Sifo a upchatá multifunkčná sprcha

michaela460
3. dec 2015

Dobry vecer vcera sa mi upchala multifunkcna sprcha a ja som dnes pouzila sifo s horucou vodou a ked som sa neskor isla osprchovat zistila som ze sprcha nejde zapnut(myslim spustenie hudby svetla sauny atd vobec to nereaguje) myslite ze to sifo mohlo nieco v tej sprche rozozrat ?

sissy27
3. dec 2015

@michaela460 akože kam si nasypala to sifo? ono je to na čistenie odtokov a to nemá prečo pokaziť sprchu...

michaela460
autor
3. dec 2015

Pouzila som ho do odtoku ale priatel vravi ze to mohlo poskodit nejaku elektricku skrinku pod sprchou ja sa v tom nevyznam a myslim ze ani on ze len plasi ale sprcha prestala fungovat po tom ako som tam dala to sifo tak neviem

michaela460
autor
3. dec 2015

Myslim nieco taketo

sissy27
3. dec 2015

@michaela460 no pochybujem, že v odtoku to má akúkoľvek elektroinštaláciu alebo ovládanie...okrem toho všetky tieto funkcie by mali byť chránené pred vplyvom vody alebo vlhkosti... ale áno, sifo pri častom používaní môže rozožrať potrubie, je to žieravina...

michaela460
autor
3. dec 2015

Dobre ja som to pouzila prvy krat tak dufam ze to tym nebude.dakujem velmi pekne a pekny vecer prajem

stary_ujco
4. dec 2015

Elektrická skrinka určite nie je pod sprchou. A keď by aj bola, tak určite nie je v kontakte s potrubím na odpadovu vodu. Priateľ nech ťa prestane klamať a začne sa správať ako muž. Teda nech to opraví, alebo opravu zabezpečí.