Chcela by som vymenit hlavicu na sprche, za neaku setriacu. Mate s tym niekto skusenosti? Naozaj to usetri vodu tak, ze je to citelne? Vrati sa vobec cena tej hlavice a za aky cas? Mate to niekto odskusane? Dakujem za vsetky rady a postrehy...
@evinkah tak dik, presne toho som sa bala, ze to bude tak neako fungovat a my 4 hlavy s dlhymi vlasmi...
Mozno niekto napise, ze sa to da, mne hlavne ide o to, ked sa dieta sprchuje samo, aby nevypustilo cely ruzin na jedno sprchovanie... A to umyvanie vlasov by som poriesila neakym pomocnym prudom vody...
Z grohe za tridsať euro máš šetriacu. S tým prúdom vody to pravda. My sme si už zvykli. Aspoň nemáme všade vodu. Ale časom určite vymením. Lezie mi na nervy a je dosť ťažká a veľká.
@25daniela ahoj, my v mame Hansgrohe EcoSmart se zabudovaným perlátorom a som spokojna. Jasné hlavu si oplachujem dlhsie, najprv som si musela zvyknut, ze ten tlak nieje taky silný. Ale zas myslim ze za tu usporu to stoji, hlavne ked si davam dlhu horucu sprchu, netrápi ma ze ide zbytocne vela vody alebo ked sa mala chce sama sprchovat a voda ide kade tade len nie na nu 😀 .
nam setriaca nedokazala zapnut kurenie v kotli, taka bola setrna, takze nepouzitelna.
Ahoj, my mame setriace dve sprchove hlavice a spotreba vody rovnaka... Jedna bola taka "setrna", ze s tym prsiacim slabuckym prudom vody som mala problem si vymyt sampon z vlasov, tak sme ju reklamovali a vymenili za inu. V obchode dokonca ani neboli prekvapeni, ze nie sme prvi, ktori ju menia. Ta nova je ok, samozrejme drahsia, ale aj tak je vymyvanie samponu z vlasov dlhsie. Tak neviem, ci nejak extra setri... 😄