Sexuálne pomôcky

an0nym
14. apr 2017

Ahojte baby,
Môj manžel chce používať sex pomôcky, putá, vibrátory a podobne.
Mne sa to ale veľmi nepáči 😒
Aký na to máte názor? Robíte aj vy niečo také?
Budem rada za všetky rady🙂

lilyianka
14. apr 2017

@an0nym nic co by sa mi nepacilo a s cim by som nesuhlasila by som nerobila...hlavne nie v sex.oblasti

Zase puta a vibrator nie je nic hrozne podla mna....horsie by bolo keby si do trojky s tebou zavolal chlapa 🤣🤣 alebo chcel nejake SM

ukulela
14. apr 2017

chod radsej na pokec.

obsadenemeno
14. apr 2017
renula05
14. apr 2017

Tak ja úplne nezatracujem takéto pomôcky,aj keď žiadnu doma nemáme.Kým neboli deti,aj mi manžel asi 2 krát zviazal ruky...Moja mamina dokonca má doma gulôčky,ale podrobnosti som sa nikdy nepýtala.. 🙄 A nad vibrátorom rozmýšľam,že keď je chuť a manžel je pracovne preč na 2 týždne... 😝

ukulela
14. apr 2017

@renula05 gulocky pomahaju posilnovat panvove dno a zamedzovat tak aj uniku mocu napr. 🙂 viem, lebo som studovala po porode, co s problemom.

sissy27
14. apr 2017

@an0nym veď keď ich chce používať manžel, nech používa, sám musí vedieť, čo mu robí dobre 😝
A ak chce, aby si ich používala ty, resp. aby ste sa takto zabavili spolu, tak tiež sa rozhodni za seba... Vyskúšaj a uvidíš 😝

xoxolusik
14. apr 2017

@an0nym ja tiez niesom proti takymto hrackam 🙂 mne sa to nahodou paci.. Vibrator mam uz davno a este planujeme s manzelom dokupit zopar kuskov.. Ved je to len na spestrenie, nie nahrada za partnera, tak preco nie? Chcem skusit, nebranim sa tomu a hotovo 😝

katarinapekna
14. apr 2017

@an0nym manželovi povedz nech si vytrepe do kybla a neotravuje a nebudeš musieť riešiť pcvny...

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tea78
12. jún 2019
Používateľ tea78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tea78.

Ja som si prešla stránky www.superlove.sk a potom som ukázala mužovi, čo by som bola ochotná pridať do nášho sexu. Mal radosť a ja potom tiež

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluray
5. jan 2020

zabudnite na farebne gumene penisy. To bol hit pred 40 rokmi. Dnes cez mobil. telefon wi-fi ovládané drobne zasunute vibratory spsobuju stavy ktore uvidite na youtube pod hladaným slovom : Hysterická literatúra

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
verca52
Odpoveď bola odstránená
Zobraz