Ahojte, chcela by som sa opýtať na dobu dodania zo stránky SHEIN. Objednávku som urobila 16.6., zatiaľ mi nič neprišlo. Potrebujem to najneskôr do 13.7. Myslíte si, že tu je ešte nejaká šanca, že to príde dovtedy? :/ Aké máte vy skúsenosti s dobou dodania u SHEIN?
@mamamasama Samozrejme, že som sa pozerala. Doba dodania je 8-20 dní, to znamená, že by to malo prísť približne do 6.7., no ten je už za rohom, a preto mám obavy. Viem, že niekomu prišli objednávky aj za 10-12 dní. Naposledy bola objednávka v Holandsku 24.6.a odvtedy nič.
mne baliky chodili tak za 10-11dni, no naposkedy som objednala 20.6. a zatial nic
Ved Shein ma super tracking. Kde mas balik teraz?
@domculaa musela som sa odhlasit a prihlasit, inak sa mi nic nezobrazovalo. teraz uz ano. co sa tyka objednavky, tak mi ukazuje, ze je v preprave. no to mi stale este ukazuje aj pri predchadzajucich 2 objednavkach - jedna zo zaciatku juna a druha z maja. moc to tam teda neaktualizuju.
@domculaa ja som urobila dokopy uz 10 objednavok, ale mala som maly limit na karte a objednavali sme si este s 2 kamoskami tak som robila aj po 2 objednavky naraz, cize realne som objednala asi 7x. a teda 6x to rpislo vzdy za tych 10-11dni. teraz je to uz 14den a zatial nci. ani mail,a ni sa kurier neozval ( ale neikedy sa neozvu, az ked pride balik ), tak uvidim ci dnes nahodou nepride. inak kamsoka mala mat v piatok balik v nedalekej obci a dokonca dostala sms a kurier neprisiel. mne sa to uz tiez tak stalo. cize je mozne. ze toho maju dost.
@domculaa lbe je, ze ked ti nezobrazuje, kde je objednavka, tak ani nevies ci sa este niekde mota, ci ju nedorucili niekomu inemu.
u nas amame takych uzasnych kurierov, ze ti nechaju balik v suterene. somsa stazovala na toto. takto mi nechali v suterene baliky v hodnote 100e, 70e, 80e. by ma zaujimalo, kto to zaplati,a k balik nepride.
@majamat U mňa je to 19.deň od objednania a nič. Ozaj neviem čo s tým robia. Toto je moja prvá objednávka zo SHEIN a objednávala som to na základe dobrých skúseností a recenzií s tým, že ľuďom chodia objednávky do 2 týždňov. Ešte som to objednávala takmer mesiac dopredu,aby to stihlo prísť. Asi mám vážne smolu…
@majamat
@domculaa Ahoj ako to ze ja som objednala balik a ne prisjel mi uz 3 dízden nic
Môžem sa opýtať ako to je teraz ?objednala som si veci zo sheinu ale napísala som zle telefóne číslo čo mám robiť ?
Nesleduješ dobu dodania? Mne chodia balíky do dvoch týždňov...