Ahojte, 2.1. mi prišiel balíček zo sheinu, no 2 veci neprišli. Ani by som to veľmi neriešilayno hodnota tých 2 veci je asi 40€,co mi príde celkom dosť, keď to ani nepríde a ani nevrátia peniaze. Myslela som si ze to ešte dodatočne príde, no už je 9 a nedostala som ani žiadny mail. Keď im píšem, odpovedá mi len nejaký ich robot. Stalo sa vám to už niekedy. Ak áno, ako ste to prosím riešili. Ďakujem za každú odpoveď.
@domini404 objednávala som 19.decembra. Ale mne sa ani ne rozdelila objednávka na dve ani na tej stránke, ani mail, proste nič.
Keď zoberiem v úvahu všetky sviatky, tak prešlo od tvojej objednávky iba 12 dní, čo je myslím si, že málo. Počkala by som ešte. Objednávka ako taká na stránke sa ti nerozdelí, len ti príde v rozdielnych balíkoch. Ale rozhodne by som nepotvrdzovala príjem balíku, dokým by mi neprišlo všetko.
Ahoj, síce sa mi to nestalo, ale čo som v skupinách na fb, tak občas zahliadnem príspevok, že veci chodia vo viacerých balíkoch. Nepotvrď zatiaľ doručenie a čakala by som ešte. Koľko dní prešlo od správy, že bol balík zaslaný?