Sexuálne napätie - ako ho spoznať?

22. júl 2023

Ahojte zvláštna téma ale vždy ma to zaujímalo 😂ako zistím či je medzi nami sexuálne napätie? Mám pocit že z mojej strany áno ale ako zistiť či to tak vníma aj on?

cocolino234
22. júl 2023

@autorka ak by bolo, tak by si to vedela, ver mi. Muži to dávajú veľmi najavo, aj gentlemani tým ich spôsobom. Ide o pohľady, mimikuláciu a gestikuláciu, tón hlasu a podtóny komplimentov. Jednoducho si myslím, že by si to vedela, ak by to tak bolo. Okrem týchto znakov sa to dá zistiť jedine tak, že urobíš prvý krok a uvidíš ako bude reagovať.

pralinka25
22. júl 2023

to sa neda prehliadnut. inak sa diva, inak sa usmieva, ma fakt trochu iny ton hlasu, pohybu skrátka to je ocividne.

muchotrafka298
23. júl 2023

Z jeho spravania by si to vedela. A mozno aj nie. Jedna kamoska bola velmi zalubena, stretavali sa, boli super kamosi tak ona si myslela, ze to je obojstranne. Boli obaja single. Ju to uz nebavilo, ze on sa ako nema k nicomu viac. Tak mu to povedala a to bol dost trapas. Lebo on to vobec nebral ako ona, proste ze kamosi. Podla popisu jak sa choval by som si tiez myslela, ze tam je chemia a city.