Ahojte,je tu niekto kto tejto téme rozumie,venuje sa tomu? Je naozaj pravda,že všetko si do života priťahujete myšlienkami a pocitmi?že tak si vytvárame vlastnu realitu?Viem asi veľa otazok,ale naozaj ma to zaujima...napríklad,keď človek myslí nato,že niekto mu napíše a on sa do týždňa ozve?stalo sa vám to? Rada by som otom s niekym pokecala
Ja na to verim a podla mňa to aj je pravda :D
Ano, verim v zakon pritazlivosti.
@hnedovlaska1234 aké máš stym skúsenosti?
kamoska sa venovala ezoterike a presne tieto veci mala nastudovane, verila tomu, robila vsetko ako kazali, priala si vsetko tak ako sa malo a nic sa nedialo. az z toho chytila depky
@bosorka2302 asi moc nato tlačila a vytvarala odpor
Ano verím v to. Dokonca to tak sj cítim v co verím
kazdopadne treba tieto veci brat s rezervou
Neviem,mam pocit,že všetko čo som chcela sa mi aj tak nejak splnilo. teraz nevravím o nejakých veľkých veciach, ale len o takých maličkostiach. No skúsenosti s tým,že na niekoho myslím a napíše mi sám od seba také nemám. Ale možné to vraj je. Ono vlastne ide o to,že pre to tzv. "manifestovanie" treba aj niečo spraviť. Lebo keď človek len sedí a mysli na to aby mu niečo z neba spadlo vtedy sa to nestane.
Sila myšlienok je obrovská, ale myslím, že je to skôr tým, že nastavenie mysle potom ovplyvní aj to na čo sa zameriavame a ako konáme..ale že sa niečo stane bez toho aby sa človek o to akokoľvek pričinil, to nie... A čo sa týka toho, že napr. sa ozve niekto, na koho som akurát myslela - áno to sa mi stáva, ale omnoho častejšie si na niekoho spomenie a neozve sa, ale to si nezapamätám, ako to keď sa ozve..
V dokumente Secret to bolo vysvetlené (napíšem to laicky): ide o to, že ak sa naladíš pozitívne, si vďačná za každý deň, za rodinu, za prácu etc. - tak sa ti v živote darí (je to tvoj pohľad na veci) - ale ak sa ti aj stane niečo zlé, jednoducho si to nepripustíš k telu, nedovolíš, aby ťa to ovládlo a tak máš pocit, že sa nič až tak vážne nestalo.
Nefunguje to, že budeš doma sedieť so založenými rukami a myslieť na paniaze, tak ti padnú k nohám. Musíš preto začať niečo robiť - hoci len maličkosti, napr. nájsť si prácu, zmeniť prácu, venovať sa tomu, čo ťa baví - postupne sa tým prepracuješ napr. aj k peniazom, ak sa tým dá zarobiť etc.
Väčšinou, ak si niečo prajeme, pomyslíme si na to a ono sa to splní, len na to nemôžeme myslieť každý deň a tlačiť. Skrátka väčšina z nás, napr. chcem sa stať lekárom, je to sen, preto niečo aj robí a áno, v hlave sníva, aby bol dobrým lekárom, ale on preto aj robí. A ono sa to splní. Stane sa, že napr. si pomyslíš, že "hmmmm, taký pekný sveter, chcela by som ho dostať", a zhodou okolností ho aj časom dostaneš. 🙂 To funguje podľa mňa. Ale myslím, že väčšina nepochopila pravý zmysel toho, že nemôžeme len sedieť a čakať na úspech... ale obklopiť sa tým, po čom naše srdce piští a pomaly to k nám príde 🙂
Verim, ale nie na tej úrovni, že všetko na čo myslím dostanem. Ale viac x sa mi potvrdilo, že, posli prosbu, nevypocitavu, bez postrannych umyslov, urob maximum v rámci svojich možností a aj nereálna vec sa splní.
Neverím.
To by sme si mohli priať čokoľvek a dostaneme to.
Ano, je to pravda a funguje to dokonale 😇🍀
Áno, verím zákonu príťažlivosti aj mm veľa kniziek od Secret tajomstvo na yt pozri dokumenty 🙂
@gigie24 mozem Ti napisat spravu?
