Šiesty zmysel

12. apr 2024

stava sa vam ze ked na nieco myslite, kratko na to sa to stane?
ja som raz cakala kuriera, pozrela som na hodinky a hlavou mi previrila myslienka ze o 14:10 mi zavola ze je na nasej ulici. neskor mi zazvonil mobil, bol to on a bolo 14:10.
alebo sa mi stalo, ze som vycitila kedy mi zavola instruktor z autoskoly. proste som sedela v tichu a z nicoho nic mi preslo hlavou ze o par sekund zavola a zaroven som sa pozrela na mobil. presla asi pol minuta a zavolal. to sa stalo trikrat. je toho viac, len si neviem spomenut.
mate aj vy take chvilky?

emilwinston
12. apr 2024

Áno

lukbe
12. apr 2024

Áno

vyrovnanaosoba
12. apr 2024

Áno

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. apr 2024
stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. apr 2024

@stanulienkat no neviem kto to bol a kedy, ale ja urcite nie. tu sa temy opakuju aj kazdy tyzden roznymi ludmi, tak neviem.

marianarem
12. apr 2024

Ano mavam. Ale asi este castejsie sa stava, ze si na nieco pomyslim a nestane sa to 🙂

alickapusinka
12. apr 2024

áno bežne to mám

liusa82
12. apr 2024

ja ani nie takto že dakto napr zavolá za 10 minút je to ten človek.Ale napríklad myslím alebo cítim že dané situácie sa stanú a aj sa raz stanú.Nie hned ale trebárs aj o pár rokov.Normálne to vycítim že to tak bude

personality
12. apr 2024

Áno. Mne sa stáva napríklad to, že súčet čísel či už mojich objednávok, alebo poradové číslo nikde, v mekaci, alebo u lekára, kdekoľvek, bude 1. Napríklad 64=1, 54172=1.... Takmer iné čísla ani nechytam ako 1, na 90% je to práve tá 1tka. Nedávno sa mi stalo to, že som si chcela kúpiť telefónne číslo. A skúšala som si navoliť také číslo na O2 stránke, také číslo čo by som si chcela kúpiť. Chcela som dátum narodenia mojho syna. nepodarilo sa mi nájsť taku kombináciu a ani inú pre mňa významnú. Šla som do predajne, že nechám to na náhodu. V prvej predajni sa mi žiadne číslo nepáčilo, odišla som. Šla som do druhej a tam na mňa čakalo presne t.c. dátum narodenia mojho syna 😱 Štatisticky netuším ako je toto možné 😱 Doslova sa mi stáva, že na čo pomyslím, to sa mi splní.

cukorfalat
12. apr 2024

@personality si bosorka 😀😊

personality
12. apr 2024

@cukorfalat no už sa bojím, že aj áno 😀 mám veľa takých udalosti 😀

rozculena
12. apr 2024

keď som mala cca 19-20, išla som busom do vzdialenejšej dediny za kamoškou,mali sme ísť spolu na zábavu.Na jednej zastávke nastúpila slečna v bielom kožuchu,veľmi pekná...mala som strašne čudný pocit.....keď sme prišli s kamoškou na zábavu,tak som zistila,že sa baví s chalanom,ktorý ma v práci balil......chalan sa potom tváril,že ma nepozná😀

tululu
12. apr 2024

Mne sa toto stava s muzom, sedime napriklad pri jedle,kazdy zamysleny a o chvilku niekto povie nieco,naco ten druhy prave potichu myslel.Ale pravdepodobne to je preto,ze uz mame zladene myslienkove drahy,zdielame rovnaky zivot a tak mame podobne asociacie.Ale jento sranda,no.

anketkarka
13. apr 2024

@tululu to je krásne. Podľa mňa ste si súdení a určite to cítiť aj v celom vzťahu, nie len v komunikácii.