kamarátky, nakupovali ste niekedy sami nejaké pomôcky alebo hračky? nemáme v spálni žiaden problém, akurát, minule som pozerala sex v meste (haha) a napadlo mi kúpiť nejakú spoločnú erotickú zábavku, neviem však presne čo 🙂 a kde 🙂)
take nieco by som kupovala asi cez internet. nemala by som tolko odvahy si zajst do sexshopu. no istotne by som to prebrala aj s partnerom aby nenastal az prilis velky sok ked nieco vytiahnes v spalni 🙂
Áno taká Amanda dokáže byť inšpiráciou. Myslím si, že dost pomohla v predaji určitého tovaru. No však na tom nieje nič zlého.
hitachi magic-wand!
Ja kupujem normálne v sex shope u nas v meste...vobec sa mi to nezdá trápne.normalna vec.
Robím v sexshope, takže rada poradím :D
Na internete kůpiš často lacnejšie. Ja mám niečo zo superlove ale v sexshope ti zase poradia ak sa nevyznáš.
Urobte si pekný večer s mužom a vyberte niečo. Určite bude rád.
@caroline_ čo by si poradila pre začiatočnikov?akurat rozmyslam,že by som kupila niečo na spestrenie,ale neviem čo,tak aby sme obaja niečo z toho mali
Bud v eshope..alebo normálne v sexshope, keď to chcem prv vidieť naživo. Už sú dávno preč roky keď som sa ostychala 😂😂😂
V spálni som sa zo začiatku hanbila ako pes...ale na jedny Vianoce som dostala takú vibracnu hlavicu...A teda....podľa mňa.najlepsia vec 😂 ďalšie veci som.uz dokupovala ja...
Ja odporúčam sníčky vibrátor na klitoris lelo sona 2 poprípade ak nechcete toľko investovať hoci to stojí za to tak lacnejšia varianta satisfyer 2 pro, iba mam vyskúšané a je to perfektná vec, veľmi rada to kombinujem s obyčajným dildom poprípade sa to dá skvelo využiť aj počas sexu s partnerom