stava sa vam ze ked na nieco myslite, kratko na to sa to stane?
ja som raz cakala kuriera, pozrela som na hodinky a hlavou mi previrila myslienka ze o 14:10 mi zavola ze je na nasej ulici. neskor mi zazvonil mobil, bol to on a bolo 14:10.
alebo sa mi stalo, ze som vycitila kedy mi zavola instruktor z autoskoly. proste som sedela v tichu a z nicoho nic mi preslo hlavou ze o par sekund zavola a zaroven som sa pozrela na mobil. presla asi pol minuta a zavolal. to sa stalo trikrat. je toho viac, len si neviem spomenut.
mate aj vy take chvilky?
Áno
Áno
@stanulienkat Kedy?
@stanulienkat no neviem kto to bol a kedy, ale ja urcite nie. tu sa temy opakuju aj kazdy tyzden roznymi ludmi, tak neviem.
Ano mavam. Ale asi este castejsie sa stava, ze si na nieco pomyslim a nestane sa to 🙂
áno bežne to mám
ja ani nie takto že dakto napr zavolá za 10 minút je to ten človek.Ale napríklad myslím alebo cítim že dané situácie sa stanú a aj sa raz stanú.Nie hned ale trebárs aj o pár rokov.Normálne to vycítim že to tak bude
Áno. Mne sa stáva napríklad to, že súčet čísel či už mojich objednávok, alebo poradové číslo nikde, v mekaci, alebo u lekára, kdekoľvek, bude 1. Napríklad 64=1, 54172=1.... Takmer iné čísla ani nechytam ako 1, na 90% je to práve tá 1tka. Nedávno sa mi stalo to, že som si chcela kúpiť telefónne číslo. A skúšala som si navoliť také číslo na O2 stránke, také číslo čo by som si chcela kúpiť. Chcela som dátum narodenia mojho syna. nepodarilo sa mi nájsť taku kombináciu a ani inú pre mňa významnú. Šla som do predajne, že nechám to na náhodu. V prvej predajni sa mi žiadne číslo nepáčilo, odišla som. Šla som do druhej a tam na mňa čakalo presne t.c. dátum narodenia mojho syna 😱 Štatisticky netuším ako je toto možné 😱 Doslova sa mi stáva, že na čo pomyslím, to sa mi splní.
@cukorfalat no už sa bojím, že aj áno 😀 mám veľa takých udalosti 😀
keď som mala cca 19-20, išla som busom do vzdialenejšej dediny za kamoškou,mali sme ísť spolu na zábavu.Na jednej zastávke nastúpila slečna v bielom kožuchu,veľmi pekná...mala som strašne čudný pocit.....keď sme prišli s kamoškou na zábavu,tak som zistila,že sa baví s chalanom,ktorý ma v práci balil......chalan sa potom tváril,že ma nepozná😀
Mne sa toto stava s muzom, sedime napriklad pri jedle,kazdy zamysleny a o chvilku niekto povie nieco,naco ten druhy prave potichu myslel.Ale pravdepodobne to je preto,ze uz mame zladene myslienkove drahy,zdielame rovnaky zivot a tak mame podobne asociacie.Ale jento sranda,no.
@tululu to je krásne. Podľa mňa ste si súdení a určite to cítiť aj v celom vzťahu, nie len v komunikácii.
Áno