ahojte.
ma niekto tu skusenosti zo silikonami?Chcela by somsi dat prsia zvetsit,vyplnit silikonom ma niekto nejaku radu alebo nejake odporucenie kto a kde je nejaky dobry lekar?Alebo mozno nejaku kliniku?
Mam dve deti Erik ma 7rokov a Simona 7tyzdnov ale nekojim a myslim ze kazda matka vie ako prsia po dojceni a po tehotensvte vyzeraju.dakujem
nobody ty je mas taky??? 😀
evi, aj ja to mam v umysle, len som este nenabrala odvahu 😖
ja o nich taky premyslim,ale az po druhem diteti: mne laka varianta odsati tuku na bocich a ten samy tuk se da do tech prsou...
Tak ja to v umyslu nemam, ja jsem spokojena s tim, co mam. 😀 Odsat to bych mozna trosku potrebovala ten spicek, co tam jeste po porodu trosku mam.
kristi to sa da? viem, ze sa tym tukom vyfladzaju vrasky, ale npocula som o vyplnani prs.
Fuuuu pri mojom sadle na zadku, by som mala take sestky 😀
Ahojky,tak se přidávám mezi vás,taky o tom uvažuju.teda Kristi,to jsi mě překvapila,že to jde takto,tak to budu taky prsatice jak víno 😀
Tak jdem vsechny 🙂
Ja jeste tak nejak kojim, ale uz se zacinam tesit, jake prekvapko pak na me v podprsence ceka... 😀 Zacinam mit uz nejakou pozvolnou predstavu...
magg, jsem cetla ze se to da......ze je to sice novinka,ale bude to v pohode, hlavne pry telo na vlastni tuk reaguje samozrejme bez problemu...
anatanko,abys nebyla zklamana.... 😀
Jo taky jsem to cetla...ale spis prej se ten tuk dava jen treba do tvari..jako vypln..nevim zda i do prsou..
Jinak holky..ja bych vam klidne par cisel zase dala.. 😀
dej,jsem prvni ve fronte
Kristi 😀 😀 ...jinak obcas koukam na Miu...moc hezkou holcicku mas 😵
Ja mam stastie ja silikony nepotrebujem 😀 😀 😀 aj tvar aj velkost mam eno nuno gratulujte mi 😀 a gravitacia im tiez nic nevravi 😀 😀 😀
uhli, ukaz, nech zavidime 😉
Tak ja to mam jak vymackane pytliky od caje..uz mam od pojistivny operaci jako proplacenou..takze zadara..ale bojim bojim..tak jeste vaham...prece jen 3 jizvy je moc 😖 ..ty silikony maji prece jen jen jednu 😉
apii
nemám ... ani nechci 😀
jsem to musel zas rozjet 😀
nobody no ja te zklamu taky nemam 😀
No a tak kdyz uz jsi to teda rozjel, tak rekni svuj nazor na to. 😉 Priroda vs. silikony??? 😀
to je dobře
jj, akorát v botech 😀
Káji, příroda 🙂
baby,ale viete,že možno o 10 rokov to musíte vymeniť.....to sú zas dalšie prachy..... ☹
Tak to jsem rada, ze mas rozum. 😀
Jinac jestli nevadi, tak ja se pridam do vaseho klubu "prirodnich" lidi. Taky nemam a ani neplanuju je mit. 😀
já rozum nemám ... 😀
jinak pro plastický operace jsem, když to někomu udělá radost, tak je to dobrá věc ... ať už třeba vylepšuje levý kotník 😀
Nobody,příroda je sice hezká,ale nějak si s náma pohrála a my ženské jsme z toho pak smutné 😢
Jinak moje segra chce pro změnu zmenšovat 😠 kdyby to šlo,hned ten přebytek od ní beru 😀
Ella1,jj vím,že se to musí vyměnit,někde psali 10-15let,ale to už zestárnem a bude nám to asi fuk,ne?? 😀 😀
danulinnka-to budeme ešte mladé v najlepších rokoch,hádam nechceš byť na kupku so sáčkami 😀
ako ja si to nedám určite,(zatiaľ ani netreba)možno po druhom dieťati,keby bol stav katastrofálny...inak sa bojím tej bolesti,čo príde potom. 😝
Nobody, no tak aspon to tak obcas trosicku vypada. 😀
Já bych spíš potřebovala taky zmenšit. Ale zajímavý je, jak nikdo není spokojenej s tím co má. Ale kdybych měla malý, tak si silikony teda rozhodně nedám.
ja mela taky vzdycky vcelku maly, ale ted jsou jeste mensi a me to jako docela vadi
kacka.va: Já teda dřív byla spokojená se vším, nic bych neměnila, ale holt dítě udělá s tělem své 😉
Ad silikony: Chtělo by to,aby sem písnul někdo ,kdo to má už za sebou 😵
hm,to jo....ja si myslim, ze kdyz se pekne udelal a neprezene se to s velikosti,tak to muze byt fajn a hlavne to zvedne sebevedomi
klidně nech
ale údajně jsou zvláštní na omak (ale taky záleží, kam sety gely implantují)
pokud ti to zvýší sebevědomí, tak je to dobrá věc