Ahojte,
nájde sa tu niekto, komu je blízke takéto nastavenie mysle? Ak áno, dokázali ste si zmanifestovat veci rýchlo, pomaly, svojpomocne, alebo pomocou nejakých koučou? Na Slovensku je populárny Michal Drienik, ktorý dokonca ponuka kurz manifestácie. Neskúsili ste ho niekto?
Nedávno som sa do tejto problematiky zasvätila a naozaj nad tým neustále premýšľam, skúšam, no samozrejme, ako zaciatocnikovi to ide ťažšie a tie pochybnosti tam stále sú.
Budem vďačná za akékoľvek rady, skúsenosti.
Ahoj, ja verím na zakon príťažlivosti. V teenegerskom veku som prečítala knižku Tajomstvo, neskôr aj videla film. Bolo tam cvičenie, manifestácia jednoduchej veci, ale napriek tomu nezvyčajnej, v mojom prípade som chcela nájsť a mať modré pierko. Trvalo to dlho, aj som na to zabudla, až som si doniesla z výletu z Anglicka domov pero vo forme modrého pierka. Docvaklo mi to po istom čase. Odvtedy na manifestáciu bezvýhradne verím. 😊
@domini404 ja som sa tiež pokúšala o všelijaké takéto srandy (nuda v puberte) a raz som sedela a hovorila si asi tri hodiny, že chcem aby k nám priletel kolobrík na dvor lebo sme raz boli s otcom (roky predtým) v Štúrove a on nám tvrdil, že vidí kolibríka, ale kým sme dobehli tak odletel. Ja som netušila, že existuje nejaký slovenský kolibrík, myslela som si, že ušiel zo zoo 😀 O pár dní mi pristál na dvore. Nikdy predtým som ho nevidela.
Ahoj. To, čo som si vedome manifestovala (naozaj som po tom túžila a snažila som sa na to myslieť, hovoriť si k tomu nejaké mantry atď.), sa mi nikdy nesplnilo. Často sa mi ale stáva, že pomyslím na nejakú vec, ktorá pre mňa nie je dôležitá, a tá sa stane. Som si ale istá, že manifestácia funguje, len neviem, ako na ňu.
@dominikamacakova Ale to nie je kolibrík. Je to lišaj marinkový, teda motýľ. Aj my ho mávame v záhrade.
https://www.nahuby.sk/obrazok_detail.php?obrazo...
@aniele volá sa to ľudovo slovenský kolibrík... Viem, že to nie je pravý a o v podstate aj o tom je celý môj komentár
@dominikamacakova Len ak by sme sa na to pozerali z pohľadu manifestácie, tak by to bol švindeľ. Teda, ako keď sa chceš dotknúť Álp a dostaneš fľaštičku Alpy 😉.
@aniele áno, veď kľudne aj to sa môže stať
Áno, verím tomu. Rozišla som sa s ex, bola som veľmi nešťastná. Jedna pani, ktorá sa venuje kartám, kyvadlu, mi kyvadlom vyvestila, že sa ex do 4 mesiacov vráti. Nastavila som sa nato, nepochybovala som o tom, verila som tomu, nič som preto nerobila, žiadny kontakt s ex, proste nič, a ci mi veríte, do cca dvoch mesiacov sa vratil. A fungovali sme spolu. Proste som tomu verila, té to tak bude a bolo to. A pritom mal medzitým inú.. Takze čomu veríš, stane sa...
Hm, keď čítam niektoré tie komentáre: čiže ak väčšina Európy bude veriť, že Európa bude islamská, tak bude? 😄 Či to platí len na vybrané preferencie?
@lenkakravcova ver si, čomu chceš. Asi by bolo divne, veriť tomu, že biely papier bude čierny, že?
@lenkakravcova na to netreba žiadne afirmácie,do 50 rokov to bude
Ahoj, áno fungujem tak už asi 15 rokov. Nepremýšlam ako sa dané želanie stane, vizualizujem si ako môj život bude vyzerať keď už to budem mať, a hlavne sa snažím precítiť emóciu (napríklad šťastie) akože už to mám. keď som nastavená v tejto vibrácií, mozog si myslí že už to v tom živote je, a proste to tam pošle 🙂
Mne sa nesplnilo co si predstavujem uz mozno vyse roka intenzivne.. praveze sa mi stava ze to po com tuzim a manifestujem, zistim, ze sa stalo niekomu koho poznam
Ahoj, ja mám aj videokurz manifestácie pána Michala Drienika, sledujem ho už dlhšie, začala som najprv jeho videami zadarmo na Youtube, potom som si kúpila nejakú jeho knihu, zaujalo ma to, tak som zainvestovala do toho kurzu a neľutujem. Najkrajšie zmeny môjho života, aké som kedy zažila. Len trebalo trpezlivosť a vedieť ako na to... aj manžel sa pridal 😅🙂
@888elizabeth co sa Ti podarilo? Lebo ja mam kurz a zatiaľ nič moc
@888elizabeth to aj mňa zaujíma, mám v pláne zakúpiť si video kurz manifestácie....
@nikitka444
@evippa mne veľa, respektíve nám obom s manželom. Zmeny v práci, povýšenie a v manželovom podnikaní násobný nárast tržieb. Mne sa podarilo aj nové auto, presne aké som si želala, presne za smiešnu sumu a čisto nové, proste ideálne podmienky. Je toho veľa, ale musím povedať, že na začiatku som mala aj ja problém, ale potom som bola k sebe úprimnáa povedala si, že som to flákala a išla som do toho naplno a nenechala sa ničím odradiť a veci s azačali "diať samé od seba". Som aj v takej skupine na telegrame, ktorá je ku kurzu manifestácie a dosť ľudí tam zdieľa svoje úspešné skúsenosti s manifestovaním
@888elizabeth super, gratulujem a co a ako si robila?
@888elizabeth prosim ta,za aky cas sa ti zacal.menit zivot?
Musíš manufestivat veci ktoré sú s tebou v harmónii. A tak by sa mali skôr splnit
Verím sile myšlienok lebo sa mi stalo, že sa mi splnilo to čo som chcela, ale vždy za takých podmienok, že by som to radšej nechcela. Ja si už neželám a nechcem absolútne nič iba aby sme boli s deťmi zdravé a podľa toho aj žijem (zdravá strava, preventívne prehliadky atď).