Ahojte žienky. Zaujíma ma téma silikónové implantáty. Keďže som zvažovala nad tým ze si ich dám. Ale po dozvedeni aké svinstvo to spôsobuje telu a škodí zdraviu som zmenila názor. Dokonca na YouTube Katarína a Adel o tom rozprávajú ako si ich dali odstrániť. Pridajte a vy vašu skúsenosť.....
Co to sposobuje?
@monikamama mne to sposobilo veľkosť C a sebavedomie 😳
@mamamasama a preco teda napriek ziskanemu sebavedomiu radis nedavat si?
@monikamama pozri si na insta túto stránku alebo na YouTube Adel a Katarína ona o tom rozpráva
@mamamasama ako dlho ich máš?
@scarletka34 je na Mk skupina o tom, skus tam dať otázku.
@katulik123 neni zle tu tému obnoviť keďže na Slovensku sa malo o tom rozpráva.
@0silvia0 pretože o taktomto niečom musí byť žena presvedčená... pre mňa to bolo niečo, čo som chcela aj za cenu rizika..
@scarletka34 6 rokov a 2 tehotenstvá a kojenie...
@scarletka34 určite nie, len vravím, že určite tam lepšiu spätnú väzbu nájdeš než tu 🙂
@mamamasama aj mne presne to iste , len ma zaujima co to sposobuje 🙂
@scarletka34 ja mám a som nadmieru spokojná
@monikamama dala som stránku hore vyššie treba kuk
@scarletka34 každý zákrok v tele môže spôsobiť rôzne nežiadúce účinky, tak isto aj silikónové prsia. Je ale veľmi male percento žien, ktorým sa to stáva, ale samozrejme, nevieš či ty nebudeš tá “vyvolená”.
Ja neviem ja ich mám, a som nadmieru spokojná, vôbec nič vedľajšie okrem sebavedomia som nenadobudla 😀 mám pocit akoby som sa s nimi narodila 🤭 išla by som do toho zas, len si treba radšej vybrať dobrého aj keď drahšieho doktora ☺️
Mne staci ked pozeram na jojke tie zpackane plastické operacie, kde chodia zeny, ktorym sa vytvoril ten kapsularny syndrom ci ako sa to vola.. Alebo tie vlnky po bokoch, ci rozne asymetrie.. Ale neodsudzujem, kazdy je strojcom svojho stastia..ine je, ak je kvoli rakovine, prsiach po kojeni.. Takto ist zbytocne pod narkozu..
@scarletka34 skús v skupinke https://www.modrykonik.sk/group/2363/ tam je veľa báb, čo má. Tam ti budú vedieť odpovedať. Aj poradia aké a ktorý doktor je dobrý.
Pozri sa, všetko so sebou nesie nejaké riziká. Tak, ako sú v každom smere tí "za" sú aj druhí, ktorí sú "proti" a každý si odôvodní svoj názor. Tak to máš jednoducho všade... Od obyčajného nanášania makeupu, farbenia vlasov a umelých nechtov, cez tetovania, až po chirurgické zakroky... (životný štýl /ten čo žije zdravo vníma toho čo je fastfoody a nechápe ako môže toto do tela dávať lebo je to svinstvo a čo to robí s telom/, životné prostredie /bio eko nechápe ako môže niekto používať chemické čistiace prostriedky lebo je to svinstvo/) Ja som bola pred pár rokmi po tehotenstve a neľutujem. Záleží ako si presvedčená o tom že to chceš a prečo to chceš. Pre mňa bolo utrpenie pozrieť sa na seba po pôrode,chcela som približne to čo bolo pred tehotenstvom a tak neľutujem ani jeden deň.. A celkovo som s tým ok ísť pod nôž... Takisto ako chápem že niektorú ženu trápi od puberty že ma malé prsia, má z toho depky a na zväčšenie ide a pre inú je to len rozmar... Každý má svoj dôvod na všetko. Aj nato prečo niečo chce, aj nato prečo nechce.
@scarletka34 Ahoj. Ja ich mám už vyše 6 rokov a som veľmi spokojná.
Nedavaj si