Hupkova a Krajcer???
Neviem prečo som si myslela, že Hupková je vydatá. Alebo bola a v tichosti sa už dávnejšie rozviedla?
bola vydata,neviem si spomenut,ako sa volala...
a to je kto? 😅
a to je kto ta hubka?
teeeda,aj mna to zaujima ze kto je ona 😅
Robila moderátorku v markíze niečo o financiach. Lalupa nie náhodou Šimková? Už sa mi pletú tie naše hviezdy.
darina a teraz je na STV?
Ano, aspoň tak o tom písali v novom čase. Voľakedy boli najlepšie kamošky s Pariškovou.
Je medzi moderátormi ešte niekto nerozvedený? O Krajcerovi by som to nepovedala.
fiha.Sak si ju este pamatam v svad.satach
tie naše slovenské celebrity sa "každý s každým". som skôr prekvapená že Krajcer nemá nič s Ďurianovou, veď tá už spala snáď aj s udržbarom z telky.
najnovšie správy budú že Parišková sa rozvádza, na úradoch sa to už šepká. tá chudina dopadla. ani peniaze, ani manžel.
Ja to nestiham sledovat 😀 daju sa dokopy, beru sa, rozvadzaju, zas sa beru 😀 uz som z toho jelen. Ale ani ja neviem kto je ta Hupkova 😲 😅
s ďurianovou ma kazdy nieco 😀
Inac Krajcer s Hubkouvou, nie su novy par, teda medialny mozno, ale tahaju to spolu minimalne od 2004 roku
Tak to je fakt.Ked sa Durianova rozvadzala s Bouckom tak o tom bola tema na MS a priholasil sa tam daky chlap a strasne ju branil.Ona vlastne za nic nemoze. 😀 😀 😀
Samozrejme ze duriana za nic nemoze
magg tak toto si trafila 😀 😀 😀 az mi slzy tecu 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀
trochu mimo - ale zarazilo ma, ze som vcera videla pariskovu uvadzat noviny plus - ved ten maly nema hadam ani mesiac, ci nie?
no teraz boli o tom bulvarne stranka, neviem ci bleskovky alebo cas.sk, ze ho m apri sebe a v sefovej kancelarii ma pre maleho vytvoreny kutik a stara sa onho jej mama
ja si myslim že pariškova už nevie čo od dobroty.tolko chcela to diťa a teraz si to nevie važiť 😝 .tušim ma 7 tyždnov.
trosku sa mi nepci veta od Krajcera,ze si vazi svoju manzelku a,ze ma snou korektny vztah, hlasi sa ako velky katolik a toto spravi 😕 😨 ...bez komentara.a to este povie,ze ako ma rad a vazi si Hupkovu 😅 .uz prebieha aj hlasovvanie pre koho sa rozhodne ci pre milenku a buduceho syna,lebo pre manzelku a dceru...
mirus a to s nou uz caka i dieta?No ja som v tomto ohlade fakt negramotna
Tá Hupková sa volala za slobodna-Tomková,žeby bola už rozvedená? 😨
bianka mrkni na www.novycas.sk ano cakaju chlapcea,je4mesice tehotna,ano on je uz rozvedena...ved su toho plne noviny 😕 necitate noviny??ja vo svajciarsku vsetku moznu tlac o slovensku...
jej baby vy tu zakladate temu o zene ktoru prvy krat vidim na vasich linkoch 😀 😀
Tak možná Krajcer si váži svoji ženu, ale je otázka zda si ona váži jeho
pokial viem momentálne nie su pár
luculka ale su manzeia a 10toro katolika niec vravi o manzlstve a on je katolika tvrdi o sebe ze velky katolik 😕 😕
a Hupkov pokial viem apametam sa bola tiez kedysi hviezda markizy,tiez okolo politiky...
ako budu pokracovat???