Ahoj Otvorila som tuto novu skupinu pre damy ktore tak ako i ja si dali spravit kraaanse poprsie..Chcela by som dalsie dieta ale co teraz z mojimi sylikonmy??Ak mate nejaka skusenosti pripojte sa...
dúfam 🙂 v nedeľu by som mala dostať mrchu.... dúfám že nepríde 😀
🙂 ahojte aj mna by velmi zaujímalo mamičky čo máte skusenosti s kojením so silikonmi alebo vobec celkovo či sa vám napr.nenatiahla velmi koža tehotenstvom a kojením a ake to zanechalo stopy na prskach so silikonmi .Ďakujem 🙂
no ano to je pravda je rozdiel či su pod svalom alebo pod žlazou . 🙂 Ide totiž o to ,že aj mne lekár povedal že by sa nemali zmenit prsia lebo ja som už kojila 11mesiacov a že prsia by už nemali menit tvar ale ide o to že ja zvažujem íst na zvačšenie aj mám už termín OP tento rok ...len stale sa bojím že ak budem mat ešte babo čo sa mi s tým stane ...Teras mam prsia malinke 🙂 ale ked som otehotnela tak sa mi velmi zvačšili no a bojím sa že by to moja koža nevydržala ..... Asi by som mala počkat a dat si to spravit po 2 babetku 🙂
@bianca003 nemusis sa bat ..koze to vobec neublizi..ja som mala kosicky B a teraz mam C alebo D ale ja tam nejako extra velky rozdiel na pohlad nevidim ale je tam podla podprsenky..a prsa sa este zmensia..po operacii boli velke a opuchnute a dnes su omnoho mensie ale su pekne..co sa tyka kojenia tak nieje problem i jed ja nechcem kojit ..nikdy som nekojila a ani moju malu nie ..nebolo to mozne lebo mi davali velke mnozstvo liekov po porode tak mi to zakazali..moja mala je silna nieje chorlava ako sa hovori o detoch ktore niesi kojene..tak len smelo do toho 🙂
🙂 to máš pravdu ...už ani ja tomu neverím že kojene deti su menej chorlave moju som kojila 11 mesiacov a ako nastupila do školky je stale chora 😢 Ďakujem ti za tvoje odpovede 🙂
😉 no asi tak
@jania023 a ked si chodila na konzultacie k lekarovi - koli silikonom.....hovoril ti, kedy nieje mozne dat silikony. Ja mam 10.mes. dceru a kojila som 7,5 mes. Ako som prestala, tak mi nestali skoro ziadne prsia....pred tehotenstvom som mala male, ale aspon nieco a teraz .... ze nic 😢 Lenze este planujem mat aspon jedno babatko, tak sa bojim...ze co by to urobilo, keby som mala silikony (tehotenstvo, dojcenie) ????
ja som so silikonmi normalne kojila 6m, bez problemov, ostali presne take ako pred tehotenstvom, žiadne padnute prsia nemam, asi je to tym že ich mam pod svalom, už vyše roka nekojim, žiadne zmeny nemam 😉
@lodgermaniacka Tesim sa tvojmu prispevku 🙂
Ahojte, chcem sa spytat ci je mozne odsavat ak mam silikony? Lebo sa obavam o to co sa s tym stane.
Ahojte baby...chcem sa opytat ked v novembry som si robila prsia2014 a teraz som otehotnela je to problem pre to telo....dakujem vopred za odpovede 🤐
@lodgermaniacka ahoj..a neostali tie necitlive tie prsia na dotyk? ja kojim teraz uz druhe dieta a vobec si necitim spodnu cast prsnikov..hm
Ahoj, kedy si si dávala robiť? Ja pred rokom a chceli by sme bábo.....