Ahojte,mate niektora s tym skusenosti,ako to vobec funguje?dakuem 🙂
teo ☹ ☹
no mala som to a bolo to na prd 😒
citala som o tom aj na mojasvadba.sk myslim,a tam si to baby pochvalovali tak ja neviem 😕
teo,a ako myslis ze to bolo na prd?
ja som sa s nimi necitila dobre ,som mala pocit ze sa mi furt tie vypchavky mozu presunut ta tam 😎 to uz si radsej kup dobru pushapku riadne vyplnenu a mas to
niki mne sa tak snazili predat plavky, ze si do nich mozem dat tieto vypchavky..no okrem toho,ze som vyzerala smiesne, ked som si predstavila, ze vyjdem z vody a budem tam mat tieto dve opachy 😠 to uz radsej byt sama sebou, taka aka som.. 😝 😔 😀 tiez si myslim, ze dobra pushapka, co pekne sadne je ovela lepsie riesenie. clovek sa neciti az tak neprirodzene..
teo,ale ten viditelny efekt to malo,ci? 😀
simisi,a ake pouzivas?Myslis ze to je viac druhov ze,ako si vybrat 😕
kamoska si ich kupila a bola spokojna,ale len do tej miery kym si na diske nevypila aj s jej partnerom a ten jej to tam zacal vytahovat a vsetkym ukazovat ake je to super 🙂)))))))))
najlepsia je podprsenka, ktora už má silikonové vypchávky originalne všite, sú vo vnútri a krásne makkučke a nemusis sa bať tie ti isto nevypadnu.Ja taku podprsenku periem riadne v automatickej pracke a silikonový gel je tam nepoškodený, horsie je to s kosticami.
sisa,a nemas link kde by som si ju mohla pozriet 🙂
simisi,ved to ze uz som to tam hodila a je toho dost no len neviem ktore bude najlepsie,len stale nerozumiem ako to vobec funguje 😕
link nemam ale maju ich talianske značky FRAMES a LORMAR a daju sa u nás bežne kúpit
Ahojte baby aku podprsenku mi odporucate?mam jedno mensie a druhe vesie prsia 🙂
@simisi Ahoj ako si spokojna s vypchavkami do podrprsenky?funguje to ake odporucas?
Ahojte, chcem sa opýtať, ktoré vypchávky viac fungujú? Celé mesiačiky alebo len polkruhové? 😖
niki nefunguje 😀