Som zalubena do svokra.
Manzela lubim, ale nieco silne ma taha k jeho otcovi.
Nie je to o peniazoch, spolocenskom postaveni, fyzickej pritazlivosti
Je to nieco hlbsie, co sa tazko vysvetluje.
Paci sa mi kto je, aky je, co robi.
Travime spolu cas tak dvakrat do tyzdna.
Snazim sa to skryt, ale vsetci vedia, ze sme si blizsi.
Tazko sa to skryva, ale myslim, ze vsetci vedia ze ho mam MOC RADA.
Ale netusia, ze az tak MOC.
Vyborne si rozumieme, radi spolu travime cas, keby sme sa stretli v rovnakom desatroci, isto by sme boli svoji☺
On sa snazi byt rezervovany a vlastne aj ja, ale ta zvlastna pritazlivost tam je.
Fyzicky nikdy nic.
Okrem toho, ze ho obcas strasne tuzim objat.
Ako to v sebe dusit?
90 percent komentatov asi bude ty si chora, nevies coby, daj sa liecit.
Poprosim skor tie zvysne - prezivala som nieco podobne..
Dakujem.
Povedz o tom svojmu manzelovi a svokre. Oni to v tebe udusia.
aka som rada ze ja to takto so svokrom nemam. mam ho rada. aj sa objimeme. ale ani by mi nenapadlo... ja byt teboi budem obmedzim kontakty alebo idem s pravdou von. keby teraz ovdovel tak ides po nom ako po udenom??? aky mas vztah sex a lasku s manzelom?
Moj svokor vyzera tiez dobre ako chlap mam ho rada aj svokru aj sa obijmeme pri zvitani a luceni, ale z ucty k manzelovi a svokri ani nerozmyslam zeby nieco viac.. uff to nie mam hranice😅ale mas nezavidenia hodnu situaciu.. neviem co by som robila.. asi sa snazila trosku ozivit vztah s manzelom aby si nemyslela na blbosti?
Tak ja ti to poviem z pohľadu dieťaťa. Moja mamka sa za svojho svokra dokonca vydala čiže sa z môjho dedka stal môj otec. Sú spolu už 20 rokov a majú aj dieťa. Všetko záleží od toho ci chces niečo viac a ako to berie svokor.
Aký je vekový rozdiel medzi vami?
Tak ja mám tiež skvelého svokra, inteligentného, morálne silného, skvelého manžela a otca (stále dúfam, že ten môj bude podobný otcovi, aj keď už viem, že nie je). Obdivujem ho, mám ho rada, viem, že v mnohom sme si podobní, aj názory na život máme podobné, často sa ho pred svokrou zastávam, ale má jednu nevýhodu oproti synovi, je o generáciu starší a ženatý, takže som vysporiadaná s nejakými romantickými predstavami 😉
tazko povedat, no ked si tak predstavim ak by sa to prevalilo, co by vas proste cakalo, tak fuu, to by bola veru asi silna kava. a ako je na tom on, aj on nieco taketo citi ako ty k nemu?
No tu okrem rozbitia manželstva/stiev rozbijes aj vzťah medzi otcom a synom, takze by som sa svokrovi začala vyhýbať a cakala, kým má to prejde.. môj strýko opustil strynku pred 17 rokmi(nasiel si milenku), synovia mu to do dnešného dňa neodpustili a to už majú 40 a dokonca nemajú ani deti, že nebudu sirit genofond toho zvrhlika, tak ja neviem, či by som bola schopná takto ublížiť vlastnému muzovi
@lula313 " nemajú ani deti, že nebudu sirit genofond toho zvrhlika" prepáč ale toto je choré.... to by ľudstvo zachviľu vyhynulo 🙂 nepoznám rodinu, kde by neboli rozvody a podvádzanie.... žiaľ :(
Daj si pokoj so svokrom. Možno keby si ho spoznala fyzicky, tak by ťa prešla aj tá platonická láska. Máš mladého muža, myslí na neho a keď ťa už nebaví tak sa rozveď.
