Sex s EX a pochybnosti či nemá inú. Ako ďalej?

kvetinka_123
15. jún 2019

Ahoj... Mám 18 rokov, čoskoro 19..bývalý 30. Ide o to, že aj po rozchode sme v kontakte, píšeme si, stretávame sa. Prespavám u neho z času na čas. Tvrdí, že nikoho nerieši a teda dohodli sme sa, že pokiaľ budeme takto v kontakte, tak iných riešiť nebudeme. No ale.. Včera som u neho spala a ráno som išla niečo vyhodiť do koša. Bola tam prázdna fľaša z prosseca. On to nepije a tvrdí, že si nikoho k sebe nevodi. Ďalej, keď sme sa prechádzali a prišla mu správa, usmieval sa na hodinky. Je v tom iná? 😞 ako sa mám spýtať čo sa deje. Je mi to veľmi trápne, nakolko je to ex a nechcem byť hysterka. No nie je mi to prijemne, keď s ním spavam, ľúbim ho... A on vraj stále mňa tiež. Som zúfalá...nikdy to nebol normálny vzťah, nepoznala som jeho rodičov, ani kamosov a to sme boki spolu skoro rok. Vysvetľujem si to tak, že je medzi nami velky vek. Rozdiel. Ja som na strednej a jeho kamoši sa ženia. Prosím o radu, kamošky ma už nemôžu počúvať 🤷🏻‍♀️

queen_mary
15. jún 2019

Asi ta ma len na sex. Kasli radsej na to

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2019

@kvetinka_123 tak bud je to ex, alebo ho lubis a spavas s nim-toto dokopy nejde, aspon nie u normalnych ludi.

stela01
15. jún 2019

@kvetinka_123 čo chceš počuť ?
Áno miluje tá a iné nerieši ?
😂🤦🏼‍♀️
Sa preber prosím Tá najlepšie roky zabijes ako rohozka

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@queen_mary :( je ti možné, len si to nechcem priznať.

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl akože písala som, že to ani normálny vzťah nikdy nebol. V podstate sa nič po tom "rozchode" nezmenilo. Aspoň z mojej strany a celkovo aj to stretávanie a pisanie...

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@stela01 nejde o to, čo chcem počuť, len sim si chcela vypočuť názor objektívny.

lucka12399
15. jún 2019

@kvetinka_123 si jeho ex.. co viac chces ? Myslim ze neni s tebou kvoli tomu, ze ta stale miluje ... si mlada kasli na neho.. bude to lepsie hlavne pre teba 🙂

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2019

@kvetinka_123 no, tak si najdi niekoho, s kym to normalny vztah bude, lebo toto nema buducnost, ma Ta len na vyplnenie casu, kym najde vhodnejsiu.

queen_mary
15. jún 2019

@kvetinka_123 no, myslim, ze kazda jedna si niecim takym presla 😅 ak je to z tvojej strany nieco viac, tak by som cim skkr z toho vycuvala. Mne tak pomohlo, ked som stretla niekoho ineho. Casom pomaly potom vsetko vyprchá.. 🙂

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@lucka12399 ano, len je to ťažké sa od neho odpútať..

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@lucka12399 nechcem prežiť celé leto v depresii a smútku, že som sama🤔mňa nebavia už ani party. Som pri ňom zostarla o 10 rokov. Či štýlom obliekania alebo.. No, proste som chcela byť pre neho "vhodna".

lucka12399
15. jún 2019

@kvetinka_123 ja ta chapem 🙂 tazko sa to preziva ale ked si uvedomis ... caka ta s nim dajaka buducnost? Myslim ze nie .. akurat budes v depresii kvoli nemu, a to lebo bude mat ine ... ty sa budes zbytocne trapit. Vykasli sa na neho aj ked to je tazke .. zavolaj kamosky von.. aj ked si pri nom “zostarla” je to staaale len v tvojej hlave 🙂 ta mladost v tebe este je .. nevravim ze mas chodit na party a pod.. ale tak urobte si nejaky vylet s kamoskami alebo tak .. spoznas novych ludi mozno nejakeho noveho chalana a zabudnes na stareho capa sprepacenim .. ktory ma z teba len srandu 🙂

galioska
15. jún 2019

Už mi to tu príde ako časopis Bravo😁🌹

lilly309
15. jún 2019

@kvetinka_123 Taký "vzťah" nemá perspektívu. Si mladá baba podľa toho, čo píšeš. Neskaz si mladosť takýmto zneužívaním z jeho strany. Myslím, že ťa má len na to jedno, bohužiaľ. Tým, že mu to ty dovolíš sa akurát tak sama ničíš. Samozrejme, že potom, čo s tým sekneš, budeš smutná a budeš mať aj depresie, to je prirodzené. No, časom si zvykneš a bude ti lepšie. Len sa musíš zamestnať, aby si do toho neprepadla. Ide leto, pomohla by ti brigáda, voľnočasové aktivity, napr. šport a podobne. Len sa musíš rozhodnúť a konať.. Držím ti v tom palce. 🙂

sisa_s
15. jún 2019

Váž si sama seba... Naozaj ti taký chlap stojí za to, aby si sa trápila? 🙂 choď v lete na nejaké koncerty, festivaly, akcie a spoznáš možno fajn chalana v tvojom veku, s ktorým si sadnete 🙂

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@lilly309 ďakujem ❤️ nemám veľa kamosiek a keď nejaké mám, bývame od seba ďaleko a je to celkom náročné sa stretnúť, čiže to bude o to horšie...

kvetinka_123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
15. jún 2019

@kvetinka_123 a Ty nemas ziadne zaujmy?

