Seriál Andyho Krausa - Klan

mamartinka
autor
24. júl 2013

Nový seriál od Andyho Krausa, v ktorom uvidíte aj zopár hercov, ktorí si zahrali už aj v Paneláku. Pozrite si prvú veľkú upútavku, čo na ňu hovoríte?

lulu_lu
24. júl 2013

@mamartinka kedy ma zacat a o kolkej?

mamartinka
autor
24. júl 2013

@lulu_lu tusim na jesen a v podvecernych hodinach.Neviem presne este.

lulu_lu
24. júl 2013

@mamartinka dakuujem 🙂 tesim sa, zeby namiesto Panelaku? :/

labelo
24. júl 2013

@lulu_lu
každy den o 18.00 hod.

mamartinka
autor
24. júl 2013

@lulu_lu ako pise
@labelo o 18.00 Panelak pojde normal vecer ako chodieval.

lulu_lu
24. júl 2013

@mamartinka
@labelo vdaka za info a viete aj datum? :p

kiko2008
25. júl 2013

Neviete kto spieva tu piesen k uputavke? Je super

mamartinka
autor
25. júl 2013
lencika
25. júl 2013

ahojte aj ja sa uz velmi tesim na novy serial, chce to zmenu v telke a ta pesnicka suhlasim fakt pekna

sendy182
25. júl 2013

@mamartinka ahoj chválim tvoju novú fotečku.....letný feeling 🙂 😉 .......celkom sa aj teším na nový serál.....verím že bude mať rýchlejší dej.....žiadna "mydlovina" 😀

ultra
26. júl 2013

No s tym rychlejsim dejom --neviem neviem. V Chorvatsku kde serial vznikol sa to vysiela uz 3 roky (kazdy den) ale paci sa mi ze tu bude "omladina" ktora nieje tak "okukana"
Svarinska je "chrumkava" a nieje preafektovana . Patrik Vyskocil v muzikaly Romeo a Julia s Pociskovou nemal chybu takze mozno to bude zaujimave "iskrenie".

mamartinka
autor
26. júl 2013

@sendy182 jej dakujem za kompliment.Baby mne sa to pozdava ze to bude pekne len uz ked tak to mohli dat vecer.Panelak uz zrusit a dat to namiesto neho.Vyzera to tak romanticky a akosi mi to nesedi na 18.00 tot len moj nazor.

sendy182
26. júl 2013

@mamartinka 😉 fakt o 18hod? 🙄 .........to pravdepodobne nebudem stíhať nakoľko v túto hodinu nemám ani na seba čas 😀 ....nieto ešte na seriál 😀 😀 😀 .......panelák mi vôbec nechýba 😕 už ma ani nebavil....len z povinnosti a zo zvyku som mala pustenú JOJ-ku 😝

mamartinka
autor
26. júl 2013

@sendy182 no to ze faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt 😀

sendy182
26. júl 2013

@mamartinka no áno......2 deti sem tam muž pribudne 😀 .....akurát deti večera, ja riady, deti večerná hygiena.....atď..... veď uvidím ak by reprízovali doobeda tak som spokojná 😉

mamartinka
autor
26. júl 2013

@sendy182 ale urcite to aj v archive pojde.Ci nestihas ani tak.Som zvedava co zac to bude ale vyzera ze nieco dobre.

sendy182
26. júl 2013

@mamartinka archív stíham 🙂 ten ma nenapadol, dík........

crazymiska
30. júl 2013

Ahojte neviete ako sa vola pesnicka a spevak co je k tej uputavke prosim velmi sa mi paci

mamartinka
autor
30. júl 2013

@crazymiska davala som to uz vyssie.Spevak James Morrison pesnicka

https://www.youtube.com/watch?v=ktkuykzkAZs
mamartinka
autor
7. aug 2013

Tak 1.09 zacina Klan.Sa aj tesim a sa mi tam paci Jula z Panelaka z Raslom Jurajom.Aj v Panelaku ich mohli tak dat. http://klan.joj.sk/klan-novinky/klan-odstartuje...

mamartinka
autor
20. aug 2013

Nevieme este o com to bude ale obsahy uz dam.Nedela 01.09 Láska. Bohatstvo. Nenávisť. Nečakaná láska dvoch mladých ľudí a bohatstvo rodín, ktoré sa roky navzájom nenávidia. Medzi dvoma rodinnými klanmi Matošovcov a Hodákovcov vládne nenávisť. S osudom dvoch rodín stojacich na opačnej strane zákona sa však zahrá nečakaná láska. Inéz Matošová a Marek Hodák sa do seba zaľúbia a ani znepriatelení rodičia im nedokážu zabrániť v spoločnom živote. O svoje vysnívané šťastie však musia bojovať. Inéz Matošová - je mladá a energická žena, dcéra známej a uznávanej právničky a sestra prokurátora. Marek Hodák (Patrik Vyskočil) je syn a dedič obchodného impéria vplyvného podnikateľa. S nezákonnými praktikami svojho otca však nesúhlasí. Dramatické stretnutie Mareka a Inéz na rozbúrenom mori zmení ich životy a vyvrcholí svadbou. Tá však spojí dve rodiny, ktoré stoja na opačnej strane zákona. Výsledkom sú tak silné emócie a nečakané situácie v boji o lásku dvoch mladých ľudí. Pondelok 02.09(Útek) Inéz a Mareka zaskočí a ešte väčšmi rozháda ich rodiny. Štefan vystríha dvojicu zaľúbencov pred tajnou svadbou. Citovo ich vydiera, pýta si naspäť darovaný byt i auto, až napokon Inéz rezignuje. Všetko sa vracia do starých koľají. Svadba bude taká, aká má byť - veľokolepá. Jedľovskí trpia nedostatkom peňazí a Edo sa snaží získať zamestnanie v bare. Utorok 03.09 Kubo nachystal pre brata Mareka prekvapenie – mládeneckú rozlúčku so striptérkami. Vo chvíli, keď je zábava v plnom prúde, vstúpi zrútená Inéz a pred zrakmi všetkých prítomných hádže pod nohy snúbenca svoj prsteň. Prečo sa za neho nemôže vydať? Streda 04.09 Svadba Mareka a Inéz sa začína nepodareným vtipom - streľbou z revolvera so slepými nábojmi. Čo je však horšie, nevestu Inéz unesú skutoční a ozbrojení mafiáni! Čerstvý ženích už len vidí vzďaľujúce sa auto a v ňom svoju šokovanú novomanželku. Stvrtok 05.09 Marek a Tom prenasledujú Inéziných únoscov. Štefan zakáže informovať políciu a prisahá, že kriminálnikov nájde a Inéz zachráni. Ráno po svadobnej zábave, ktorej hostia ani netušia, čo sa v noci odohrávalo, sa strhne bitka. V tom čase kdesi v utajenom byte sa únoscovia dohovárajú, kto vykoná "to najdôležitejšie". Inéz si myslí, že ju idú zabiť. Piatok 06.09 Únoscovia žiadajú od rodiny Inéz výkupné 10 miliónov eur. Marekov otec Štefan sa im rozhodne zaplatiť, ale nechce informovať políciu ani médiá, lebo by to Inéz zabilo. Marek sa dozvie, že za únosom môže byť mafián Žilinský, ktorého len nedávno prepustili z basy. Kubo sa zbližuje s Inézinou sestrou Sárou. Medzi únoscami, ktorým sa Inéz páči, vzniká napätie.

mamartinka
autor
20. aug 2013

A v nedelu 01.09 zacina Klan uz 20.20 a kazdy pracovny den 17.45

mamartinka
autor
22. aug 2013