a všetko vybavíte on line,aj kartu pošlú
Ja sa len tomu čudujem že 4ka tvrdí že kde nemá pokrytie tak je 4G od Orange ale mne keď to skočilo do Orange, vždy bolo 2G alebo 3G. Tak jak to potom je?
Inák cenovo 4ka. Ja to mám na domáce použitie, pokial nevyjdeš z mesta tak OK má to 4G. A pri pohybe sa mi najviac osvedčila Radosť. Ale ja sa pohybujem v okolí Bratislavy. Záleží v akom regióne je tá dedina. V okolí BA aj dediny majú keďže je samá rovina. Tam sa signál dobre šíri.
Tak ako že mi to pred mesiacom naskakovalo práve na Boroch a potom ešte párkrát na D1. More keď sa ešteraz stane spravím screenshot.
Ja mám 4ku na dáta.