Sexi spodné prádlo

angel123
20. nov 2013

Ahojte babeny, ja by som Vás chcela poprosiť o jednu malú radu. Uvažovala som nad tým, že by som si kúpila nejaké to sexi spodné prádlo (ako darček pre priateľa). Prešla som už množstvo stránok na nete, ale niektorými si nie som istá, či to nie je len odrb, a na niektorých som našla prádielko príliš drahé. Chcela by som sa teda opýtať, či by ste mi vedeli odporučiť nejaký ten Vami overený obchod, kde by som ho mohla nájsť (v nejakej tej primeranej cene a nie za 100eur 🙂 ) a vyskúšať. Poprípade môže byť aj internetový shop, ale radšej by som teda preferovala ten taký normálny (kvôli blbej veľkosti, radšej chcem osobne vyskúšať). Erotic city poznám, ale ak náhodou máte aj niečo iné, bolo by super. Ale každú radu uvítam. 🙂 Ďakujem.. 🙂

katy1979
20. nov 2013

Skus pozriet napr.saxanu maju celkom dobry vyber

bambola1003
21. nov 2013

mrkni na loly.sk napriklad, tam objednavam uz asi dva tri roky. Ked ti pradlo nesadne len im ho posles nazad a oni ti vratia penaize alebo si mozes vybrat nieco ine

jalucija
21. nov 2013

aj na bonprixe najdes nejake tie sexi vecicky

angel123
autor
1. dec 2013

dakujem krasne, velmi mi to pomohlo 🙂

milka421
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninah1486
12. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja kupujem na super love, maju tam kvalitne kusky

beahavala
15. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mam jeden oblubeny eshop a odtial mi teda este blbost neprisla