Chcela by som sa spýtať či ste zažili nejakú veľmi zlú situáciu ktorú ste museli riešiť,aj keď tá situácia vyzerala veľmi veľmi zle a beznádejne vy ste z nej mali taký vnútorný dobrý pocit a nakoniec to dopadlo veľmi dobre pre vás,lebo mne sa to už párkrát stalo , že niečo čo som riešila vyzeralo ako strašná pohroma a mala som taký zvláštny dobrý pocit a zrazu sa to vyriešilo tak dobre že na to spomínam zo srandou
Vzdy a pri vsetkom. 👌 Uz davno som sa prestala riadit tym, kto co povie, ako by sa malo/nemalo. Zakazdym pocuvam svoj 6.zmysel/vnutorny hlas alebo kto tomu ako vravi. Aj pri pocitoch pri stretnuti s ludmi neuverim falosnym usmevikom. Ked som bola tehotna, mala som zle vysledky a aj ked som citila isty nepokoj, vnutri som si bola ista, ze vsetko bude v poriadku. Uistil ma v tom muz, ten je nenormlany senzibil, este viac ako ja. 🤭 (Ja aj ludom s nedobrym vyzarovanim dam aspon sancu, on povie rovno - od neho/nej dalej.) Ak mas takto vycibreny instinkt, tak bud rada a pocuvaj ho. Vacsina ludi ho ma vplyvom vychovy zakrpateny (prameni v detstve). Vyborne o tom pise v jednej knihe skvela slovenska klinicka psychologicka Lydia Adamcova.
@minimilan Ďakujem,aj ja som to tak mala a teraz som v nepríjemnej situácii aj keď to vyzerá zle a čakám na výsledok mám vnútri taký až moc veľmi dobrý pocit, všade vidím anjelské číslo ktoré ževraj znamená že všetko bude ok a to aj moja mama povedala že ona nechápe ako je to možné ale že aj ona má taký istý dobrý pocit (ona je tiež senzibil ) cítim až také príjemné teplo a to ja mávam aj zlé pocity pri situáciách ktoré dopadnú zle ale pri tejto mám neuveriteľné dobré pocity .
Dobre robíš. Ostan v klude. Všetko bude dobré ❤
Instinkt treba pocuvat. Ale nie kazdy ho vie rozoznat od oban ci nadsenia. Ak tento dar mas, nasleduj ho.
U mňa to býva tak že väčšinou som mala stres a šok tak som plakala 2až -4dni a potom zrazu prišla taká vnútorná úľava a deň alebo 2 po tej úľave sa ukázalo že všetken ten stres , plač a hlúpe reči ľudí o tom že sa s tým mám zmieriť,boli zbytočné lebo sa ukázalo že je to ok ale nikomu neprajem ako som sa tie dni napätia cítila
Ale ak niečo skončilo zle, vtedy som tento dobrý vnútorný pocit pri tom nemala vôbec
Všetko je presne tak ako má byť,len my to zistíme až časom,možno až po rokoch
Nakoniec som mala pravdu a dopadlo to dobre ale teraz sa opäť nachádzam v zlej situácií ale mám z nej tiež dobrý pocit len som v strese ešte viac ako predtým
Takto nezažila,ale viackrát som zažila,že sa oplatilo sa neponáhľať s konečným riešením situácie.