tak ahojte
som Ťa predbehla 😉 😉 😉
😉
😝 aj ja aj jaaaa
no my sme ukecane 😀
keby sme boli este o kusok ukecanejsie tak kazdy mesiac nasich drobcov mame novu temu 😝
jak tetky na trhu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
silvi,neviem či sa mame z toho tešit alebo saza to hanbit,že sme take ukecane 😀
no my ideme na to kozne.som zvedava co povie teta dr.. ☹
ollako aj nas maly vzdy tlaci v choditko
no tak ideme kupit aj my serblik bo nemame
tie s hudbou a tak to je zbytocnost ze ? co myslite
anicka my mame uplne obycajny, ja nemienim na take kraviny minat peniaze aj tak sa to hned pokazi 😝
my tiez nemame este serbel... davam ju na wecko predtym ako ju idem kupat obcas si pisne...ale to zato ze je ta doska studenaa 😀
zuzi co idete na kozne..?
ani ja nebudem kupovat nočnik nejaky vyhravaci,ved sa tam ma vycikat a ist preč a nie sa hrat
dobre ranko..aj my mame obycajny, stal iba 99sk taky nam staci.
bubi taki tak... zbytocne by tam potom len vysedavala...
dneska ideme do NR do rizikovej poradne tak uvidime čo mame robit a čo nie.Som zvedava.Ale Filipko mi pride uplne v poriadku.Inak včera som videla taku mamičku ako chodila za ruky s dietatkom a pytam sa jej že koklko ma že ho už uči chodit a krasne robi kročiky.A ta malinka mala len 8 mesiacov.Super rychle dieta,že? My ženy sme šikovne. 😀
anicka uplne obycajny podla mna...
ja som nocnik kupila, ale maly ho inak ako misku na hracky neakceptuje, nechce si sadnut nanho ani za nic na svete... a to som ho tam najprv skusala dat obleceneho....
eeejha supeeeer patkaaa 😀 😀
inak malemu som dala dnes varit ryzu mrkvu a zeler, som zvedava ci mu bude chutit.... vcera som mu dala jarnu zeleninu zo sklicka a nemchutilo 😅
bubi aj nasa krokuje ked ju chytim za ruky... ona ma trosku tie fazy poprehadzovane... alebo ich komplet vynechava...
Ahojte ... tak ja este stale lezim v posteli 😀 ... fu ale uz musim ist nieco robit .. inak ze 5?!?!?!?! a ze ked uz budeme mat drobcov tak na konika nebude casu 😀 😀 😝
johnie supeeeeeeeeeer 🙂 šikovna Sofinka 🙂
Jeeeej,tak uz mame dalsie pokracovanie? 🙂
no ja za hodinu mám cvičenie...sa mi nechcééééé.....pomooooc..ale musím
Inak aj my tupkame za ruky..aj vonku ho obcas vyberiem z kocika a cupka a vyskakuje ako taky capko 🙂 ked je doma v pavuku tak lieta ako dabel,uz otvara skrinky na kuchynskej linke,robi poriadnu zlotu to moje dieta 🙂
aj ja si myslim ze to nieje na hranie
takze klasika dneska pokukame
silwiettka samozrejme na hranie ako skatula na hracky moze byt
kupila som mu od fisher price tie kluce
strasne pekne piesne su tam nechce to ani z ruky dat
tak este raz. pridala som na picasa nove foto, tak kuknite ak mate cas.
krasne fotecky babuci, sa mi velmi pacia..kde to je?
Johnie, aj my sme jednu etapu, mozno aj dve preskocili a uz chodime za rucicky, krokujeme a tak...a pritom neplazime 🙂)
mrkni moje foto..
ka v Mnichove v botanickej zahrade.
jeeej dalsia temicka 😵
waaaaaaaaau čau 😎