SHEIN - aká doba dodania?

domculaa
2. júl 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať na dobu dodania zo stránky SHEIN. Objednávku som urobila 16.6., zatiaľ mi nič neprišlo. Potrebujem to najneskôr do 13.7. Myslíte si, že tu je ešte nejaká šanca, že to príde dovtedy? :/ Aké máte vy skúsenosti s dobou dodania u SHEIN?

mamamasama
2. júl 2022

Nesleduješ dobu dodania? Mne chodia balíky do dvoch týždňov...

domculaa
autor
2. júl 2022

@mamamasama Samozrejme, že som sa pozerala. Doba dodania je 8-20 dní, to znamená, že by to malo prísť približne do 6.7., no ten je už za rohom, a preto mám obavy. Viem, že niekomu prišli objednávky aj za 10-12 dní. Naposledy bola objednávka v Holandsku 24.6.a odvtedy nič.

majamat
2. júl 2022

mne baliky chodili tak za 10-11dni, no naposkedy som objednala 20.6. a zatial nic

domculaa
autor
2. júl 2022

@majamat No veď práve, kamarátka objednávala 19.6. a tiež zatiaľ nič.

majamat
2. júl 2022

@domculaa ja predpokladam, ze to moze prist v pondelok. dufam.

domculaa
autor
2. júl 2022

@majamat Tak snáď sa obe dočkáme svojich objednávok čo najskôr 🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domculaa
autor
2. júl 2022

@boldo87 Ďakujem za odpoveď. Mne už prešlo 16 dní od odoslania objednávky, tak možno sa budúci týždeň pošťastí.

kitycat
2. júl 2022

Ved Shein ma super tracking. Kde mas balik teraz?

domculaa
autor
2. júl 2022

@kitycat Momentálne je v Holandsku, už od 24.6.

kitycat
2. júl 2022

@domculaa a nemas tam info, akou firmou to dojde? Mne myslim DHLkom vzdY Doslo a od urciteho momentu to uz neaktualizoval Shein ale trebalo pozerat cez konecneho dopravcu

domculaa
autor
3. júl 2022

@kitycat Čo som pozerala, tak tam nič nie je napísané. Skúšala som to dávať cez Slovenskú Poštu a tam mi vypísalo, že zatiaľ bez informácie. Dokonca som sa teraz dočítala na SHEIN, že zásielka v Holandsku môže byť držaná 10-15 dní :(

majamat
3. júl 2022

@kitycat ja som tiez tak mala stale balik v Holansku a v ten den co som to pozerala, zazvonil kurier a doniesol mi ho. akoby nemali presne info, kde ns SK sa to nachadza.

domculaa
autor
3. júl 2022

@majamat No môže byť, že ten tracking neaktualizujú pravidelne.

majamat
3. júl 2022

@domculaa no a dnes sa mi dokonca ani objednavky nezobrazuju. pise ze oops!
tak uvidime, ci zajtra neico pride.

domculaa
autor
3. júl 2022

@majamat Mne sa objednávka zobrazuje v pohode. Snáď zajtra niečo príde 🙂

majamat
4. júl 2022

@domculaa musela som sa odhlasit a prihlasit, inak sa mi nic nezobrazovalo. teraz uz ano. co sa tyka objednavky, tak mi ukazuje, ze je v preprave. no to mi stale este ukazuje aj pri predchadzajucich 2 objednavkach - jedna zo zaciatku juna a druha z maja. moc to tam teda neaktualizuju.

domculaa
autor
4. júl 2022

@majamat No je možné, že objednávky sú už niekde poblízku, ale pokiaľ ich nebudeme mať doma, tak veľa o nich asi nebudeme vedieť, mám taký pocit :/ Ja už prestávam veriť, že mi príde do 13.7. :( Tie dve predchádzajúce objednávky už máš doma?

majamat
4. júl 2022

@domculaa ano, to boli opbjednavky urobene skor., jedna v maju a druha na zaciatku juna. obe prisli tak za 10-11dni. neviem co sa robi, ked to teraz meska.

majamat
4. júl 2022

@domculaa ja som urobila dokopy uz 10 objednavok, ale mala som maly limit na karte a objednavali sme si este s 2 kamoskami tak som robila aj po 2 objednavky naraz, cize realne som objednala asi 7x. a teda 6x to rpislo vzdy za tych 10-11dni. teraz je to uz 14den a zatial nci. ani mail,a ni sa kurier neozval ( ale neikedy sa neozvu, az ked pride balik ), tak uvidim ci dnes nahodou nepride. inak kamsoka mala mat v piatok balik v nedalekej obci a dokonca dostala sms a kurier neprisiel. mne sa to uz tiez tak stalo. cize je mozne. ze toho maju dost.

majamat
4. júl 2022

@domculaa lbe je, ze ked ti nezobrazuje, kde je objednavka, tak ani nevies ci sa este niekde mota, ci ju nedorucili niekomu inemu.
u nas amame takych uzasnych kurierov, ze ti nechaju balik v suterene. somsa stazovala na toto. takto mi nechali v suterene baliky v hodnote 100e, 70e, 80e. by ma zaujimalo, kto to zaplati,a k balik nepride.

domculaa
autor
4. júl 2022

@majamat U mňa je to 19.deň od objednania a nič. Ozaj neviem čo s tým robia. Toto je moja prvá objednávka zo SHEIN a objednávala som to na základe dobrých skúseností a recenzií s tým, že ľuďom chodia objednávky do 2 týždňov. Ešte som to objednávala takmer mesiac dopredu,aby to stihlo prísť. Asi mám vážne smolu…
@majamat

majamat
4. júl 2022

@domculaa do 13.76 je este daleko. snad to pride. pripadne im skusit napisat. ja som este neskusala, ale malo by sa dat.

domculaa
autor
4. júl 2022

@majamat No je to ešte dosť, ale tým, že kuriéri cez víkend nechodia tak to mám mínus 2 dni. Bez dnešného dňa 7 dní, aby objednávka prišla. Skúšala som aj písať cez SHEIN, ale bola to komunikácia len cez “robota”.

domculaa
autor
4. júl 2022

@majamat No nakoniec som asi pred hodinou dostala email od Slovenskej pošty, že prebrali balík a doručia ho o 2 dni 🙂

majamat
4. júl 2022

@domculaa super. ja nic, stale cakam.

boglarkapastorova
31. júl 2023

@domculaa Ahoj ako to ze ja som objednala balik a ne prisjel mi uz 3 dízden nic

bozena112
20. nov 2023

Môžem sa opýtať ako to je teraz ?objednala som si veci zo sheinu ale napísala som zle telefóne číslo čo mám robiť ?

bozena112
20. nov 2023

@kitycat a kde to píše akou firmou to dojde?

nataliik
20. nov 2023

@bozena112 vozí kuriér na adresu. Príde mail aj sms o doručení