martinka ahoj...no som velmi zvedava ake to bude... zatila v uputavkach typovo trafili jednotlive styly na jednotlivych ucastnikov
uz sa vecer tesim..snad to bude lepsie ako lets dance 😉
ja sa najviac teším na dianu morovú... skoda že janko kolenik vypadol, myslim že bol ozaj favorit...
No som zvedava aj ja o com to bude.Hlavne na Brana Bystrianskeho a Irske tance. 😉
janka mi je luto tiez, na neho som sa tesila....
len mi trosku vadi,ze to bude moderovat sajfa so zuzou... zuzu mam rada,je vyborna herecka,ale v telke sa na moj vkus az prilis predvadza a je vyafektovana... a sajfa detto,hra sa na krala a najvacsieho pana... ale tak snad bude viac tanca,ako ich kecov... inak kto bude v porote,neviete?
caute, no ja sa uz tiez neviem dockat kedy to zacne... ja sa celkom tesim na vlada kobielskeho... v panelaku hra takeho trulka a teraz sa ide ukazat v inom svetle... a janka mi je tiez luto, na neho som sa tesila najviac 😵
... a sajfa mi tiez nesedi, strasne sa chce presadit a posuva sa, ze on je dobry... uvidime co z toho bude 😉
Tiež sa pripájam, neviem sa dočkať 🙂
zuza f. je riadne ohybná, ma moj obdiv
fiha aky uvod a ty dvaja to som necakala 🙂
jabubko - že týraný manžel 😀
aj vam to rusi
aj vam to seká???? priamy prenos...
uz som si myslela ze mm zase opravoval telku 😀 ale ked to rusi vsetkym,asi to tym nebude 😎
ved sa neda na to divat
chyba???
no to je jaka hanba....
a toto co je teraz? to stopli,ci co??? 😀 😀 😀 jaky pruser...zajtra ich novy cas roznesie v zhuboch 😀 😀 😀
a je po schowdens
inak podla mna to neboli oni co davali tie salta.... este sajfa,ok...ale zuza by to nedala
schowdens 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a ja som sa tešila že to stinu do 120 min. nie ako TVM - LD nekonečnééé
a oni už aj skončili 😝
to akoze co sa deje 😠 😠 😠
no a je po srande som sklamana 😖 😠 😠 😠 😠 😠
ja nie sklamana ale nasrata...
no myslim ze pohoreli na plnej ciare... bohvie co zlyhalo
asi im to ruši tv mara 😀 😀 😀 konkurencia 😀 😀
Taký skvelý začiatok a zrazu výpadok... to je škoda, žeby im chcela poškodiť markíza? 😀
http://www.pluska.sk/soubiznis/showdance/tanecn...