tak nam zacal novy serial - drsne prostredie ... pozerali ste? co vravite?
ja som pozerala-dobre to bolo 😉
diddi to teda neviem,to tam myslim nepovedali...
aj ja som to zacala kuk, dobreeeeee.............ako casto to bude byvat???
grofka sa do väzenia dostala za utok na verejneho cinitela - to som precitala na nete oficialnej stranky TV JOJ
pipina je tusim tam za vrazdu....len tak,ze to je obr chyba....nesmu byt v jednej base,dokonca aj v cele!!!
bolo to dobreeee,asi presedlam s ordinacie 😉 no uvidime,dokedy bude baviť markizu davať dva diely za sebou 😝
Veľmi dobré! Ozaj sa im to podarilo. A celkovo si myslím, že slovenské seriály sa veľmi zlepšili (viď Odsúdené, Profesionáli, Ako som prežil, Panelák, Mafstory, Prvé oddelenie... o Markíze sa to však povedať nedá 🙂 ) a už sme dávno predbehli aj českých bratov 😉
Lucaska: utorok a vo štvrtok po Paneláku.
Diddi: Pipina je uväznená za únos a vydieranie.
ja som si to tiez nenechala ujst, pretoze to robil ten isty scenarista co serial Ako som prezil a pacilo sa mi to. Ano je to drsne ale i o tom je zivot. U mna ma tento serial plusko a uz sa tesim na dalsiu cast...
ano, aj mne sa to pacilo, nie vzdy vsetko konci happyendom ... markiza robi proti konkurencii vela. ale no nic ked aj ostatne TV tocia 😀
ja to netriedim....ze co robi jojka a co markiza...je to jasny suboj o divaka....ja si radsej pozriem dobry serial a je mi jedno kde je,bars aj na TA3....zatial je vsak na prvom mieste Ordinacia
no, ja z toho az taka nadsena nie som...ten sposob ako je to natocene sa mi zda taky pomaly, teda ten dej ide tak "spomalene" a tie ich prezyvky sa mi zdaju take smiesne, mohli im dat nejake realnejsie...ale tiez si uvedomujem, ze pre mna vela robi to, ze niektorych hercov mam zafixovanych z inych serialov, z inych postav a teraz je mi cudne, ked hraju nieco ine...ale inak super, ze sa tocia aj slovenske serialy
ja tiez netriedim ze kto serial toci - hlavny je obsah, ale u mna si to markiza pokazila tym pristupom, ze davala ordinaciu hore dole, len aby ludia nepozerali panelak, jednoducho nevedia prezit, ze aj konkurencia existuje, to sa mi nepaci 😖
..mne sa velmi pači Pipina 😀 😀 aka odvaha nakrucať postavu bez šminiek 😀 😉
aj mne sa celkom pozdával - uvidíme aké budú dalšie časti 😉
ja som si to tiež pozrela a docela ma to zaujalo, už sa teším na ďalšie časti 😉
pozeram a aj prve oddelenie
Ahoj. prosím vas, kde sa o tom seriáli dozviem viac? Lebo vôbec neviem, kto je kto.
kukni ci nieco nieje na www.joj.sk
Titkovamiriam dakujem. Mne sa páči tá herečka , čo má tú šiltovku. Kto ju hrá?
to uz bolo?kedy kua zasa som to premeskala kuakala som nejaku trapnu otrepanu "pink"garden 😀
ja som tento serial este nevidela, ale myslim, ze nasi nic nove nevymysleli, je to len skopirovany serial hinter gittern, schvalne urobim kuk, som zvedava na herecke obsadenie a ich vykony, lebo napr. ako som prezil bola celkom vydarena seria filmov
LUSSY ved tam mas meno herecky je to hansmanova 😀
mne sa to paci, este sa len otukavaju, ale ukazky z buducej casti boli teda huste 😅
mne sa tento serial pacil, zaujimave herecke obsadenie, tie herecky v hlavnych ulohach su fakt dobre...
ved uvidime ci ho nehodia po 22.00
ja som ho prave kukala cez archiv a z niektorych scen som mala dost 😨 ...
dnes to bude brutal 😠
super serial 🙂 som prekvapena ma to stavu 😀
miriam - dalsia cast ide zajtra, nie?
pacil sa mi.....len sa chcem opytat- grofka,alebo aj ina zena tam sedi za vrazdu?...lebo ak ano,tak by tam Maurery nemala byt,lebo ona je tam za zabitie z nedbanlivosti