Ahojte, mozno poradite. Na strankach obce je napisany len klasicky nocny klud o 22 hod. Planujem urobit silvester u nas doma so 4 dospelymi a 5 detmi (8,7,4,3,2). Pit sa nebude, rano niektori z nas stavaju do roboty a hlasnu hudbu nejak neoblubujeme. Skor nam ide o to, aby sa deti vyhrali a mali pekneho silvestra. Mozu na nas po 22 hod zavolat policiu susedia ? Jeden znamy policajt mi povedal, ze do 3 rano sa kludne mozu robit party ale, ze si to mam overit.
Raz za rok by to mal prezit kazdy, ono to tak nejak si myslim sa aj ocakava, ze ludia maju navstevy, znamych…pokial nemate ozaj nejaky zatrpknutych nemyslim si, zeby bolo nutne si cosi overovat a zeby na vas niekto volal policajtov
To máte dosť mizerných susedov.ak sa toto pýtaš.Zabavajte sa a nekukaj na hodinky.
Podla mna sa s tym na Silvestra rata a policajti budu mat dost ineho - vytrznosti, opilci, pyrotechnika... Ale tak keby aj nahodou ich niekto zavolal (co v tomto pripade pochybujem) a prisli by, tak sa stisite, max. zaplatite nejakych 10 Eur.
A čo tam chcete preboha takého robiť? Prečo by na vás mali volať policajtov?
Ako ja by som nebola úplne rada, ak by boli moji susedia hluční a robili si nočné párty počas roka, ale na Silvestra? To snáď každý očakáva a toleruje, že sa ľudia budú okolo baviť a v bytoch či domoch okolo bude vrava a zábava..
"Pit sa nebude, rano niektori z nas stavaju do roboty a hlasnu hudbu nejak neoblubujeme"
Prečo by potom na vás mali volať políciu? Cez rok žiadne oslavy nerobíte? Čo také hlučné potom chcete robiť?
Tak určitá miera hlučnosti sa hádam dá tolerovať. Všetko ale závisí od toho, že či ide povedzme možno o starších ľudí. Tak ale pokiaľ sa budete normálne baviť hádam nezavolajú. A keby aj zavolali tak polícia vie ako má postupovať.
@koniarova kvoli dupotu, tie starsie nebudu dupat ale moja 2 rocna je mega dupac, ja ju doma krotim, nelietaju mi po byte ale budu tu ine deti tak ci sa nepozabudne.
@januska12323 nie nerobime, susedovi vadi ked o 16 k nam pridu rodicia a deti troska zvysknu. Uz klepe po radiatore. Zatial sme oslavy robili mimo alebo nerobili vobec.
Pod nami je clovek, ktoremu 2 roky umierala manzelka na rakovinu. Boli sme ticho aj syna som tak naucila. Ale ked sa mi narodilo druhe dieta doslova po mne vrieskal, ze co som si to dovolila mat druhe a zavolal na mna socialku. Lebo mala place po nociach. Neva aj druhe som naucila, ze v byte ziadne odrazadla, lopty a hrajeme sa len na koberci, nebeha sa. Sama som za to rada. Pride k nam niekto a zazvoni a on uz trepe po radiatore, ze mame byt ticho. Malemu spadne daco z ruk co sa stava a uz trepe a vypisuje mi odkaz po schrankach.
Zase navsteva co k nam pride ma nieco podobne. Pes od spodnek susedy zautocil na kamosove 3 deti. Jednu dohryzol. Od vtedy maju peklo lebo sa stazovali. Spodna suseda stale posiela podnety na druzstvo, policiu, od psa maju nakakane a pocikane rohoze atd.
Kedze nemame kde byt na silvestra (chata a pod) tak sme to riskneme u nas. Min rok mi oba deti prerevali kvoli buchackam aj to sa stazoval tak snad pochopi, ze aj my vieme byt ozaj neprijemni. Mam plane neotvarat dvere ale chcela som to mat poistene s tou policiou.
neviem, u nas sa nikdy nic na silvestra neriesilo = myslim hluk, z kadekolvek.. a to byvali divociny kadetade.. prakticky by sme mohli sa stazoat potom na vsetko :D ved nocny klud sa na silvestra rusi vsade, este aj tym ohnostrojom o polnoci.
Fuuuu. Tak to máš husté s takýmito susedmi.
Pánovi neurotikovi susedovi by som odporučila, nech volá vždy keď niekomu padne z rúk hračka, po pár telefonatoch sa mu policia vykaka na celé jeho sťažnosti a aspoň polície sa nebudeš obávať.. s povahou suseda zrejme však neurobís nič..
vies.. ked sa nechate obtazovat :DDD aj ti vasi znami... riesit obkakane rohoze a ocurane od psov? vybuchuje sused cez den? :DD vypisuje? :D vsak nechaj, nech vola policiu, treba sa ohradit vzdy, ze vy len zijete v byte.. nic nerobite. Staznosti pisat opacne a prejde ho to. My sme nemohli napr u otca ani jest v kuchyni.. lebo stacilo prejst, a uz bud na schodoch vrieskala suseda alebo trieskala do radiatora = aj teraz si to pamatam :D nakoniec sme sa na nu vykaslali a nech si trieska :D oco k tomu pustil riadny rockovy koncert vzdy a uplne ju to preslo.
Chcela by som vidieť tých policajtov 😂
Mne takto trieskať súde na radiátor alebo vrieskať po mne, tak to by si vypočul riadne hlasnú a hrubú prednášku, takú že by sa posral a nikdy viac by si na mňa nedovolil ani očkom pozrieť !
Ja som kľudná, mierumilovná, aj tolerantná, ale toto by som už nerozchodila a riadne mu naložila. ( V prípade potreby aj nebohu ženu mu vytmavila ), chrapun psychiatrický
@cacianka joj uz vsade bol poslany a on ako bumerang nechape a stale sa vracia. Uz aj susedia boli svedkami ako po mne ziapal aj sa ma zastavili. Nic snim nepohne aby dal konecne pokoj.
Ale vcera to prebehlo super :D bol buchot aj vonku aj vo vnutri a musel si panko zvyknut
Žite tak ako sa bežne žije, dupnutie nohou, buchnutie hračky, ....
ja ako susedka by som na vas nevolala policiu a to vstavam rano 5:10 do prace prveho :d