...podľa vzoru rumunskej telenovely???? kiež by sme sa niekedy dopracovali k niečomu originálnemu...
pozerám ho...páči sa mi 🙂
zda sa byt celkom fajn, uvidime akym smerom sa bude uberat 🙂 dufam ze pan architekt sa coskoro zbavi tej sexi (nic extra) pijavice a da sa dokopy s annou, barborka by bola spokojna 😉
@annabel4 ta Andrea sa moc Barborke nepaci.Je vidno ze by ocka chcela dat dokopy z Annou.Preto aj doucko Anglictiny si naplanovala aby sa snad zblizily.Ta Anna jej totiz pripomina mamku.A docela pekny serial.
koľko má seriál vlastne častí???
@bzuco Kdesi som vydela ze 80 😉
mne nevadí, že to je na námet rumunskej telenovely....páči sa mi, že tam hrajú slovenskí herci
ak by to bola originál argentínska, rumunská a neviem akás tými samými počernejšími hercami, to by som isto nepozerala...už je toho extrémne veľa
asi ma picne...práve ked sa chystám pozerať, tak asi z dôvodu silného vetra a snehu nám vypadol televízny signál ☹ ☹ ☹ ☹
neviete či si to budem môcť pozrieť niekde v archíve ???
celkom dobrý seriál 🙂 som zvedavá ako to bude ďalej
@zuzkalenka ja som tiez zvedava, len neviem prist na chut tej andrei, je mi strasne nesympaticka 😝
@maartinkaa andrea??? to je tá oxsana z paneláku????
@maartinkaa mne tiež 😝 😝 😝 😝 😝
@zuzkalenka esteze nepozeram panelak, to by moj stary uz neuniesol 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mne sa na nu ani neda pozerat, a to fakt nie som zly clovek 😝 😝 😝 😝
@maartinkaa to môj zase pozeráva keď je doma 😀
@zuzkalenka no ved co uz ma robit 😀 😀 😀 😀 aj moj to povie 😀 😀
😀 😀 😀
@zuzkalenka ano v Panelaku hrala Oxanu 😉
serial sa mi paci..pozeram sultana, za tym toto a potom prepinam na nevinni 😀 ..plne vytazeny vecer 😀 ..len ta andrea.joj..mne sa absolutne vyzorovo nepaci..jedna skareda zena..mohli aj krajsiu cicu vybrat..
@traktor presne, takto to aj u nas bezi, len som sa nechcela prezradit 😀 😀 😀
@maartinkaa 😀 😀 aspon nie som sama..a verim, ze nas je viac 😀
@traktor a ja este okrem toho pozeram aj ordinaciu, moj ty boze, to je uz neunosne 😀 😀 😀 😀 , kym som to sem nenapisala, tak som si to ani neuvedomila 😀 😀 😀 😀
@maartinkaa ja...panelak 😀 ...na ordinaciu si uz netrufam 😀
@traktor inac mas krasne bobaciky 😉 ja tiez 😀 , tak sa necuduj, ze sa musime na niecom vyventilovat 😀 😀 😀
@maartinkaa jej..tiez 4 😀 ..tak uz chapem 😀
V ponedlkovej casti uvidime. Anna a Daniel sa snažia tváriť, že v parku sa nič nestalo. Daniel sa po príchode domov dozvedá od Ilony, že u nich bola Andrea. Má výčitky svedomia. Prizná sa Andrei, čo sa v parku stalo? Barborka prezradí Ilone, že videla, ako sa Daniel s Annou pobozkali. Sľúbi jej, že o tom nikomu nepovie, no vo vnútri je presvedčená, že Anna bude jej nová mama!
Piatu časť seriálu Druhý dych sledujte v pondelok, 9. januára o 21.00! V pondelok v Teleráne Barborka a otec Daniel zo seriálu Druhý dych!
Hosťami pondelkového Telerána budú tváre seriálu Druhý dych - Emma Taragelová a ...Braňo Deák. Ak teda radi skoro ráno vstávate, nenechajte si ich ujsť. Zapojiť sa do diskusie s nimi budete môcť aj vy a určite vám prezradia i niečo zo zákulisia natáčania! 🙂
wáá teším sa naň...Ten herec, Braňo Deák má neskutočnú charizmu 😀 😀 A myslím, že aj obsah, pointa toho seriálu bude super ..:P