Sex zoznamka - sú tam vôbec reálni ľudia?

luk3s335
4. dec 2020

Píšem sem lebo ma to dosť zaujíma a na internete som hľadal no odpoveď som nenašiel ..... Raz som bol na sex zoznamke no maximálne tak na týžden skôr išlo o zvedavosť ako o to si tam niekoho nájsť .... A bolo to celé také čudné keď chces napísať niekomu platí sa zato a silou mocou si chcú vsedci "užívatelia" stebou písať a tak ma napadlo sú tam vôbec reálny ľudia ? Čo sa prihlásili ako ja ? Alebo sú to len dáky pracovníci alebo vopred nahraté správy 🤔🤷 má niekto skúsenost? Po prípade mal stretko?

vikss1
4. dec 2020

@luk3s335 na takej zoznamke som nikdy nebola a nevedela som ani to, ze sa za to plati. myslela som si, ze je to tam zadarmo.

queen_mary
4. dec 2020

@luk3s335 nevies hladat sexzoznamky? Amateri.com, najvacsi ceskoslovensky portal, zadarmiko.

panelacikova
4. dec 2020
tosomja
4. dec 2020

Človek musí byť už úplne zúfalý, ak chodí na sex zoznamku a čaká, že tam bude niekto normálny. Ale áno. Poznám z okolia ľudí, čo vyhľadávajú sexzoznamky, aby sa pobavili, lebo nemajú na to sa zoznámiť . Buď sú ženatí, zadaní, skaredí, neschopní uspokojiť svojich partnerov a tam si "nabíjajú svoje ego"

marseillefan
4. dec 2020

@vikss1 myslím, že čo tu kolega písal, tak to funguje tak, že ženy to majú zadarmo, ale chlap musí nejako platiť za každú správu, alebo si kupuje kredity, ktoré potom míňa na odosielanie správ... je to samozrejme odrb. Čítal som, že potom akože ženy vypisujú na tých zoznamkách chlapom, no a chlapi, aby im odpovedali, musia míňať peniaze. Pri nejakej veľkej americkej zoznamke z toho bola kauza, lebo sa ukázalo, že to sú buď len zaplatení brigádnici alebo naprogramovaný automat. Jasné, že sa tam môžu prihlásiť aj skutočné ženy, ale tých je tam predpokladám minimum.

alica_matejka
4. dec 2020

@marseillefan to je strasne, sa cudujem, ze taki ludia aj existuju, ktory za taketo nieco platia

hefo
4. dec 2020

@marseillefan Čo je inak logické, že to tak funguje, lebo žien, ktoré hľadajú len sex a nie aspoň ilúziu vzťahu, je minimum. Na to, aby mala priemerne a viac pekná žena "len sex", stačí, aby sa postavila na námestie, zakričala "hej, chlapi, kto ma chce pomilovať?" a zo záujemcov si vybrala.

hettinka
4. dec 2020

Realni možno, ale normálni určite nie.

mladena
4. dec 2020

Jasné, že tam ide len o prachy. Necháš sa využívať a ani nevieš kým? Tak kamarát, to je tvoj problém.

jano38331
4. dec 2020

Reálna sex zoznamka je vonku za oknom. Tak sa nehanbí a slušne oslovuj ženy. Žiadne ideš j....ť.

ss1908
6. dec 2020

realni ludia🙂 jasne, kamos brigaduje na sex zoznamke, par centov za kazde slovo, ma vytvoreny profil normalne zenske meno, fotky.. zamestnava ho firma ktora prevadzkuje tu sexzoznamku🙂 pochybujem ze nejaka zena s ktorou by si si pisal na sexzoznamkach, je nieco ine ako clovek ktory ma za to zaplatene🙂

queen_mary
6. dec 2020

@ss1908 to vazne? Nevies mi poslat kontakt na zamestnavatela? Toto by mohla byt fasa brigada na materskej 😁😁

stormer
4. apr 2021

Väčšina sexzoznamiek sa ukrýva pod zahraničnou firmou,kontakt na takú firmu hľadajte stále na spodku textov pri registráciách.Väčšinou ide o spoplatnené stránky,ktoré formou nákupu kreditov pre komunikáciu získavajú peniaze od členov.Pracujú tu reálny ľudia,ktorí píšu kreatívne odpovede pre ľudí,ktorí veria takýmto typom zoznamiek.Sú stále pohotoví v odpovediach aj textoch.Dve rovnaké odpovede nedostanete.Viem o tomto,lebo aj kamoške navrhli prácu v takejto firme,kde by četovala s online ľuďmi.

maria4185
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
10. aug 2022
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
10. aug 2022

@jabadabadu 🤣🤣 a ja viem??

maria4185