Ja neverim v to, ze ked si to spravne zelam, tak sa mi vsetko splni. To by znamenalo, ze mam cely svet vo svojich rukach. Ale co priania a myslienky ostatnych? Co ak si dvaja ludia zelaju nieco, co sa navzajom vylucuje?
Ale verim vo vytvaranie vlastnej reality prostrednictvom myslienok napriklad takto: dajme tomu, ze som presvedcena o tom, ze ma nikto nemoze mat rad. Potom stretavam ludi a niektori z nich si ma oblubia a zacnu ma mat radi. Ale ja to nevidim a ak mi to aj niekto povie, neverim tomu. Ak nahodou niekto napriklad pride neskoro. interpretujem si to po svojom - kasle na mna, nezalezi mu na mne, jasne, vsak mna nikto nema rad. Ostatni sa mozu aj roztrhat, ale moja realita bude, ze ma proste nema nikto rad.
Ahoj, mne sa zmenil doslova cely zivot akonahle som zmenila samu seba, svoje myslienky a vlozila vsetku vieru do Boha, preto On dokaze urobit vsetko.
A keď sa už niekoľko rokov modlím za budúceho manžela, neposedávam iba doma a ani silou mocou nehľadám nikoho, len preto, aby som nebola sama, znamená to, že nemám dobrý signál a zákon u mňa nefunguje? 😄😄
Nie, neverim tomu. Priblizne 8-9% svetovej populacie trpi hladom. Doslova nemaju co jest. Znamena to, ze maju nespravne nastavene myslienky? Ze ked si zacnu v myslienkach predstavovat prebytok jedla, tak zrazu niekde v najchudobnejsej casti Afriky sa objavi zazracny zdroj jedla, vdaka ktoremu uz do konca zivota budu mat co jest? Nemyslim si.
Ano, myslienkami do urcitej miery dokazeme ovplyvnovat, ako vnimame to, co sa nam deje. Rovnaka tragedia dokaze niekoho zlomit a niekto vdaka sile myslenia dokaze z toho vytazit co najviac. Ale rozhodne nie v zmysle "The Secret", ze si pritiahneme do zivota zazracne stastie a bohatstvo.
Ano samozrejme 😇
Áno, verím v silu myšlienok.
Teória je: Akcia vyvolá reakciu. Ak na niečo myslím zámerne, s cieľom, to niečo vyvolá reakciu toho niečoho a dej sa skončí.
Ak dej neskončil, neukončená reakcia môže vyvolať novú akciu.
1. Reakcia nevyvolá nasledujúcu akciu, ak :
A) sa kinetická energia akcie zmení na kinetickú energiu reakcie
B) potencionálna energia akcie sa zmení na potencionálnu energiu reakcie.
2.Táto reakcia môže vyvolať akciu v prípade, že
A) potenciálna energia reakcie sa zmení na kinetickú energiu akcie
B) Kinetická energia reakcie sa zmení na potencionálnu energiu akcie
V preklade:
1. A) skutok sa zmení na skutok
B) myšlienka sa zmení na myšlienku
2. A) myšlienka sa zmení na skutok
B) skutok sa zmení na myšlienku
Ako je to teda s tým hladom ? Čím viac ješ, tým viac chceš.
Myšlienka na hlad vyvolá myšlienku na jedlo. Nemá však skutok poskytnutia jedla, takže skutok zahnania hladu musí byť iný, ako je jedlo.
Je to skor o tom, ze co vyzarujes, to pritahujes. Tak zi tak, aby si bola spokojna so sebou, aj so svojim okolim a budu aj ostatni s tebou...sustred sa na pozitive veci, vytvaraj dobro a dobro sa ti bude diat.
Abraham Hicks .... 🙂
Ty si zakladala aj predošlú tému o Tom, že keď na niekoho myslíš, bude myslieť aj on na teba? Asi sa.ti nepáčili reálne odpovede, alebo čo tým vlastne sleduješ?
Budeš zakladať témy donekonečna?
Nie, nie je to tak že si do života veci ritahujeme myšlienkami a ani si nevytvarame myšlienkami realitu, ale skutkami.