Pozdravujem
dostala som pozvanie na chatu. Okrem 1 človeka čo tam bude s partnerom ale nepoznám nikoho iného. Bude tam cca 30 ľudí. Sú to prevažne známi a priatelia iba ja by som tam bola úplne nová. Je vhodne prijať takéto pozvanie? Nebude to divné alebo trápne. Obávam sa či zapadnem medzi tú partiu.
Nic by som si nepomyslela, max ze spestrenie.
Prídeš a zoznámite sa. Hotovo.
swingers párty 🙂
Urcite by som sla - spoznas kopec novych ludi, pri tolkych ludoch bude urcite zabava. Ak sa teda rada bavis - ak si skor domased pri telke a knihe, asi by som na tvojom mieste nesla. Ale ja vseobecne nemam problem s novymi ludmi a rada sa bavim, takze ja by som sla
zalezi aka si povaha. keby prisiel do partie novy clovek nepomyslela by som si nic. proste pohoda. cely zivot spoznavame novych ludi. za mna by to bolo ok. keby som bola ja tym novym clovekom tak zalezi aj od toho na ako dlho. ale teda fakt zavisi od teba aka si.
No celkom bojko som, ako nemám problém sa s cudzím človekom zakecať, len tam bude skupina čo sa pozná, nechcem byť 5 koleso na voze.
Ale láka ma celkom tam ísť, mám rada chaty, len som nebola ešte tak, že nepoznám ľudí. A ešte ja som veková kategória do 25 a tam budú hlavne 30+ ľudia tak snáď nájdeme spoločnú reč. 😬
chod a neboj sa, zoznamis sa s 30timi novymi ludmi.. lepsie ako doma sediet :D
Len pekne choď. Poďakuj za pozvanie. Spoznáš nových ľudí. Peknú zábavu prajem
Vek je len číslo. Ja si napríklad neuvedomujem vek. Zabavím sa s mladými aj staršími.
kludne tam chod a zabav sa. Bud rada, ze ta niekto pozval a nebude tu nova tema "chyta ma depka, nikto na mna nemysli a nemam ani kocura", iked dufam, ze sa v januari neobjavi potom tema "po party mi meska menzes, mozem byt tehotna?" 🙂
S radosťou by som išla veď sa zoznámis, zabavis
@egonsk horsie by bolo keby to bola ta ista osoba s kocurom aj tehotenstvom 😉😝
Urcite chod. Je to vyborna prilezitost spoznat niekoho. Nikto ta nebude riesit,keby nechceli,nepozvu ta. Na chaty bezne chodia aj cudzine,nami ludia. O tom su chaty,ze sa spoznaju medzi sebou.
My máme chatu a často niekto donesie niekoho "cudzieho" medzi nás. Dokonca aj podobne, my 25-30r a baba nemala ani 20 a super sme si sadli, odvtedy s nami chodí skoro stále. Ak človek chce, spoločná reč sa nájde.
Zatiaľ si myslím, že sa každý cítil veľmi dobre. Snáď 😁
Takže určite choď 😊
Tiež som raz takto bola.... Nebol to síce Silvester, len klasická opijacka, ale nikoho som tam nepoznala len jednu kamošku ktorá ma tam zavolala.... Tiež som sa bala ako to vypáli... Ale vypila som si a bolo dobré 🤣 pozoznamovali sme sa navzájom a našla sa nejaká spoločná reč... Ale viem presne ako ti je... Tam to bolo vtedy naopak.. ja som bola najstaršía a oni teenegari viac menej 🤣
Za mna s tym nemam problem, ked ma prist niekto novy do partie na chatu sa zabavit. Kludne chod aspon budes mat super Silvester.
Jasne, ze chod... ja som bola takto pred rokom na Silvetrovskej chate, ktoru organizovala jedna kocka, co casto organizuje pobyty kde sa nik nepozna. Bolo nas tam 30 uplne cudzich ludi, ktori sa nikdy nestretli. Najlepsia chata mojho zivota. Spoznala som kopu uzasnych ludi, s ktorymi sa casto stretavame, cestujeme, navstevujeme...
@misinka20 no ale presne toto je rozdiel, nikto sa nepoznal, tak je ľahké zapadnúť, medzi ľudmi čo sa nepoznajú sa viem spriateliť rýchlo, lebo každý sa snaží spoznať skupinu, ale keď sa všetci už poznajú a iba ty si nová, tak ľudia viac hodnotia toho jediného nového a bavia sa spolu, no a nováčik buď zapadne alebo je za divného. Aspoň ja mám taký pocit a preto sa bojím.
Že ak nezapadnem čo budem robiť celú noc, je to chata v lese, to ani neviem odísť keby sa necítim príjemne. Keď už by som išla, musím ostať až do rána.
Piť a potom spať 🤣
1 človeka poznám iba, no a ten bude s partnerom a nie mne sa venovať 🙈. Joooj chcem ísť ale bojím sa.
Ja som tak presne raz bola, poznala som len kamosku, ktora tam ale isla s frajerom. A chata patrila jeho kamaratom. Boli tam same pariky, ktore sa medzi sebou poznali. Vsetci starsi nez ja, lebo aj ta kamoska je odo mna starsia. A ja som tazky introvert. Ale zoznamila som sa s nimi, bola to chata v horach v peknom prostredi. Ti ludia sa bavili a vobec neriesili, ci som tam cudzia alebo nie, boli velmi mili. Bolo to fajn
Z 30 ľudí ti určite niekto sadne
Presne takto sa ľudia zoznamujú a vznikajú nové kamarátstva😀 určite choď..vela prilezitosti už v živote nebudeš mať spoznať nových ľudí..pokiaľ už chodíš do práce a školu máš tiez za sebou predpokladam
Ak bude katastrofálne a nebudeš mať čo robiť, snáď bude signál a stále môžeš písať na MK, tu sú ženy aj na Silvestra hore, my sa s tebou zabavíme virtuálne 😂 ale vážne, neboj sa, choď a uvidíš, ako sa dobre zabavíš a spoznáš nových ľudí 😊
…zažil som dve situácie: jedna bola podobná tvojej, len tam bolo menej ľudí a kamoš si medzi nás čo sme sa poznali priviedol pre nás neznámu frajerku: tak sme ju uvoľnili, že tancovala i na stolíku 😂… v druhej som bol ja pri neznámej partii s kamošom a boli tam i dosť nepríjemné osoby… chcel som odísť, povedal to známemu kamošovi a situácia sa relativne upokojila…, len to už pre mna nebolo “ono”. Čiže ja by som už nešiel, ale môj názor je, že vyskúšaj ísť a uvidíš… 😉
No co ako bolo?
@11bodka11 Celkom fajn, ale nič extra 😂
Čo by ste si mysleli, keby ku vám na chatu, kde ste samí známi príde cudzí človek?