tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
sladka telenovela, ale ked ma clovek nerf alebo potrebuje vypnut z realneho sveta tak bodne take nieco 😉 a ten jej sef je sympataaaaak 🙂
a kde to davaju??dnes mi to mamina spominala
ano dávajú ho na markíze, malo to byt v podvečerných hodinách ale nakoniec to dali namiesto ordinácie...
no ona sa vydala za neakého Ahmeda, syna veľmi bohatého podnikateľa, proti vôľi jeho otca, a teda ten ho potom zavrhol, tomu jej manželovi brat niečo na nu narozprával, neaké blbé reči a on sa opil a sadol za volant, pričom padol do mora, a teraz rodina ju vini za jeho smrť...
a ten šef sa aj mne páči má veru niečo do seba... som len zvedavá ako to dopadne s tou jeho ponukou / o jednej noci s ním/ že by mu rozprávala rozprávky ? 😀
ano Marushka on nevie že ona má dieťa, zamlčala to aby ju vzali, lebo ju nechceli nikde zamestnať ked má dieťa...
no teším sa na dnes 😀
ahojte 🙂
aj mňa ten seriál zaujal a teším sa na dnešnú časť 😵 šéfko je veru sympoš 😉 a ako potmehútsky sa usmieval keď mu vynadala a odišla, beťár jeden 😀 inak ja som si občas rada pozrela nejakú tú telenovelu a odkedy je TV Doma (ktorú nechytáme) mi to trochu chýba, tak som rada tomuto seriálu 🙂
No celkom dobry serial, lebo uz v tej TV nic poriadne nedavaju.
aj mna zaujal a tesim sa na dalsiu cast🙂
tak čo poviete? 🙂 fakt sa mi ten seriál páči čím ďalej viac 🙂 len teda z tej noci mohli viac ukázať 😀
pripájam sa, kukám, náš malý chodí spinkať o 19.00 hod, niečo navarím, upracem hračky a čumím...som zvedavá čo bude ďalej.. 😉
myslím, že z tej noci úmyselne nič neukázali, neboli v tom city, len sex... keď si to obaja uvedomia a stane sa to, tak to určite uvidíme..
a ja zbožňujem, keď sa dotyční tak povediac neznášajú a potom to medzi nimi riadne zaiskrí..už sa nemôžem dočkať ďalšej časti..
a on teda nie je fešák ale má niečo do seba, takže je sympoš..pár takých hercov existuje..juuuj, keď ju tam spucoval kôli tomu stretnutiu 😝 keď sa zlostí je sexi..
už aby bol utorok 😀
Ten jej sef ma fakt nieco do seba, no uz sa tesim na dalsiu cast 😝
no dievčatá tak myslím že sa na ďaľšiu časť tešíme viaceré. 😀 😀 😀
no pekne to medzi nimi bude vrieť...
len sa mi nepačilo ako na nu nadával, že si myslel, že je iná, ale keď zistí že to robila len a len kvôli dieťatu, tak snáď ju n ebude odsudzovať...
Ja sa tiež teším na utorky a štvrtky, on je k nej preto taký, aby nevzbudil pozornosť. V skutočnosti je do nej zaľúbený. Veľmi pekný seriál, pre nás ženy na uvoľnenie ako stvorený.
@katherine27 aj mne sa páčia také seriály kde sa najprv neznášajú ale priťahuje ich to k sebe, on ju chce, ona sa bráni a opačne, má to "šťavu" 😅
a veru kočky sypmoš je ten chlap. taký nie cukríkový typ, že zrovna krásavec, ale hrozne príťažlivý, hlavne jeho oči a pohľad 😉
sakriš už nech je utorok 😀 len ja práve o 20-tej kúpem malého, musím to dáko vymyslieť 😀
je to pekny serial, minuly rok som ho celi videla 😎 odporucam 😵 😀 😎 😎
heh, akurat ho pozeram v originali, prd rozumiem 😝 ale da sa pochopit trochu dej 🙂
latvia a kde ho po zeras v originali?
akurat kukam 10.cast 😉
@chulieta ked chces pozerat od zaciatku tak si v tom odkaze co som sem capla napis namiesto 10 jednotku a kisim 1....kazda epizoda je rozdelena do 4 casti - kisim 1,2,3,4, mas to aj tam hore nad videom, jedna trva cca 16 minut, potom prekliknes na dalsie....kedze turecky rozumiem len malo tak sa radsej nepreklikavam nazad, len menim cisla v odkaze a ono sa to nahodi same 😉
latvia dakujem za link, uz som to pustila ale nechapem tomu ani za mak 😀
no čo poviete na dnešnú časť? 🙂 ja som to tušila že aj ten druhý šéf bude mať o ňu záujem, ako inak by to bolo? 😀 a tá je kolegyňa zase o neho, pravý štvoruholník 😀
do kelu,nam padal signal 😠 . Takze som to videla utrzkovo. Ale aj tak lepsie ako nic 🙂 Je to pekne zaujimave,len som zvedava co bude v dalsich 170tich ci kolko presne castiach?? 🙂 Vedia to pekne natahovat. Pocas serialu isli titulky,ze dalsie casti vo stvrtok a piatok.Len ked pozeram do programu tak nic tam nie je...
@redangel32 no do programu sa neoplatí pozerať, je to tam nejaké domotané...ale ked pozries teletext markizy tak v piatok o 20.00 je Tisic a jedna noc 😉
@monika_123 no super, uz som myslela,ze som blba 😀 . Je pravda,ze sa v tom programe kazdu chvilu nieco meni. Takze nase drahe polovicky maju smolu 😀 😀 😀 . Len dufam,ze nepojde nejaky futbal 😠
@latvia neviem ako vy, ale ja mam na hornej liste ze TRANSLATE - aspon tu stranku mi prelozi do Slovenciny☹((
@rebeka1977 😀 to nam asi nepomoze, co? 😉
ja cakam v ktorej casti si konecne daju bozk, zatial som na 17. a uz to vyzeralo nadejne a nic 😝 ale za tych 17 casti sa teda stihlo stat vela 😲
ja som videla len také útržky, ale budem to pozerať, tá herečka sa mi veľmi páči a aj ten jej šéf má niečo zaujímavé do seba 😨 On ale nevie že ona má dieťa? a čo sa stalo s jej mužom ( ak bola teda vydatá).