Ahojte aky je váš názor na silu liečivých kameňov a minerálov. Veríte v ich silu alebo nejaký aj nosíte? Ak áno pocítili ste už nejaké účinky alebo ich nosíte len na okrasu?🙂 Prípadne zaoberáte sa tým??
Ja som dnes zablúdila do obchodiku, kde tieto kamienky predávali a odišla som s kryštálom a mesačným kameňom🙂 takže ja posúdiť ešte neviem, ale pani v obchode mala veeela náramkov na sebe že sa tým zaoberá a má to aj ako zaľubu🙂
nikto viac??
☹
@monikka22 ahoj Monika a ten mesačný kameň pomohol ti? Akurát som si ho objednala chceme druhé babo ďakujem
Ja používam momentálne Citrín, nech sa nám darí trošku viac pracovne s manželom.Kúpila som mu to na stôl do pracovne, keďže je riaditeľom. Kde si kupujete vy? My máme z https://goodvibes.sk a spokojnosť. Škoda že sa na MK nerozoberajú kamienky častejšie...
Baby tie kamene pokial nie su"nastavene"na urcitu vec tak nie su ucinne. Ako amulety, aj tie musia byt vytvorene na nejaky zamer/ochranu atd, ale kym nie su nabite tak su to len kamene....nic viac
@monikka22 ahoj, ja pouzivam doma teraz krystal, predtym som na zdravotne problemy pouzivala mesacny kamen a aj mi pomohol, alebo mi posilnil vieru sa uzdravit. neviem ci ti pani v obchode povedala, ze liecive kamene a mineraly sa maju najprv ocistit, co trva par dni. o par dni bude spln, tak si mozes nabit mesacny kamen. ocistu kamenov si najdes na ezoterickych strankach.