Shein - oplatí sa objednať?

moniocko
4. júl 2022

Ahojte žienky! Máte skúsenosti so strankou Shein? Oplatí sa tam niečo objednať, alebo radšej nie. Ďakujem 🙂

ms_green
4. júl 2022

Ahoj, za mňa je to strašne ako sa hovorí "hit or miss". Kupovala som zo Shein zopár vecí možno rok dozadu. Kupovala som si dva topy, jedny nohavice a sukňu. Plus jedny večerné šaty ale to bola iná objednávka. Čo sa týka toho ako to vyzeralo, tak by som sa nebála toho, že to by vyzeralo inak ako na fotke. Shein má ku každému produktu sekciu "recenzie" a tam ľudia dávajú aj fotky ako to reálne vyzerá. Ak si chceš byť istá tým, čo objednávaš, určite by som pozrela tam.
K tým veciam, čo som si objednala. Jeden top (bol to taký vykrojený rolák) a sukňa vyzerali dobre ale boli z extrémne umelého materiálu. Ten top som mala na sebe raz a totálne som sa v tom sparila, nikdy viac som si ho neobliekla. Pri sukni sa ten materiál dosť stratí. Druhý top po prvom vypratí vôbec nevyzeral tak ako pôvodne. Úplne stratil tvar. Nohavice zatiaľ držia, sú pohodlné a vyzerajú ako na fotke.
Čo sa týka tých večerných šiat, kupovala som si ich na jednu svadbu. Vyzerali krásne, dostala som na ne kopu komplimentov ale kvalita to určite nie je. Materiál nič moc a flitre, ktoré na tom boli postupne opadávajú. Ale zasa, keď prihliadnem na cenu, tak sa vôbec nesťažujem.
Ak hľadáš niečo na "jednu príležitosť" čo vyzerá dobre a nedáš za to veľa peňazí tak asi to bude okej ale nekupovala by som si tam veci, ktoré chceš nosiť dlhodobo. Jednak väčšinou je ten materiál dosť ech a možno ti to fakt nevydrží prvé pranie.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
4. júl 2022

Nie, nie len, že využívajú otrockú detskú prácu, ale používajú škodlivé látky a kradnú dizajny. Je to škaredá fast fashion.

moniocko
autor
4. júl 2022

@ms_green tak recenzie si čítam skoro vždy, len z tejto stranky som si neobjednavala ešte nič.... Ale páčia sa mi šaty, ktoré by som chcela mať na svadbe, a počula som zle aj dobre veci, tak si niesom ista 🙂... Ale ďakujem za odpoveď

bosorka2302
4. júl 2022

ja som objednavala plavky a tie su super, co sa bluzky tyka material umelina, tu ani nenosim..

pinaofina
4. júl 2022

@moniocko uf, ja som odtial objednala raz, vacsinu veci som mala na sebe 1-2x a potom vyzerali absolutne znosene, otrasna kvalita. Fotky recenzii znesu, material na foto nevidis. Plus to co pise @acrobaleno - toxické chemikálie, detská práca…. Viem, že to je lákavé, ale ľutujem, že som hocikedy objednala 🤦🏻‍♀️

moniocko
autor
4. júl 2022

Ďakujem žienky, neobjednam nič...pobeham ešte raz par obchodov, možno sa dačo pritrafí 🙂