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl nie🙈

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2019

@kvetinka_123 tak to je fakt smutne a hlavne blbe aj do buducnosti, bolo by fajn (dokonca priam ziaduce), aby si nasla nieco, co Ta bude bavit, inak si coskoro sama sebe polezies na nervy.

lindusss2016
15. jún 2019

@kvetinka_123 ja viem, ze tebe sa zda, aka si uz dospela... ale on na teba pozera este ako na decko, ma ta omotanu okolo prsta, keby ta lubil, vas vztah by bol normalny. Nepredstavil ta rodine, lebo sa za teba hanbil, ved by mu mama tukala na celo, ci je normalny. Vekovy rozdiel 12 rokov sa v pohode da, ale nie v tcojom veku, ty si ozaj len na hranici dospelosti a aj to iba pravne, duchom su 18ky este dievcatka a tak to ma byt, prijde cas, kedy dospejes a budes mat aj normalny vztah, ale toto ukonci, ma ta iba na sex, je to jasne. Keby ta lubil, nepoznal by prekazky. A take neni, ze ste ex a milujete sa, never mu zas vsetko, prosim ta a vaz si samu seba aspon trosku. Urcite nie si jeho jedina a ked stretne zenu, co mu za to bude stat, teba posle kade lahsie velmi rychlo...

ladybug138
15. jún 2019

Ahoj, ja som sa drzala bývalého len preto, lebo som tiez stratila kamosky, s nikym som sa nestretavala, pretoze ziarlil a nechcel, aby som niekam chodila... Nechcela som tak dalej pokracovat, ale nevedela som, co budem sama robit... Trapila som sa asi pol roka, ked do mojho zivota prisiel teraz uz moj manzel a otec nasho babatka, ktore sa za par tyzdnov narodi... Aj ked od niekoho odides, neznamena to koniec.... Pokial by ta lubil tak ako ty jeho, tak nebude teraz tvoj ex
.. Kasli na to, vyuziva ta... Nejde o zivot, je to len biedny vztah, ten ta ale nauci do života najviac, to mi ver... Držím palce a posielam vela sily na spravne rozhodnutie!!!!

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@lindusss2016 kruté a pravdivé. Ďakujem

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@ladybug138 ďakujem ❤️

lindusss2016
15. jún 2019

@kvetinka_123 ja viem, ze teraz ti to krute pripada, ale pride cas, kedy sa uz len pousmejes nad tym, aka si bola zaslepena. Nemarni svoj cas s takym clovekom, uzivaj si mladost a slobodu, kup si listok na nejaky festival, zabavaj sa. Laska vyzera inak, jedneho dna to zistis, ale dovtedy sa nezahadzuj s chlapmi, ktorym ide len o sex a nenechaj ho s tebou zametat. Ked sa ozve, odbi ho.

judar
15. jún 2019

18stka a 30siatnik...a ešte ktomu on je ex ale hlavne ze sa knemu sáčkuješ na údajné prespatie...a čo hysterčíš veď je to LEN EX to že dakoho hádam má to už tvoja starosť nieje....už si len jeho 18ročná kamoška na sex nič viac

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@lindusss2016 ja to všetko viem. Len najhoršie je, že proste aj po niekoľkých pokusoch, kedy som si povedala, že stačilo, koniec.vždy som mu odpustila a zas sa zacal ten kolotoč..

katkabg
15. jún 2019

Na tvojom mieste by som odchodila tie stare handry ci co to sj pomenila kvoli nemu styl a tak.....nahodila sa a vyrazila do ulic,na kupko,do mesta....hoci kam...si slobodna cely zivot pred sebou 😊😊😊 ide leto tak hor sa do dobrodruzstiev 🙂 a nemusis sa vydavat hned za orveho co stretnes 😉 uzivaj si zivota ;) a rohozkou nachaj nech je ta druha a nie ty 😆😆😆

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@katkabg budem na tom pracovať 🙂

thoughtfulweirdo
15. jún 2019

@kvetinka_123 Ja som mala v 17tich 30 rocneho priatela a poznala som celu jeho rodinu aj kamaratov, nijako sa za mna nehanbil, skor sa predvadzal, aku ma mladu 😆 bol to totalny magor, ale myslel to so mnou vazne. Ten tvoj to s tebou vazne nikdy nemyslel, len sa mu pacilo trtkat mladu babu a teraz mu to vyhovuje este viac, ked uz sa ani nemusi nijako snazit. Verim, ze je to naozaj tazke, ale cim skor sa od neho odputas, tym skor to preboli, naozaj. Skus sa sustredit na vsetky jeho zle stranky, vsimat si, ze ten vas vztah nikdy nemal realnu sancu a skus si ho aj fyzicky znechutit, najdi si na nom nieco, co sa ti nepaci a vzdy sa pri stretnuti na to zameraj, aby si ho prestala vnimat ako niekoho, po kom tuzis 🙂 a pises, ze mas malo kamaratiek, ja od teba nie som o moc starsia, tak ak by si sa potrebovala niekedy vykecat, kludne mi napis 🙂