Ahojte mamičky 🙂 mate prosim vas skusenosť s týmto eshopom? https://www.setbcome.com . Maju tam krásne vecičky pre drobcov a ešte lepšie ceny. Len neviem nájsť žiadnu recenziu.
Ďakujem vopred za odpovede😊
@jankaorava daj potom vedieť či prišli lebo by som aj ja objednať potom
Zdravím, @jankaorava dali by ste sem prosím Vás info či Vám to potvrdili, resp. či Vám to bolo aj zaslané? Ďakujem
@l3nka0107 https://www.scamadviser.com/check-website/setbc...
Neobjednavala by som odtiaľ. Tu je tá stránka vyhodnotená ako nebezpečná
Možno to funguje ako aliexpres, že veci prídu po mesiaci-dvoch. Ale keďže to nemá nikde žiadne recenzie neriskovala by som to.
@l3nka0107 to ich mohla rovno hodiť do kanála. Že na také bludy ešte stále niekto naletí.
@jankaorava praveze mi ziadne potvrdenie neprislo. Len ked som objednavala tak mi tam vyhodilo nejake adresy jedna madarska a jedna polska len skoda ze som si to nezapisala.
@ivanapalisinova praveze mi ziadne potvrdenie neprislo. Len ked som objednavala tak mi tam vyhodilo nejake adresy jedna madarska a jedna polska len skoda ze som si to nezapisala.
@jankaorava ďakujem za info, tak ešte chvilu pockam 😉
dnes som pozerala aj ja tuto stranku...a mne bolo podzrive, ze ako je ta stranka prelozena do slovenčiny...lebo veci maju krasne, hned laka nieco objednat
@dopolbokaodrata ved to vravim aj ja. Uz ked tak objednat jednu vec na skusku za najnizsiu sumu a potom za viac.
@monikaresovska ved to ze veci krasne a za tie ceny . Len ziadna recenzia nikde tak ja som dala ruky prec od toho a svagrina sup 70€
@l3nka0107 áno a potom sa budeš čudovať že ti niekto vybieli účet. Nikdy nezadavajte číslo karty na pochybne stránky. Ale najlepšie sa naučíš na vlastných chybách.
@dopolbokaodrata to je pravda
@jankaorava tak isto som aj ja este 15 január som objednala a nic
@andrea1987727 neviem len som tam čitala ze cim vyssia cena tym dlhsie to trva
@jankaorava no uvidime Co bude manzel tam pisal po anglicky uvidime ci dostaneme odpoved.A manzel nasiel ze Nemecku,Holandsku,New York,Anglicko atd maju obchody .No ja obrovsku sumu ne som investovala do toho.Dam vediet ako nahle daju odpoved tak isto dajte aj vy
Ja som tiež objednavala, 13.1. a zatiaľ nič. Tiež som tam písala a tiež nič. Ja našťastie len za 11€. No som zvedavá, ale mohlo by to prísť.
@andrea1987727 aj ja som tam napisala ale tak nic este uvidime vari to pride. Dam vediet
@keksicek no mozno to dlhsie trva uvidime ale tie vevi vyzerali pekne skoda keby to bol odzup 🙂
@jankaorava ja este verim ze Pride na tej strakara kde bolo napisane te jé rizikove aj sporsdirect jé tam rizikove a vzdy Pride tovar a tam tiez maju lacne veci a znackove
@andrea1987727 jasne ja som objednavala od tial aj z aliexpres a vzdy mi vsetko prislo nemala som problem tak verim ze to dobre dopadne.
@jankaorava len tó neviem najst ze aka jé dopravca aka firma alebo co.Aliexpre. casto objednam aj ja
@andrea1987727 tam pise nieco ako lod preprava tak asi to bude ako ali. Na postu pride ak vobec pride
@jankaorava no Pó dvoch dnoch hladania je tovar cina len stanka jé turecku tak tovar Pride Z ciny tak tó moze trvat aj mesiac a jasne ze nechceli postovne len som uz zvedava velkost ako bude vyzerat cinsky velkost pozname 😂😂😂😂kto zalozil stranku on viac obchodom spravil stranky ako ze net nanho ukazal ze neni podvodnik .Moson zvedava.A zato jé rizikove stranka lebo od agusta existuju.
@jankaorava dobry den. Chcela by som sa vas opytat;do kolko dni vam tovar z setbcome prisiel. Dakujem
@stanislavaliscakov este mi nic neprislo zatial ale ked pride budem informovat
@l3nka0107 aj ja som to pozerala a obavam sa ze to bude nejaky podvod. Objednala som si len zopar veci a mal mi prist hned mail a nic. Pisem a neozyvaju sa tak dufam ze to pride