@zuzkalujza im sa ten ich otec až tak znechutil, že si toto povedali a deti ani jeden z nich nema(aj keď ten jeden má partnerku 15 rokov a po dietati veľmi túžila, ale už jej kvôli veku usiel vlak a opustiť ho nechcela). Ich mama je pre nich svätica a veľmi tazko niesli, ako jej ich otec ublížil..
možno ťa svokor len priťahuje ako človek...ale vieš si s ním predstaviť aj sex? Možno by musel najskôr zjesť modrú tabletku a aj potom ktovie ako by to bolo....a o pár rokov už by nepomohla ani tá modrá tabl.
Naopak tvoj mm je isto na vrchole síl, ten bude schopný sexovať bez modrej tabl. aj o niekoľko rokov...
Ber do ohľadu toto hľadisko...Sex je dôležitý...
ale zaujímalo by ma koľko rokov má svokor...😉
@deti95060810 Presne na to som myslela aj ja.
No svokor by bol naj naj kamarat, spriaznena dusa, ved spriaznena dusa nemusi byt iba tvojs polovicka, a na nepodststny sex by som sa vykašľala amala ho doma s manzelom. Inak vacsinou sa sexom vsstko pokazi a vytratí, tak naco kazit super priateľstvo
och...tak to je veľmi ťažká situácia...dúfam, že ťa to prejde a je to len chvíľkové poblúznenie
@sapetka Nepochopila si, v kontexte s jej príspevkami je to tak, že živí v sebe lásku a hovie si v tom, že je zaľúbená do otca svojho manžela, tak je jasné, že neľúbi manžela. A keď ho neľúbi, tým pádom pochybujem, že ju baví s ním zdieľať život tak, ako by to robila, kebyže nebola zaľúbená do iného. Ty jej radíš oživenie vzťahu s mužom, ale pochybujem, že si dá poradiť, keď svojho muža ani nespomenula a neskutočne sa vidí v svokrovi,až tak, že už si to všimli aj ostatní príbuzní.
Platonická láska je emocionálny vzťah medzi dvoma ľuďmi, do ktorého však nevstupuje sexuálny či erotický prvok. Je to taká „nežná“, nevinná láska. Akési ľúbenie sa zdiaľky bez vykročenia bližšie k sebe.
Pozri si tento film - presne o tom https://www.csfd.cz/film/6355-posedlost/prehled/
nevidíš v ňom skôr otca ???
@zuzkalujza 25
Keby šlo o platonicku lásku, nevypisujes tu blbosti. Ok, takýto koment si nechcela. Len sa preber a nazývaj veci pravými slovami. Inak, fakt, zober si to opačne. Ze by toto cítil tvoj muž k tvojej matke. Chcela by si s ním ostať?
tiez ma to napadlo, ci v nom nehladas skor otca. mas otca?
akoze ja si tiez nejak neviem predstavit, ze by som prekrocila nejake taketo hranice. tak mozno dobre vyzera a aj je fajn... no a co, neposeriem sa z toho. treba zit v realite. ale pravedepodobne si este mlada a malo si toho preskakala. potom cloveka mozu taketo veci zobrat.
ak chceš napíš mi do IP, prežila som niečo podobné v určitom zmysle
A nechybal ti v zivote otec? Muzsky vzor? Ze teraz si v nom daco chybajuce nasla. Pripadne ak veris na ine zivoty, mozno ste sa uz stretli
Ja bych neřekla, že se jedna o lásku, možná obdiv, sympatie, ale pokud v tom není fyzická přitažlivost, tak bych z toho nedělala vědu. Mám kolem sebe několik lidí, které velmi obdivuji, je mi s nimi dobře, jsou pro mě inspirativní a jejich přítomnost je pro mě příjemná, ale láskou bych to nikdy nenazvala.
No ja neviem. Zivot je prilis kratky na stracanie casu. Ja by som sa rozviedla a riesila dalej,uz nesvokra🙂 A on je zenaty?